S
32,3K
snickers69
Użytkownik
To jedzie czy nie? Znowu info jak z Trześniewskim?
No właśnieNa pewno Bartkowiak nie jedzie?
No jak to można inaczej interpretować ?Ok sts sobie spi
Denis Zieliński over 2.5 pkt
kurs 2.22
sts
krótka piłka nie jedzie Bartkowiak więc jedzie słaby bez sprzętu stojanowski na jeszcze słabszego ralcewicza. Więc mamy prostą drogę dla Denisa albo załatwia sprawę w 2 biegu albo czekamy do 12 gdzie musi pokonać Stojanowskiego przy założeniu 2 w juniorskim.
Denis to nie ogor by sobie nie poradzić z takimi tuzami sportu
Nijak Stary głupi głuchy i ślepy który nie doczytał źle zrozumiał i powielił w skrócie możesz powiedzieć Sandor mój błądNo jak to można inaczej interpretować ?
Nie wiem, może się myle ale nie bylo zadnej obsuwy z tego tytulu. Mecz w Gdansku zakończył się chwile przed startem tego w OstrowieDla mnie nie normalne jest, że mecz w Ostrowie zagrożony i czekają łaskawie, aż zakończy się spotkanie w Gdańsku, bo transmisja w tv musi być. Nóż w kieszeni się otwiera, to jest zabijanie sportu przez telewizję i pieniądze. Powinien być zapis, że w przypadku gdy mecz ma status zagrożonego, to jedziemy z koksem, a na antenę się wejdzie jak tylko będzie taka możliwość, albo pyknąć coś na zasadzie multiligi.
Mi rozliczyła na + , co jak dla mnie jest dziwne bo wyrażnie jest napisane że w przypadku przerwania zawodów następuje zwrot.Czy Wam tez fortuna rozliczyla na monus handi ujemne na Czestochowe?