teddyboys
Użytkownik
Bardzo popularnym meczem dzisiejszego dnia został mecz Kopenhaga - Shamrock.
Widzę wiele ludzi którzy grają w tym meczu na to że Shamrock bramki nie strzeli lub że Kopenhaga wygra do zera.
Według mnie Kopenhaga wygra ten mecz przekonywająco i wysoko dla tego też w pewnych momentach meczu może przyjść rozluźnienie które może zaowocować bramką strzeloną przez gości.Spodziewam się wyniku coś koło 3-1 lub 4-1 i takie też dokładne wyniki spróbuję zagrać.
Moje typy na ten mecz :
over 3,5---> 2,75
DW 3-1---> 13,00
DW 4-1---> 19,00
Shamrock strzeli---> 2,35
BTS---> 3,00
Kopenhaga strzeli w obu połowach---> 1,73
Gole w 1 połowie over 1,5---> 2,37
I to nie są suche typy jak zasugerował wczoraj jeden z użytkowników gdyż część z nich zagram.Gdybym miał typować na sucho typował bym na wygraną Shamrocka lub coś w tym stylu
EDIT : pogrubionym to co ostatecznie zagrałem
Widzę wiele ludzi którzy grają w tym meczu na to że Shamrock bramki nie strzeli lub że Kopenhaga wygra do zera.
Według mnie Kopenhaga wygra ten mecz przekonywająco i wysoko dla tego też w pewnych momentach meczu może przyjść rozluźnienie które może zaowocować bramką strzeloną przez gości.Spodziewam się wyniku coś koło 3-1 lub 4-1 i takie też dokładne wyniki spróbuję zagrać.
Moje typy na ten mecz :
over 3,5---> 2,75
DW 3-1---> 13,00
DW 4-1---> 19,00
Shamrock strzeli---> 2,35
BTS---> 3,00
Kopenhaga strzeli w obu połowach---> 1,73
Gole w 1 połowie over 1,5---> 2,37
I to nie są suche typy jak zasugerował wczoraj jeden z użytkowników gdyż część z nich zagram.Gdybym miał typować na sucho typował bym na wygraną Shamrocka lub coś w tym stylu
EDIT : pogrubionym to co ostatecznie zagrałem