Selekcja jednago typu dziennie
Spróbiję jeszcze raz cos zaproponować:
Arkasspor - Ziraat under45,5 I set 1,85
Smutek po odpadnięciu z
LM powinien już zejść z tej drużyny, porażka ligowa była niewątpliwie dziełem rozgoryczenia, czas znów gromić...
Chambery - Aix 1(ah-4) 2,22
Odpuszczony mecz w lidze, aby "ratować"
LM w konfrontacji w Kielcami, długo się to udawało, ale nasi pokazali ostatecznie wyzszość.
LM przepadła, czas wrócić o walkę o jak najwyższe miejsce w rodzimej lidze, zsiadają z byka, wiec na własnych nogach powinno być łatwiej...
Ystad - Lund 1(ah+5,5) 1,65
Lund to nieprzegrany lider ligi, ale to Ystad musi zagrać na 100% by nadal myśleć o awansie do Elity. O zwycięstwo powalczą do ostatniej minuty.
Tychy - Unia 1(ah-1,5) 1,75
Gdyby Tychy to przegrały mogą się powoli zegnać z awansem. Pretendent tak szybko poza bandą??? Raczej nie!
Kvitova - Ivanovic 2 2,75
Obydwie poniżej swoich umiejętności, ale bardziej przekonuje mnie Serbka...
Milan - Barcelona 1score 1,57
Wygrana Milanu mało prawdopodobna, w remis też trudno uwierzyć. Ale trudno mi uwierzyć by Milan czegoś ni strzelił, nawet jeśli ma dostał łomot!
Galatasaray - Schalke 1 2,20
Jeśli Turcy tego nie wykorzystają, to będzie ich największa zaprzepaszczona szansa w historii. Schalke uważam w chwili obecnej za najsłabszą ekipę w zestawieniu 1/8 finału
LM.
Gdybym miał jednak wybrać tylko jedno zdarzenie, to chyba zagrałbym 1X2 na mecz Tychy - Unia 1,40. Kurs niski, ale prawdopodobieństwo trafienia oceniam najwyżej.