>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ilprincipino - Książe Turynu [pro betting]

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#36 Europa League

Dnipro @ 1,22 ✅ 2:0

AZ @ 1,20 ✅ 1:0
AKO: 1,46
Stawka: 217 PLN
Pinnacle

Pacos to słabizna. Portugalczycy i tak z tej grupy LE awansu nie uzyskają, więc powinni skupić się na ratowaniu rodzimej ligi. Ich sytuacja na krajowym podwórku jest tragiczna. Po fenomenalnym sezonie przyszły ciężkie czasy i LE nie jest im tutaj wcale potrzebna. Dzisiaj do Dniepropietrowska przyjeżdzają osłabieni brakiem:
# Bebe (6/1),
# Caetano (7/1),
# Carlao (3/0),
# Hurtado (5/0),
Wszyscy to ważni i podstawowi zawodnicy zespołu. Dnipro w pełnym zestawieniu. Piłkarze z Ukrainy mieli dużo czasu by przygotować się do tego meczu, bowiem z powodu złych warunków atmosferycznych nie zagrali w Pucharze Ukrainy meczu z Chernomoretsem. Oszczędzać się też za bardzo nie mają powodów, ponieważ w nadchodzący weekend mieli planowany mecz ligowy z Arsenalem Kijów jednak jak wiemy klub z Kijowa z powodu bankructwa wycofał się z ligi. Pierwsze starcie między tymi ekipami w Portugalii Dnipro wygrało 2:0!

Shakhtar przyjeżdza do Holandii w bardzo okrojonym składzie. W meczu przeciwko AZ nie zagrają:
# Mokin,
# Dzidic,
# Vicius,
# Poryvaev,
# Finonchenko,
# Khizhnichenko
Cała szóstka to graczej podstawowego składu. Co jest bowiem powodem ich absencji? Sprawa jest bardzo prosta. Shakhtar w najbliższych dniach czeka bardzo ważny mecz finału Pucharu Kazachstanu. Przy słabej postawie Karagandy w lidze wygrana w Pucharze Kraju to jedyna droga by w przyszłym sezonie uzyskać prawo do gry w europejskich rozgrywkach. Dlatego też mecz z AZ jest przez Kazachów odpuszczony. Kadra która dzisiaj poleciała do Alkmaar liczy zaledwie 14 osób! W tym 2 rezerwowych bramkarzy! Co oznacza, że na ławka rezerwowych dzisiaj nie pomoże Shakhtarowi.​

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#37 Masters Cup ATP
Paes/Stepanek - Granollers/Lopez ⛔ 1:2
Paes/Stepanek @ 1,36
Stawka: 150 PLN
Pinnacle​

Edit: Co mnie skusiło pograć tych gamoni po takim kursie? A mecz mieli już na widelcu...

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#38 Boks
Maciej Sulęcki - Łukasz Wawrzyczek ✅
Maciej Sulęcki @ 1,45
Stawka: 169 PLN
Betsafe

Jak Pudzianxx mówi, że bet kwartału to nie ma się co zastanawiać!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Baraże do MŚ 2014 w pełni! Wczoraj Urugwajczycy i Meksykanie pokazali Jordanii oraz Nowej Zelandii jak wiele brakuje tym reprezentacjom do poważnego futbolu. Wyniki 5:0 i 5:1 to miazga. Cieszę się, że tak się stało, bo raczej nie chciałbym oglądać takich słabeuszy na imprezie rangi mistrzowskiej. W piątek startuje strefa europejska. Tutaj takiej różnicy klas już nie będzie, a prawdziwym szlagierem jest starcie Portugalii ze Szwecją.
Los nie był łaskawy dla obu drużyn. W losowaniu mogli trafić na wiele słabsze reprezentacje, jednak stało się. Najbardziej ubolewam nad tym, że ktoś z dwójki Cristiano Ronaldo - Zlatan Ibrahimović obejrzy turniej w TV. Ale tak czasem w życiu bywa. Pierwszy mecz w Lizbonie, co stawia w roli zdecydowanego faworyta reprezentację Portugalii. Tak samo uważają bukmacherzy, którzy moim zdaniem odpowiednio ustawili tutaj kursy. Ja jednak nie odważę się wytypować wynik meczu, a skupię się na innej opcji. BTS - w tym kierunku zamierzam iść!
Portugalia w ostatnim czasie w ogóle mnie nie przekonuje. To według mnie nie jest drużyna kompletna. Kto wie, gdzie teraz by byli gdyby nie Ronaldo. To głównie Jego gole dały ekipie z Płw. Iberyjskiego szanse występu w barażach. Przede wszystkim zawodzi defensywa. W bramce Rui Patricio, któremu często zdarzają się koszmarne błędy. W obronie Joao Perreira - Pepe - Bruno Alves - Antunes. Teoretycznie jest mocno. Jednak już w praktyce słabo. Perreira jakoś przygasł w Valencii, Pepe potrafi coś odwalić w Realu, zresztą widzimy ile goli tracą teraz &quot;Królewscy&quot;, Bruno Alves zagubił się w Rosji, a Antunes to mało doświadczony na tym poziomie gracz. Strzelić gola Portugalii to żadna wielka sztuka w obecnym momencie. Potrafiły zrobić to takie &quot;tuzy futbolu&quot; jak Luksemburg, Irlandia Północna czy Izrael. W ogóle gdyby nie Ronaldo to ciężko by mieli także ze strzelaniem bramek. Porządnego napastnika od czasów Paulety w kadrze tego kraju nie było i nadal nie ma. Jest taka posucha, że w podstawowej jedenastce wychodzi Helder Postiga, który w mojej opinii jest strasznie słabym napastnikiem. Jednak o bramkę gospodarzy w Lizbonie się nie martwię, bo liczę, że Cristiano zrobi swoje i wykorzysta swoje nieprzeciętne możliwości. Nawet jak nie będzie szło to CR7 potrafi uderzyć z wolnego lub w jakiś niekonwencjonalny sposób wykończyć akcję.
Po drugiej stronie mamy Szwedów, którzy już przed rozpoczęciem eliminacji wiedzieli, że będą walczyć jedynie o drugie miejsce w grupie, bowiem pierwsze zarezerwowane jest dla Niemców. Cóż mogę powiedzieć o tej ekipie. W pewnym sensie, jak Portugalia, są uzależnieni od jednego zawodnika. Chyba nikomu nie trzeba mówić o kogo mi chodzi. Zlatan jest obecnie w mega gazie. Jego gole są niezwykłej urody, co jedna to piękniejsza. Szwecja ze Zlatanem to inna ekipa niż Szwecja bez Zlatana. Całe szczęście na Portugalię jest gotowy. Głównie Jego obecność przekonała mnie do zagrania tego typu. Szwedzi szczególnie zaimponowali mi meczami z Niemcami. Najpierw wysoki remis 4:4, a później już przegrana w meczu o &quot;pietruszkę&quot; 3:5 dała mi wiele do myślenia i pokazała, że Skandynawowie potrafią postawić się tym mocniejszym i silniejszym. Czy strzelą gola w Lizbonie? Uważam, że tak. Przynajmniej powinni to zrobić, bo może to być bramka kluczowa. Wiadomo, strzelona na wyjeździe - szczególnie ważna.
Kursy na BTS oscylują w granicach @ 2.00, co jak dla mnie jest pięknym kursem. Bukmacherzy kierowali się zapewne ostatnimi meczami tych ekip w 2010 roku, gdy Portugalczycy dwukrotnie remisowali ze Szwedami 0:0. Dla mnie jednak to żaden znak i pobieram chętnie kurs na BTS!

#40 Portugalia - Szwecja ⛔ 1:0
BTS @ 1,96
Stawka: 35 PLN

Oddsring

Edit: Stawka taka mała ze względu iż jest to nagroda z konkursu Champions League, więc musiałem to jakoś wykorzystać.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Młodzieżówka Mołdawii całkiem nieźle radzi sobie w swojej grupie eliminacyjnej EURO U-21 2015. Młodzi Mołdawianie zajmują obecnie 3 miejsce w tabeli mając na koncie 10 oczek (tyle samo co druga Finlandia i o trzy mniej od faworyta grupy - reprezentacji Anglii). Dzisiejszy mecz z Litwą jest dla Mołdawii niezwykle istotnym, jeśli marzą oni o zajęciu drugiego miejsca w końcowym rozrachunku, lub kto wie może o pościgu za &quot;Synami Albionu&quot;. Zwycięstwo bowiem mocno zwiększy szanse walki o wyższe cele. Okoliczności są dla Mołdawian wielce sprzyjające. Litwini przyjeżdzają do Tiraspolu w mocno osłabionym składzie. Tak informuje strona internetowa Litewskiej Federacji Piłkarskiej. Z powodu kontuzji, a także zawirowań kadrowych związanych ze słabą grą młodych Litwinów w delegacji na Wyspach Brytyjskich dzisiaj nie zagrają:

* Girdvainis (obrońca 6/0)
* Pilotas (obrońca 5/0)
* Isoda (obrońca 2/0)
* Ribokas (pomocnik 6/0)
* Dapkus (pomocnik 5/0)
* Veliulis (pomocnik 5/0)
* Birskys (pomocnik 3/0)
* Spalvis (napastnik 6/3)

Jak widać straty znaczące. Girdvainis, Pilotas to podstawowi defensorzy, jak widać po liczbie występów niezwykle ważni dla tej reprezentacji. Najmocjniej jednak ucierpi druga linia bo Rybokas, Dapkus i Veliulis grali praktycznie we wszystkich spotkaniach w wyjściowym składzie. Ważny jest też brak Spalvisa. Litwa w tych eliminacjach trafiła do tej pory 5 bramek z czego 3 były właśnie autorstwa Spalvisa!
Litwini grają tutaj strasznie słabo. Zdołali jedynie ograć dwukrotnie słabiutkie San Marino i zremisować na wyjeździe z Finlandią. Było to jednak jeszcze wtedy, gdy Litwini tak nie cieniowali. Ostatnie trzy gry to 0:5 z Anglią (w), 0:2 z Walią (w) i 0:1 z Finlandią (d). Dla porównania Mołdawianie z Anglią przegrali minimalnie, bo zaledwie 0:1, co biorąc pod uwagę fakt, że grali na wyjeździe nie jest złym rezultatem. Ostatnio bezbramkowy remis z Walią, pokonanie Finlandii 1:0 i San Marino 2:0.
Uważam, że warto zainwestować tutaj swoje pieniążki. Wszyscy wiemy, że w Tiraspolu nie gra się łatwo. Przekonały się o tym silniejsze reprezentacje, które rywalizowały z Mołdawią w Naszej grupie kwalifikcyjnej. Mecz o 18:00!

# 41 Mołdawia U21 - Litwa U21 ✅ 3:0
Mołdawia U21 @ 1,78
Stawka: 145,96 PLN
Pinnacle

Edit: Szybka czerwona kartka ustawiła mecz!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#43 Snooker UK Championships
Liang Wenbo - Elliot Slessor ✅ 6:2
Liang Wenbo @ 1,284

UEFA Champions Legue
Juventus Turyn - FC Kopenhaga ✅ 3:1
Juventus Turyn @ 1,115

AKO: 1,43 ✅

Stawka: 232 PLN (max. limit)

Pinnacle

Wczoraj trochę sypnęło niespodziankami w pierwszym dniu UK Championships. Mi jednak udało się ich uniknąć. Dzisiaj znów zaufam ekspertom dlatego idę w Wenbo.

Do tego dorzucam Juventus. Co prawda kurs nie powala, jednak nie wyobrażam sobie aby Juve tutaj nie wygrało. Bianconerri muszą zdobyć dzisiaj 3 oczka jeśli marzą o awansie. Kopenhaga już w pierwszym meczu miała masę szczęścia. Dzisiaj już to się jednak nie powtórzy.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#45 Snooker UK Championships
Michael White - Marcus Campbell ⛔
Michael White @ 1,549

Michael Leslie - Liang Wenbo ✅
Liang Wenbo @ 1,344

AKO: 2,08 ⛔
Stawka: 200 PLN

Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +6
ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Podsumowanie [listopad]:

Kupony - 12
Trafione - 8
Nietrafione - 4
Zwroty - 0
Postawione - 2 067,64 PLN
Wygrane - 2 425,51 PLN
Yield ✅ 17,31 %

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Nie było mnie tutaj od bodajże listopada. Przez ten czas praktycznie nic nie typowałem. Uaktywniłem się na okres Mundialu, jednak grałem dość sporadycznie i z różnym skutkiem. Teraz wracam, wpadło 350 zł z promocji z oryginalnymi koszulkami na Betsafe i zamierzam się trochę tym pobawić. Zaczynamy od budżetu 250 zł, bowiem popłynąłem 100 zł na remisie Niemiec z Algierią, no ale cóż. System gry niezmienny, czyli single, duble za płaską stawkę, przeważnie będzie to 100 zł, gdy powiększymy stan konta będziemy próbować grubiej! Zapraszam ;)

Budżet: 250 PLN
Bukmacher: Betsafe​

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
????#46 Tenis, ATP Wimbledon
Stanislas Wawrinka - Roger Federer ✅ 1:3
Typ: Over 3,5 seta
Kurs: 1,55
Stawka: 100 PLN
EWK: 155 PLN ✅

Stan konta: 150 PLN
Betsafe

Tutaj nie wyobrażam sobie wygranej któregoś z Panów 3:0. Obaj w dobrej dyspozycji, szczególnie Stanislas. Ostatnie 3 mecze tych zawodników między sobą kończyły overem setowym. Liczę, że dzisiaj będzie podobnie i że obaj Szwajcarzy ugrają co najmniej po secie!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#47 ???? Tenis, ATP Wimbledon
Novak Djokovic - Grigor Dmitrov ✅ 3:1
Typ: Over 3,5 seta
Kurs: 1,57
Stawka: 100 PLN
EWK: 157 PLN ✅

Stan konta: 205 PLN
Betsafe

Podobny myk jak ostatnio w meczu Wawrinki z Rogerem. Tutaj co prawda Novak dużym faworytem, jednak nie skreślałbym młodego Bułgara. Jeśli zachowa chłodną głowę może tutaj powalczyć. Ugrać seta w mojej opinii po prostu tutaj musi!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#48 Tenis, ATP Wimbledon
Novak Djokovic - Roger Federer 3:2 ✅
Typ: Roger Federer + 2,5 seta
Kurs: 1,20

TUF 19
Jesse Ronson - Kevin Lee ✅
Typ: Kevin Lee
Kurs: 1,46

AKO: 1,75
EWK: 350 PLN ✅

Stan konta: 162 PLN
Betsafe

Dzisiaj próbujemy trochę grubiej, ale szanse moim zdaniem całkiem spore. Finał Wimbledonu, podobno finałów się nie typuje tylko ogląda, ja jednak się skuszę! Wszyscy idą w wygraną Federera, ja zabezpieczam się handicapem setowym. Roger ugra jednego seta i typ na plus! Drugi zakład to UFC i typ z działu od Pudziana. Polecam tam zajrzeć.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#49 Tenis, WTA Bad Gastein
Yvonne Meusburger - Tereza Smitkova ✅ 2:1
Typ: Yvonne Meusburger
Kurs: 1,55
EWK: 310 PLN

Stan konta: 312 PLN
Betsafe

Meusburger broni tutaj sporo punktów, dobrze czuje się na tym turnieju. Dodatkowo mączka to jej ulubiona nawierzchnia. Ostatnio średnio jej się wiedzie, ale coś czuję, że tutaj się zmobilizuje. Smitkova to młoda zawodniczka, która dopiero rozpoczyna swoją karierę, ostatnio fajnie pokazała się na Wimbledonie, gdzie zaszła aż do 3R. Może być ciekawy mecz, jednak liczę na doświadczenie Yvonne!

Edit: Reaguję na to co się dzieje na korcie. Kontra na Smitkovą @ 1,97 ⛔ za 200 PLN

Edit: Ogólnie nigdy więcej nie ruszam WTA! Chciałem być cwany i puścić kontrę na Smitkovą, bo Meusburger grała słabo, ale jednak cudem zdołała się wybronić i jeszcze to wygrać. Ogólnie 100 PLN w plecy, a powinno być 100 do przodu...

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Wczoraj słaby dzień w moim wykonaniu. Kupa kasy przeszła koło nosa, a wszystko przez moją &quot;genialną&quot; kontrę na Smitkovą. Po tym wszystko się posypało i zamiast być grubo na plusie i dzisiaj liczyć kasę to wyszedłem na - 100 PLN.​

#50 Tenis, ATP Newport
Groth Samuel - Malek Jaziri ✅ 2:0
Typ: Groth Samuel
Kurs: 1,42​

Koszykówka, ME U20 Kobiet
Holandia - Serbia ✅ 52:63
Typ: Serbia
Kurs: 1,33

AKO: 1,88 ✅
Stawka: 150,00 PLN

Stan konta: 272,00 PLN
Betsafe

Dzisiaj próbujemy taki dubelek. Groth w świetnej formie, lubi trawiaste nawierzchnie, a że to ostatni turniej właśnie na trawie w tym roku to powinno mu zależeć. Świetny, mocny serwis. Ciężko przełamać Australijczyka. Jaziri także mocno podaje, jednak jego asortyment zagrań jest troszkę ubogi i raczej będzie się starał przebijać piłkę, co na takiej nawierzchni nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem.

Drugi typ to ME U20 w koszykówce kobiet. Typ pobrany z działu do którego zapraszam.

Do góry Bottom