>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ilprincipino - Książe Turynu [pro betting]

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
I obrót został zrobiony! Ostatnio mam troszkę szczęścia, w temacie zrobiło się zielono co cieszy. Jako, że wykonałem obrót zleciłem do wypłaty 300 PLN. Ale spokojnie, zostawiłem na koncie 255,50 PLN i walczymy dalej! Jutro pewnie kolejne typy, więc zapraszam ;)

Do wypłaty: ✅ 300 PLN
Stan konta: 255,50 PLN

Betsafe​

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#51 Piłka nożna, Europa League
Sant Julia - Cukaricki ✅ 0:0
Typ: Under 3,5
Kurs: 1,52
Stawka: 105,00 PLN

Stan konta: 100,00 PLN
Betsafe

Dzisiaj próbujemy piłkę nożną! Mecz rewanżowy 1R kwalifikacji do Ligi Europy, a tam starcie andorskiej Sant Julia z serbską drużyną Cukaricki. Faktycznie rzecz biorąc to sprawa awansu jest już rozstrzygnięta, bowiem Cukaricki wygrało w pierwszym meczu 4:0 u siebie. Dobrej piłki jednak nie pokazali. Przez większą część meczu prowadzili 2:0, by dobić rywali bramkami w 89&#39; i +90&#39; meczu. Uważam, że w rewanżu Serbowie nie będą się zbytnio spinać. Podejrzewam, że zagrają na spokojnie, głównie dbając o to aby gola nie stracić, a nie aby coś strzelić. Ogólnie ich statystyki strzeleckie są ostatnio dość przeciętne. Strzelają mało goli, a mecze wyjazdowe to już naprawdę im nie leżą. Sant Julia będzie zapewne z godnością chciała się pożegnać ze swoją przygodą z pucharami w tym roku, jednak nie wydaje mi się aby coś tutaj ugrali. Chcieć to nie zawsze móc. A drużyna z Andory wysokich umiejętności nie posiada. Nawet by ograć przeciętne Cukaricki. Kurs na under 3,5 w pełni mnie zadowala. Spodziewam się minimalnego zwycięstwa Serbów, bądź jakiegoś remisu bramkowego! Kanonady strzeleckiej nie przewiduje.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#52 WTA, Bucharest Doubles
Piter/Savchuk - Paszek/Bertens ✅ 2:1
Typ: Piter/Savchuk
Kurs: 1,72
Stawka: 100,00 PLN

Stan konta: 160,00 PLN
Betsafe

Gram ze względu na info z pewnego zamkniętego forum:

&quot;These two tenis
Paszek/bertten play quvalifier for another tournament tomorow
and also zeballos and both should lose today&quot;

Mecz ogólnie uważam na 50/50, a dokładając tą informację warto spróbować!

Edit: Ufff... W Tie-breaku przegrywały już 4-7, ale zdołały to wyciągnąć! Bravo!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#53 Siatkówka, Liga Światowa
Francja - Australia ⛔ 2:3
Typ: Francja
Kurs: 1,25

Tenis, ATP Bastad
Carlos Berloq - Joao Sousa ⛔ 1:2
Typ: Carlos Berloq
Kurs: 1,35

AKO: 1,69 ⛔
Stawka: 132,10 PLN

Stan konta: 200,00 PLN
Betsafe

Przyjemny dubelek na sobotę! Francuzi grają o awans do Final Six Ligi Światowej i nie ma co ukrywać są tutaj dużym faworytem. Australijczycy, zespół obecnie o klasę gorszy od Francuzów, mimo iż grają u siebie nie powinien tutaj sprawić żadnej niespodzianki. Europejczycy to drużyna grająca siatkówkę poukładaną i kompletną. Australia co prawda odprawiła wczoraj gładko Holendrów wygrywając 3:0, jednak ewidentnie im wczoraj sprzyjało szczęście, mieli tzw. &quot;dzień konia&quot;, gdzie wszystko wychodzi. Wątpię, aby dzisiaj to się powtórzyło.

Drugi mecz to półfinał w Bastad i mecz Berloqa z Sousą. Berloqa, który jest tutaj w super formie. Wczoraj ograł dość łatwo Davida Ferrera 2:0 (6:3,6:3) sprawiając mega niespodziankę, bowiem Hiszpan to gracz światowej klasy, szczególnie na tej nawierzchni. Jego najbliższy rywal - Joao Sousa to nie ten poziom. W turnieju dosyć łatwa drabinka. Najpierw w 1R wygrana już na początku meczu przez krecz rywala, potem ogranie młodziutkiego kwalifikanta, a wczoraj wygrana z przeciętnym Lajovicem. Nie widzę tutaj szans dla Sousy. Nie przeciwko tak dysponowanemu Berloqowi! Bilans obu Panów na mączce: Berloq [15/8] Sousa [6/10]!

Edit: Co za dzień! Francuzi mieli wygrać gładko 3:0 ;(
Edit 2: Brelok też odwalił

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Ostatnio wpłaciłem do Betsson 10,00 PLN, głównie po to, aby wziąć udział w losowaniu o PS4 i grając sobie &quot;zza firanki&quot; udało się wyskrobać około 50,00 PLN, które zamierzam teraz rozplanować w temacie. Więc dochodzi Nam kolejny bukmacher i kolejne źródło do gry! Zaczynamy!

#54 Siatkówka plażowa, Gstaad Gram Slam
Holtwick / Semmler - Wang Fan / Yue Y ⛔ 2:0
Typ: Wang Fan / Yue Y
Kurs: 1,80
Stawka: 51,09 PLN
Betsson

Stan konta:
Betsafe - 200,00 PLN
Betsson - 0,00 PLN

Tutaj typ zaczerpnięty od forumowego znawcy siatkówki plażowej -rogerfede93! Po więcej zapraszam do działu!

Edit: Trudno, ziomek wszystkiego trafiać nie będzie ;)

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Koszmarna sobota dzisiaj! Trochę floty utopiłem. Dzisiaj już raczej nic nie pogramy więc postanowiłem zlecić 100,00 PLN wypłaty w obawie, żeby wszystkiego nie przegrać! Na koncie jeszcze coś zostanie, więc widzimy się jutro!

Do wypłaty: ✅ 100,00 (✅ 400,00 ogólnie)
Stan konta: 100,00 PLN Betsafe

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#55 Siatkówka plażowa, Gstaad Gram Slam
Borger / Büthe - Holtwick / Semmler ⛔ 0:2
Typ: Borger / Büthe
Kurs: 1,68
Betsafe

Stan konta: 0,00 PLN
Betsafe

Znów próbujemy z rogerfede93! Miejmy nadzieję, że siądzie. W przeciwnym razie zakończymy prawdopodobnie granie w tym miesiącu. Powodzenia!

Edit: Co za weekend ;( Chyba już nie dotknę siatkówki plażowej. Zakończyłem granie w tym miesiącu! Może zobaczymy się w następnym! Powodzenia ;)

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Podsumowanie - lipiec 2014:

Kupony - 11 (w tym 1 &quot;live&quot;)
Trafione - 7
Nietrafione - 4 (w tym 1 &quot;live&quot;)
Zwroty - 0
Postawione - 1 438,19 PLN
Wygrane - 1 585,60 PLN
Yield ✅ 10,38 %

Robię małe podsumowanie, bowiem nie wiem czy jeszcze w lipcu coś pogram, prawdopodobnie nie! Jeśli chodzi o kwoty to wygląda to następująco:

Betsafe:

Wkład własny: 0,00 PLN (350,00 PLN w formie bonusu od Betsafe)
Wypłata: 400,00 PLN
Zysk: ✅ 400,00 PLN

Betsson:

Wkład własny: 20,00 PLN
Wypłata: 0,00 PLN
Strata: ⛔ 20,00 PLN

Ogólnie zysk lipiec ✅ 380,00 PLN

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Tak jak zapowiadałem wracam w sierpniu! Bet365 powitał mnie fajnym bonusem na nowy sezon [100% do 200 PLN] z którego skorzystałem maksymalnie. Zaczynamy więc od kwoty 400 PLN, które mam nadzieję trochę pomnożyć! Zapraszam ;)

Stan konta: 400 PLN
Bet365​

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#56 Piłka nożna, Eliminacje Ligi Europy
Karabakh Agdam - Twente Enschede ✅ 0:0
Typ: Karabakh lub remis
Kurs: 1,66

Bet365

Dziwię się, że jak do tej pory nikt nie zainteresował się starciem Karabakhu Agdam z Twente Enschede! Azerowie, po dzielnym boju w III rundzie eliminacji Ligi Mistrzów z Red Bull Salzburg, w którym to musieli uznać wyższość Austriaków [2:1 u siebie, 0:2 na wyjeździe] bardzo poważnie myślą o awansie do fazy grupowej Ligi Europy. I wiecie co? Mają ku temu pełne prawo. Mówi się, że w Europie nie ma już słabych drużyn i że poziom w świecie futbolu bardzo się wyrównał, nie można nikogo już lekceważyć. Patrząc tak na naszą Ekstraklasę pukam się w czoło słysząc takie słowa, jednak Karabakh to naprawdę nieprzypadkowa ekipa. Skład w połowie wypełniony ciekawymi zawodnikami z Brazylii, którym przewodzi Reynaldo, prawdziwa gwiazda tej ekipy. Skoro potrafili pokonać wypchany kasą Red Bulla zespół z Salzburga, który w poprzednim sezonie świetnie spisywał się na boiskach europejskich, dlaczego nie mieliby powalczyć u siebie z Twente.
Twente bardzo osłabiło się przed sezonem. Z klubu odeszli Dusan Tadic (Southampton), Quincy Promes (Spartak Moskwa) oraz Luuk de Jong (PSV Eindhoven). Szczególnie odejście Tadica może boleć działaczy klub z Enschede, bowiem Serb bardzo dobrze spisywał się na boiskach Eredivisie, będąc kluczowym zawodnikiem zespołu. Klub nie wzmocnił się jakoś zbyt poważnie, dlatego uważam, że Holendrzy są słabsi niż w poprzednim sezonie. Świadczą o tym nawet wyniki pierwszych dwóch kolejek Eredivisie, w których to Twente najpierw zremisowało na wyjeździe z Cambuur Leeuwarden 1:1 (trafiając wyrównującą bramkę w 88&#39; min), a później również podzieliło się punktami z ADO Den Haag, remisując 2:2 (również ratując jedno oczko w 86&#39; min). Cambuur i ADO to średniacy Eredivisie, także remisy z tymi zespołami należy rozpatrywać bardziej w kategorii porażki, niż cennych ligowych punktów.
Karabakh bardzo rzadko przegrywa na własnym obiekcie. Ostatni oficjalny mecz przegrali w marcu, jeszcze w ubiegłym sezonie, w ramach Pucharu Azerbejdżanu. Azerowie są bardzo zmobilizowani, aby w tym roku zagrać w fazie grupowej Ligi Europy. Osobiście uważam, że gospodarze nie przegrają tego meczu. Warunki atmosferyczne będą im sprzyjać, stadion oraz żywiołowy doping publiczności także. Udało im się pokonać Salzburg, który w mojej opinii jest obecnie co najmniej o klasę lepszy od Twente (Austriacy prawdopodobnie zagrają w fazie grupowej Champions League). Szanse na awans ustawiam na dość wyrównanym poziomie, jednak pierwszym meczem w Azerbejdżanie Karabakh może bardzo zbliżyć się do awansu.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#57 Siatkówka plażowa, Stare Jabłonki Grand Slam
Gallay/Klug - Bieneck/Grossner ⛔ 1:2
Typ: Gallay/Klug
Kurs: 1,80
EWK: 180,00 PLN​

Stan konta: 200 PLN
Bet365

Próbujemy typ od znawcy siatkówki plażowej rogerfede93! Poprzednio miałem pecha do Jego typów, bowiem co &quot;pożyczałem&quot; nie wchodziło. Liczę dzisiaj na przerwanie tej złej passy!​

Edit:Okey, nigdy więcej siatkówki plażowej - to nie dla mnie jednak!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#59 UFC, Fight Night 49
Tom Niinimaki - Chas Skelly ⛔
Typ: Tom Niinimaki
Kurs: 1,70
Stawka: 200,00 PLN
EWK: 340,00 PLN

Stan konta: 220,00 PLN
Bet365

Typ od Pudzianxx. Idzie dość solidnie, zapraszam do działu &quot;Sporty walki&quot;!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#60 Tenis, US Open
????Jo-Wilfried Tsonga - Juan Monaco ⛔ 3:1
Typ: Tsonga 3:0
Kurs: 1,50

????Sergiy Stakhovsky - Andreas Seppi ⛔ 0:3
Typ: Over 3,5 seta
Kurs: 1,50

AKO: 2,25 ⛔

Stan konta: 120,00 PLN
Bet365

Na dzisiaj coś takiego. Tsonga mecz z Monaco wygra i tu nie mam wątpliwości, jednak kursy na czyste zwycięstwo są śmieszne, dlatego spróbuję pograć na DW 3:0. Francuz w dobrej dyspozycji, wygrał w Toronto ogrywając m.in Djokovica, Federera czy Murraya. Monaco na szybkich nawierzchniach nie istnieje, to typowy ziemniak. Ostatnio na hardzie grał w marcu!

Co do meczu Stakhovskiego z Seppim to przewiduje 4 lub 5 setowe starcie. Ukrainiec ostatnio sygnalizuje wzrost formy i choć faworytem meczu jest Seppi to uważam, że Stachu jest tutaj w stanie namieszać. Raczej nie powinno się skończyć 3:0 dla którejś ze stron.

Edit: Poniedziałek będzie wałek...

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#61 Tenis, Challenger Como
Federico Gaio - Louk Sorensen ⛔ 0:2
Typ: Gaio
Kurs: 1,83

Stan konta: 20,00 PLN
Bet365

Coś widziałem, coś słyszałem więc spróbuję! Kusi!

Edit: Kontra na Sorensena @ 2,00 za 20,00 PLN LIVE

Edit: Czarny poniedziałek... 40,00 pozostało na koncie ;/

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Po długim czasie nieobecności w zamieszczaniu typów na forum, wracam do gry! Odświeżam więc wątek i będę starał się regularnie podawać w temacie to co gram. Zapraszam!​

Do góry Bottom