>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

INTRAGAME (NetEnt) - Newsy i promocje !

Status
Zamknięty.
S 0

stopen

Użytkownik
Może Ty mi pomozesz. We wtorek wieczorem wpłaciłem na konto w intragame 15 Euro i dotąd nie dopisano mi bonusa 200%. Support w ogóle nie odpowiada. Możesz coś z tym zrobić?

koliberek 83

koliberek

Użytkownik
A ja mam pytanie dotyczace depozytu w intragame jesli chce doladowac konto przez smscoins czyli jest tak ze wysylam smsa na pakiet 10zl dostaje jakis kod na komorke i co potem?? Wpisuje ten kod gdzies do intragame?? I jeszcze jedno jaka jest roznica miedzy pakietem 10zl ktory tyle kosztuje a pakietem 12,50 ktory kosztuje 30zl??

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
A ja mam pytanie dotyczace depozytu w intragame jesli chce doladowac konto przez smscoins czyli jest tak ze wysylam smsa na pakiet 10zl dostaje jakis kod na komorke i co potem?? Wpisuje ten kod gdzies do intragame?? I jeszcze jedno jaka jest roznica miedzy pakietem 10zl ktory tyle kosztuje a pakietem 12,50 ktory kosztuje 30zl??
w zakładce doładuj konto jest miejsce na wpisanie kodu
ten pierwszy pakiet, o którym piszesz to nie jest pakiet smsowy

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
ważne info od intragame;
wprowadzilismy limit do 5 sms na dobe na jednego gracza

24 listopada wprowadzamy nowe gry:
Mini Goooooal (mini slot)
Mini Spell (mini slot)
Piggy Riches
Gonzo
Single deck Black Jack
Jungle games
Pandorasbox

M 14

mrbork

Użytkownik
Witam, założyłem sobie przed momentem konto. Nazwa użytkownika mrbork. Wysłałem sms&#39;a za 6 zł. I nie mam nic na koncie, ani sms&#39;a zwrotnego.

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
smsy czasami przychodza po 12 godzinach
a poza tym w sprawie reklamacji odwołuj sie do firmy smscoins.net, gdyż ona jest operatorem tej płatności i nie jest powiząna w żaden sposób z intragame

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom