>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ilprincipino - Książe Turynu [pro betting]

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Podsumowanie [sierpień]:

Kupony - 13
Trafione - 8
Nietrafione -
5
Zwroty -
0
Postawione
- 1491,08 PLN
Wygrane - 1421,99 PLN
Yield ⛔ 4,63 %

#4 ⛔ 100 PLN
#5 ✅ 166 PLN
#6 ✅ 260 PLN
#7 ✅ 180 PLN
#8 ✅ 242,20 PLN
#9 ⛔ 200 PLN
#10 ⛔ 200 PLN
#11 ⛔ 100 PLN
#12 ✅ 85,78 PLN
#13 ✅ 156,97 PLN
#14 ⛔ 100 PLN
# 1 5 ✅ 92,20 PLN
#16 ✅ 238,84 PLN

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#18 Villarreal - Real Madryt ✅ 2:2
BTS @ 1,53

Floyd Mayweather Jr - Saul Alvarez ✅
Floyd Mayweather Jr @ 1,33

AKO: 2,04 ✅
Stawka: 100 PLN
Bet365

Przyjemny myślę dubelek na sobotę. &quot;Królewscy&quot; jadą na El Madrigal gdzie łatwo mieć nie będą. &quot;Żółta łódź podwodna&quot; świetnie weszła w sezon wygrywając swoje trzy pierwsze spotkania. I to w dobrym stylu! Real dodatkowo osłabiony brakiem kilku podstawowych obrońców. Nie zagra m.in Varane, Coentrao, Arbeloa czy Marcelo. Ponadto we wtorek &quot;Królewskich&quot; czeka ciężki wyjazd do Stambułu na mecz Ligi Mistrzów z Galatasaray Stambuł.
Typ na Mayweathera zaczerpnięty z działu &quot;Boks&quot; do którego serdecznie zapraszam.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#19 Hoffenheim - Borussia Moenchengladbach ⛔ 2:1
X2 @ 1,50

Bet365

Miałem już nic dzisiaj nie grać, ale zdecydowałem się pograć na podpartą Borussię Moenchengladbach. Co prawda goście na wyjeździe jeszcze nie zdobyli punktów, ale rywali mieli trudnych, bo Bayern Monachium (1:3) i Bayer Leverkusen (2:4) czyli absolutny top. U siebie szło im znacznie lepiej deklasując Hannover 3:0 i Werder 4:1. Hoffenheim bardzo nie stabilnie. Potrafią ograć HSV 5:1, by później dostać bęcki od Stuttgartu 2:6. Dzisiaj ponadto zagrają bez Firmino i Salihovica, czyli kreatorów gry. I głównie to skłoniło mnie do zagrania w kierunku Gladbach. Bramki raczej dzisiaj obejrzymy bo obie ekipy bardzo bramkostrzelne!

Ehh... a było dać ten BTS ;/ Głupio stracona kasa.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

W końcu rusza Champions League! Ze wszystkich wtorkowych spotkań skupiam się na starciu Mistrza Danii - FC Kopenhagi z Mistrzem Włoch - Juventusem Turyn. Faworytem tego starcia są zdecydowanie turyńczycy i nie wyobrażam sobie innego rozstrzygnięcia niż pewna wygrana podopiecznych Antonio Conte. Juve dostaje na inaugurację Ligi Mistrzów idealnego przeciwnika. Jest szansa by od 3 punktów rozpocząć zmagania w tej grupie.

&quot;Stara Dama&quot; to w mojej opinii jeden z kandydatów do triumfu w obecnej edycji Champions League. W Turynie stworzono naprawdę silny zespół, który już zdominował włoską Serie A. Teraz czas na podbój Europy! Juventus dobrze rozpoczął sezon. Najpierw dwukrotnie zdemolował nie słabe przecież Lazio Rzym. Wygrywając w Super Pucharze 4:0, a następnie 4:1 w lidze. Wyższość &quot;Bianconerich&quot; uznać musiała również Sampdoria, która poległa na własnym stadionie 0:1. W ostatniej kolejce piłkarze Conte grali Derby Italia z Interem Mediolan. Spotkanie zakończyło się remisem 1:1, choć wydawało się, że Juve przez cały czas kontrolowało przebieg gry. Nawet gdy Icardi trafił na 1:0 dla Interu to &quot;Stara Dama&quot; już dwie minuty później odpowiedziała golem niezawodnego Arturo Vidala. Wyniki z początku sezonu pokazują, że Conte dobrze przygotował zespół i że Juve będzie groźne dla każdego rywala.

Na odwrotnym biegunie mamy zespół Kopenhagi. Duńczycy po 8 ligowych kolejkach znajdują się zaledwie 1 punkt nad strefą spadkową i grają słabiutko. Bilans 1-4-3 w nie oszukujmy się, ale słabej lidze duńskiej jak na ciągle Mistrza kraju jest tragiczny. Jak oni w takiej dyspozycji chcą powalczyć z Juventusem? Ja tego kompletnie nie widzę. W ostatniej kolejce na własnym obiekcie Kopenhaga wymęczyła remis z Esbjergiem trafiając gola na 1:1 w 85 minucie. Jeśli diametralnie nie zmienią swojej gry to Juventus ich tutaj pożre. Wiem, że Liga Mistrzów to zupełnie co innego niż zwykła ligowa rzeczywistość i Duńczycy podejdą do meczu z większą ambicją i zaangażowaniem, jednak mimo wszystko nie daje im tutaj większych szans.

Osobiście uważam, że Juventus przejedzie się po Duńczykach bez większego problemu i spokojnie zdobędzie 3 punkty. Innej opcji po prostu tutaj nie dopszczam. Włosi to zespół co najmniej o klasę lepszy. Z lepszymi piłkarzami i większym doświadczeniem. Kurs w granicach 1,40 na Juve jest do przyjęcia i ja w to wchodzę!

#20 FC Kopenhaga - Juventus Turyn ⛔ 1:1
Juventus Turyn @ 1,40

Stawka: 193,17 PLN

Bet365

Jestem zażenowany postawą turyńczyków. Nie wyciągnęli wniosków w meczu z poprzedniej edycji z Nordsjealand i znów ogórki urywają Nam punkty, a mi całkiem sporo siana...

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Bardzo podobało mi się okienko transferowe w wykonaniu SSC Napoli w tym okresie letnim. Widać, że włodarze klubu z Neapolu rozsądnie zarządzają pieniędzmi i dobrze je inwestują. Wydawać by się mogło, że strata Cavaniego będzie dla klubu bardzo odczuwalna. Nic bardziej mylnego. Jego zastępcy spisują się znakomicie. Do Włoch zawitała armia niechcianych w madryckim Realu. Piłkarze, którzy nigdy w zespole &quot;Królewskich&quot; nie zostali tak naprawdę docenieni, a więc Higuain, Callejon i Albiol. Cała trójka to piłkarze klasowi, którzy już zdołali podbić serca fanów w Neapolu. To głównie dzięki Nim Napoli jest liderem włoskiej Serie A z kompletem punktów na koncie. Oprócz nich warto wspomnieć także o pozostałych wzmocnieniach, czyli o przyjściu Pepe Reiny i Driesa Mertensa, obaj z doświadczeniem i ograniem na arenie międzynarodowej. Odmienione Napoli w środę zainauguruje rozgrywki w Champions League. Rywalem finalista poprzedniej edycji Borussia Dortmund. Czy Włosi mają tutaj szanse na dobry rezultat? Wydaje się, że tak. Spodziewam się przede wszystkim otwartego spotkania. Wszyscy znamy potencjał ofensywny ekipy Jurgena Kloppa. Tacy gracze jak Reus, Lewandowski, Aubameyang czy Mkhitaryan po prostu gwarantują gole. Nie wierzę, że BVB zagra w Neapolu na 0 z przodu. Nie z taką mocą ofensywną. Ostatnio o potędze tej mocy boleśnie przekonał się HSV Hamburg tracąc w Dortmundzie aż 6 goli! Z drugiej jednak strony defensywa taka mocna nie jest. Dortmundowi trafił Braunschweig, trafił Frankfurt czy ostatnio dwukrotnie HSV. Ekipy zdecydowanie słabsze od Napoli. Dlaczego więc ekipa z bilansem 9:2 w Seria A miałaby tego nie zrobić? Grają u siebie. Marek Hamsik jest w wybornej dyspozycji, trafiał już w tym sezonie 4-krotnie. Wspomagać go będą równie skuteczni Callejon i Higuain. Ja tutaj widzę ciekawy mecz i sporo goli. BTS? Jak najbrdziej!

#21 SSC Napoli - Borussia Dortmund ✅ 2:1
BTS @ 1,57

Bet365

Uff... Dobrze, że Zuniga trochę dopomógł, bo BVB dzisiaj nie istniało w ofensywie...

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Anzhi, Anzhi i po Anzhi. W Machaczkale skończyła się kasa, a wraz z nią marzenia o stworzeniu hegemona na miarę PSG czy Chelsea. Brak pieniędzy spowodował, że klub przestało stać na utrzymanie wielkich gwiazd za niebotyczne sumy. Dlatego w Anzhi pod koniec okienka transferowego zorganizowano wielką wyprzedaż. Z klubem pożegnali się:

# Mehdi Carcela Gonzalez ---&gt; Standard Liege
# Christopher Samba ---&gt; Dinamo Moskwa
# Samuel Eto&#39;o ---&gt; Chelsea Londyn
# Willian ---&gt; Chelsea Londyn
# Lassana Diarra ---&gt; Lokomotiv Moskwa
# Aleksandr Kokorin ---&gt; Dinamo Moskwa
# Yuri Zhirkov ---&gt; Dinamo Moskwa
# Vladimir Gabulov ---&gt; Dinamo Moskwa
# Aleksey Ionov ---&gt; Dinamo Moskwa
# Arseni Logashov ---&gt; Lokomotiv Moskwa
# Joao Carlos ---&gt; Spartak Moskwa
# Mbark Boussoufa ---&gt; Lokomotiv Moskwa
# Igor Denisov ---&gt; Dinamo Moskwa
# Oleg Shatov ---&gt; Zenit St.Petersburg

Jak bardzo odejście takiej ilości graczy wpłynęło na klub niech świadczy fakt o obecnej pozycji ligowej zespołu Anzhi. Poprzedni sezon to 3 miejsce w bądź co bądź coraz mocniejszej rosyjskiej Premier League, a obecnie klub znajduje się w strefie spadkowej. Anzhi po 8 rozegranych spotkaniach zdobyło zaledwie 4 punkty. Ich bilans to 0-4-4! Sytuacja klubu jest dość poważna i zapewne do końca sezonu zespół z Machaczkały będzie bił się o utrzymanie w lidze. Niepotrzebna jest im w tym momencie Liga Europejska. Rosjanie i tak za wiele w Niej nie osiągną więc po co się męczyć. Lepiej skupić się na walce w rodzimej lidze. Bardzo prawdopodobne, że w meczu z Sheriffem wybiegnie nie najmocniejszy skład, co z punktu widzenia Rosjan wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem.

Zupełnie inna sytuacja w zespole Sheriffa. Zespół z Tiraspolu to taka &quot;mołdawska Chelsea&quot;. Klub bardzo bogaty, który w składzie ma wielu solidnych zawodników. Siłę ofensywną stanowią tutaj głównie obcokrajowcy, a w dużej mierze Brazylijczycy. Znajdziemy tutaj m. in znanego z Lechii Gdańsk Ricardinho, jego rodaków Cadu, Luvannora, Jhulliama, a także Ivoryjczyka Metoue, Serba Stanojevica, Bułgara Ismaila Ise, Hiszpana Meli czy chorwackiego bramkarza Tomica. Pewnie większości te nazwiska niewiele mówią, jednak spójrzmy na wartości rynkowe tych graczy:

# Tomic ---&gt; 5,8 mln PLN
# Melli ---&gt; 5,0 mln PLN
# Samardzic ---&gt; 2,1 mln PLN
# Balima ---&gt; 1,5 mln PLN
# Cadu ---&gt; 6,2 mln PLN
# Staanojevic ---&gt; 2,5 mln PLN
# Ricardinho ---&gt; 2,7 mln PLN
# Isa ---&gt; 2,7 mln PLN

Także jak widać nie są to przypadkowi ludzie jak większość w Was myśli. W lidze Sheriff nie ma sobie równych i co rok wygrywa Mistrzostwo. Obecnie są liderem z bilansem bramkowym 22:5! Ostatnie spotkanie to wyjazdowa wygrana z Academicą Chinsau 7:0. Warto dodać, że wygrali ostatnie pięć ligowych spotkań. Dla Sheriffa Liga Europy to wielka nagroda i możliwość pokazania się w Europie. Oni podejdą tutaj na 100% swoich możliwości i wierzę, że będą chcieli dobrze się pokazać. Szczególnie u siebie. Ambicji im nie zabraknie, determinacji także. Uważam, że typ na podparty Sheriff jest dobrą opcją, bo kursy tylko zachęcają. Bardziej odważni mogą spróbować czysty win Mołdawian, jednak osobiście biorą 1X!

#22 Sheriff Tiraspol - Anzhi Makhachkala ✅ 0:0
Sheriff Tiraspol + 0,5 @ 1,61
Stawka: 125 PLN
Dafabet

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Kompletnie nie rozumiem tak wysokich kursów na Inter Mediolan. Osobiście spodziewałem się, że na zwycięstwo Interu będzie coś w granicach 1,40-1,50. Gdy zobaczyłem te piękne 1,80 wiedziałem, że muszę to zagrać! Początkowo pomyślałem, że musi być jakiś haczyk. Inter jedzie w rezerwowym składzie? Wystawiają bramkarza w polu? Czy może już oszczędzają się na środowe spotkanie z Fiorentiną? Ale okazało się, że haczyków nie ma. Mediolańczycy wystawiają na Sassuolo najsilniejszą jedenastkę jaką obecnie dysponują. Dla mnie prezent!

Inter od początku sezonu przygotował wysoką formę. Powiem szczerze, że obok Romy to Inter jest dla mnie największym pozytywnym zaskoczeniem początku sezonu. W Mediolanie zebrano całkiem ciekawą grupę pod dowództwem Mazzariego, który doskonale zna się na swoim fachu. Trzy mecze, 7 punktów, bilans 6:1 i mecz z obecnym Mistrzem Włoch - Juventusem Turyn. Wyniki imponujące. Co do meczu z Juve, to Inter zaprezentował się bardzo przyzwoicie. &quot;Nerazzurri&quot; nawet prowadzili w tym spotkaniu po bramce Icardiego, jednak nie potrafili dowieźć tego do końca. Co ważne w kontekście meczu z Sassuolo to fakt, że Inter w tym sezonie nie występuje w europejskich rozgrywkach. Poprzedni sezon mieli tak słaby, że nawet nie zdołali zakwalifikować się do Ligi Europejskiej. To oznacza, że mogą się skupić w 100% na lidze.

Beniaminek z Sassuolo falstartem rozpoczął rozgrywki nowego sezonu w Serie A. Gospodarze najbliższego meczu są jak do tej pory bez punktu na koncie z tragicznym bilansem 1:8! A warto dodać, że mierzyli się do tej pory z przeciętniakami, żeby nie powiedzieć słabeuszami w ligowej hierarchi. Wyjazdowe porażki z Torino i Veroną po 0:2 i kompromitująca klęska w meczu u siebie z Livorno 1:4. Zdecydowanie nie tak kibice Sassuolo wyobrażali sobie początek rozgrywek. Życie jednak wszystko zweryfikowało i przed starciem z Interem w klubie raczej próżno szukać jakiegoś optymizmu. Tym bardziej, że sytuacja kadrowa również nie prezentuje się zbyt okazale. Z Interem nie zagrają:

# Valeri,
# Marrone,
# Marzorati,
# Terranova,
# Gomes,
# Berardi.​

W takiej sytuacji nie wróżę gospodarzom nic dobrego w starciu z Interem. Kurs piękny biorę z pocałowaniem ręki i ciągle zastanawiam się czym kierowali się bukmacherzy wystawiając takie kursy?

Inter: Handanovic - Campagnaro, ranocchia, Juan Jesus, Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo, Alvarez, Palacio

#23 Sassuolo - Inter Mediolan ✅ 0:7
Inter Mediolan @ 1,83
Stawka: 200 PLN

Dafabet

Edit: Prezent!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Bułgaria nam nie leży. Nie ma co do tego wątpliwości. Ostatnio leją nas regularnie na każdej imprezie, od Ligi Światowej po Mistrzostwa Świata. Dodatkowo gra polskiego zespołu nie napawa optymizmem. Szwankuje przyjęcie, Żygadło rozgrywa zbyt przewidywalnie, a zagrywka w naszym wykonaniu na słabym poziomie. Bułgarzy grają swoją siatkówkę. Prostą, ale zdecydowaną. Nie atakują jakoś finezyjnie i kombinacyjnie, ale siłowo i mocno. I co najważniejsze zagywka im siedzi. W połączeniu z naszym słabym przyjęciem może to być gwóźdź do trumny zespołu Anastasiego. Kluczem będzie powstrzymanie Sokołowa, który gra tutaj dobry turniej. Jednak jak go zatrzymać, skoro gra blokiem w naszej drużynie nie zachwyca? Polacy chyba również nie radzą sobie z presją bycia gospodarzem turnieju. Ciśnienie i oczekiwania są spore, a to sprawia, że drużyna będzie grać na dużym stresie. Osobiście pobieram handi na Bułgarów po całkiem niezłym kursie. Możliwe, że mecz rozstrzygnie się w tie-breaku. Po słabych meczach z Turcją, Francją i Słowacją po prostu nie wierzę, że Polacy zleją dzisiaj Bułgarów 3:0 lub 3:1!

#24 Polska - Bułgaria ✅ 2:3
Bułgaria + 1,5 set @ 1,52

Dafabet

Edit: Było nerwowo, jednak Bułgarzy ogarnęli mecz!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#25 Niemcy - Bułgaria ✅ 1:3
Bułgaria @ 1,83
Stawka: 45 PLN

Dafabet

Kończę obrót w Dafabet, dlatego stawka taka, a nie inna. Co do typu to oceniam szansę 50/50 % , jednak minimalnie bardziej skłaniam się ku Bułgarom. Zagrane by lepiej się oglądało.

Edit: Szczerze to nie sądziłem, że Bułgarzy aż tak łatwo sobie poradzą z Niemcami!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Podsumowanie [wrzesień]:

Kupony - 9
Trafione - 7
Nietrafione - 2
Zwroty - 0
Postawione - 1 163,17 PLN
Wygrane - 1480,60 PLN
Yield ✅ 27,29 %

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Porażka w pierwszej kolejce fazy Champions League z FC Basel na własnym stadionie stawia Chelsea w trudnej sytuacji. Londyńczycy nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów w Bukareszcie i zrobią wszystko aby pokonać Steaue.

Podopieczni Mourinho słabo weszli w nowy sezon. Porażka z Evertonem, potem z Basel. Do tego nie przekonywująca i mało skuteczna gra sprawia, że w Londynie za różowo nie jest. W dodatku najlepszy napastnik drużyny strzela bramki dla Evertonu. Wydaje się, że wypożyczenie Lukaku nie było zbytnio trafionym pomysłem, bo zarówno Ba, Eto&#39;o i Torres nie strzelają w przeciwieństwie do Belga. Nadzieją na lepsze jutro i korzystny wynik w Bukareszcie może być Juan Mata. Hiszpan zagrał świetną drugą połowę w meczu z Tottenhamem i odmienił losy spotkania. Wydaje się, że Mou chyba przekonał się do byłego gracza Valencii i najprawdopodobniej zobaczymy go dzisiaj od pierwszej minuty. To cieszy! Co prawda ze składu wypadł Hazard, ale patrząc na ostatnie występy Belga to chyba nie ma czego żałować. Mówiąc delikatnie to Eden nie jest obecnie w życiowej formie.

Steaua w rodzimej lidze wygrywa z kim chce i ile chce, ale Champions League to zupełnie inna bajka. Gracze z Bukaresztu przekonali się o tym w pierwszej kolejce fazy grupowej, gdy ulegli Schalke w Gelsenkirchen przegrywając 0:3. Rumunii zupełnie mnie nie przekonują. Skoro nie potrafili uporać się z warszawską Legią to jak mają ograć Chelsea, która dysponuje potencjałem nie porównywalnie większym? W dodatku w końcówce sezonu z klubu odszedł najlepszy defensor tego zespołu - Vlad Chiriches, który przeniósł się do Premier League. Teraz parę stoperów stanowi duet Gardos - Szukała, a jak zwrotny jest nasz rodak wszyscy doskonale wiemy. Łukasz może mieć sporo problemów w rywalizacji z Matą czy Torresem.

Moim zdaniem to Rumunii nie mają po prostu żadnych argumentów by przeciwstawić się Chelsea. Mourinho zdaje sobie sprawę z powagi tego meczu. Również druga połowa meczu z Tottenhamem otworzyła mu oczy na pewne sprawy i wierzę, że teraz wie jak poukładać swój zespół.

#26 Steaua Bukareszt - Chelsea Londyn ✅ 0:4
Chelsea Londyn @ 1,80
200 PLN
Bet365

Edit: Ale łatwo, ale łatwo!

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
uzupełnienie wyniku

Z różnym zaangażowaniem do rozgrywek Ligi Europejskiej podchodzą jej uczestnicy. Dla niektórych jest to raczej przykry obowiązek i w tych meczach wystawiają składy rezerwowe, skupiając się głównie na rodzimej lidze. Dla innych to prestiżowe rozgrywki w których można się zaprezentować na arenie międzynarodowej szerszej grupie kibiców. Zdecydowanie poważnie Ligę Europy traktują drużyny Esbjergu i Salzburga, które zmierzą się dziś w meczu 2 kolejki fazy grupowej.

Faworyta meczu ciężko tutaj wskazać. Ja skupiam się na ilości bramek w tym starciu i uważam, że możemy dzisiaj zobaczyć ich całkiem sporo. Esbjerg to obecnie vice-lider duńskiej Superligi. Ekipa ta w 10 meczach zdobyła 17 punktów (5-2-3). To co jednak zwraca szczególną uwagę w spotkaniach tej drużyny to wysoka skuteczność zdobywania bramek. W lidze mają obecnie najlepszy bilans bramkowy 24:13. Są obecnie najskuteczniejszą ekipą ligi. Duńczycy także z dobrej strony zaprezentowali się w kwalifikacjach do LE. W decydującej fazie wyeliminowali francuskie St. Etienne wygrywając dwukrotnie 4:3 i 1:0. Fazę grupową także rozpoczęli imponująco. Ograli bowiem w Belgii ekipę Standardu Liege 2:1, choć faworytem tego starcia nie byli, jednak potrafili zwyciężyć.

Red Bull Salzburg to lider austriackiej tipp3-Bundesligi. Hegemon tamtejszych rozgrywek w tym sezonie jeszcze nie przegrał legitymując się bilansem 6-4-0! Gdy wspominałem, że Esbjerg jest skuteczny w swojej lidze to co powiedzieć o Salzburgu, który także w 10 meczach zdobył 33 bramki tracąc zaledwie 9! Imponujące. Salzburg rozgrywki w Europie rozpoczął od walki o Ligę Mistrzów, jednak tam austriacy nie dali rady Fenerbahce Stambuł. Pozostały więc starania o Ligę Europy. Tam wystarczyło ograć pół amatorski Żalgiris Wilno, który Red Bull zdemolował 7:0 w dwumeczu! Również od demolki rozpoczęli fazę grupową LE, gdzie w Salzburgu nie dali szans Elfsborgowi wygrywając 4:0!

Osobiście spodziewam się otwartego starcia. Tak ofensywnie nastawione ekipy gwarantują ciekawe i obfitujące w gole widowisko. Duńczycy pokazali, że w Europie mogą być groźni, a wygrane z St. Etienne i St. Liege to nie przypadek. Red Bull także jedzie do Danii po pełną pulę i mają ku temu podstawy. Także over 2, 5 w moim przekonaniu jest warty gry, tym bardziej, że kursy cały czas pikują w dół!

#27 Esbjerg - Red Bull Salzburg ✅ 1:2
Over 2,5 @ 1,65
148 PLN
Dafabet

Edit: dużo nerwów, emocjonująca końcówka, ale ostatecznie wszystko dobrze się skończyło

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Dość niską linię na mecz siatkarskich Mistrzostw Świata U23 pomiędzy Iranem, a Wenezuelą proponuje Nam bet365. Obie ekipy w grupie wyraźnie gorsze od Rosjan i Serbów, a zdecydowanie za silne dla Meksyku i Australii. Dziś mierzą się w bezpośrednim starciu. Faworyt? Teoretycznie Iran. Jednak tylko teoretycznie, bo Wenezuelczycy grają w tym turnieju całkiem nieźle. Ja skupiam się jednak nie na wskazaniu zwycięzcy meczu, a utrafieniu linii punktowej. A ta, jaką proponują nam w bet365 jest moim zdaniem zaniżona. Obecnie wynosi 113,5 punktów. Jak dla mnie spokojnie do pokrycia. Mecz zapewne wygra Iran, ale nie sądzę, że tak zdecydowanie. Wenezuelę stać na ugranie seta, a nawet jeśli mecz skończy się w 3 setach, to wierzę, że Wenezuela w każdym zdobędzie conajmniej 17 punktów i pokryje tą linię! Kursy w ciągu godziny spadły ze 1,85 do 1,70!

#28 Iran U23 - Wenezuela U23 3:0 (21:13, 21:18, 21:17) ⛔
Over 113,5 @ 1,70

Bet365

Edit: Gamonie położyli pierwszego seta ;/

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik

Nie sposób przejść obojętnie wobec kursów jakie zaproponowali nam bukmacherzy w meczu Pacos de Ferreira - Dnipro w ramach Ligi Europy. Kurs w granicach 1,75 na zwycięstwo Ukraińców to moim zdaniem prezent z którego zamierzam dzisiaj skorzystać.

Pacos de Ferreira w poprzednim roku zanotował sezon życia. Ten malutki portugalski klubik nie miał prawa znaleźć się w czołówce Liga Sagres, a jednak dokonał tego detronizując takie ekipy jak Braga czy Sporting Lizbona. To był jednak jednorazowy wyskok i wiadomo było, że Pacos raczej już tego wyczynu nie powtórzy. Z klubem pożegnało się wielu kluczowych graczy, a także szkoleniowiec zespołu Paulo Fonseca, który zasiadł za sterami FC Porto. To bardzo odbiło się na grze zespołu. Obecnie drużyna jest na dnie tabeli ligi portugalskiej z dorobkiem zaledwie 4 punktów (1-1-5). W takim przypadku Liga Europejska jest im tak potrzebna jak dziwce majtki. Priorytetem jest utrzymanie się w Liga Sagres, bo gra w Europie, mimo iż jest fajną przygodą, to jednak niczego im nie da, bo szans na awans praktycznie nie mają. Dzisiaj mierzą się z Dnipro Dniepropietrowsk i ciężko wróżyć Potrugalczykom dobrego rezultatu w tym meczu.

Dnipro to obecnie 3 ekipa coraz mocniejszej ukraińskiej Premier League. Gracze z Dniepropietrowska tracą zaledwie 1 punkcik do lidera jakim jest Metalist Kharkiv. Skład ukraińskiego zespołu jest naprawdę solidny. Roi się w nim od reprezentatnów Ukrainy: Fedeckyj, Konoplyanka, Rotan, Zozula czy Seleznow. Zespół już doświadczony i ograny na europejskich arenach. Obok Fiorentiny to główny faworyt do awansu z tej grupy, bowiem trudno sobie wyobrazić, aby ktoś z dwójki Pacos - Pandurii miał Ukraińców zdetronizować.

Osobiście polecam grać na Dnipro. Kursy spadają z godziny na godzinę, dlatego polecam łapać już teraz. Ukraincy nie powinni mieć problemów ze słabymi Portugalczykami. Dodatkowym atutem przemawiającym za tym typem jest fakt, że Pacos swój mecz w ramach Ligi Europy nie może rozgrywać na własnym obiekcie. Ich stadion nie spełnia bowiem wymogów UEFA i mecz odbędzie się na neutralnym terenie. Co prawda także w Portugalii, ale mimo wszystko nie jest to zbyt komfortowa sytuacja dla Pacos!

#32 Pacos de Ferreira - Dnipro ✅ 0:2
Dnipro @ 1,75

Dafabet

Otrzymane punkty reputacji: +8
ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#33 Raonic - Berdych ⛔ 0:2
Raonic @ 1,78

Dafabet

Trochę zagrane na siłę. Nie jestem zbytnio co do tego przekonany, ale musiałem dzisiaj zrobić obrót w Dafabet i brakowało mi właśnie jednego zakładu pogranego za 100 PLN. Szanse są, zobaczymy co z tego będzie. Choć jak mówię, nie jestem przekonany.​

Edit: Żenujące zakończenie słabego października. Granie na siłę wychodzi... 100 PLN w błotko

Do góry Bottom