kojocik89
Użytkownik
Potwierdzam, zwrot. To tylko potwierdza to o czym pisałem w ich temacie - 0 profesjonalizmu.Już zakład usunięty. Pewnie będą zwroty.
Potwierdzam, zwrot. To tylko potwierdza to o czym pisałem w ich temacie - 0 profesjonalizmu.Już zakład usunięty. Pewnie będą zwroty.
W naziemnym zwrotu nie mogą zrobić - kupon jest umową i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.Kicha.
Z ciekawości - w naziemnym też byłby zwrot przy odbiorze?
Myślę, że tak. Niejednokrotnie złapałem taki sts czy fortune na ich błędzie w kursach i za każdym razem przyznawali mi zwrot. Wszystkie błędy (czy to swoje, czy nasze) rozstrzygają na swoją korzyść, ot profesjonalizm polskich buków.Kicha.
Z ciekawości - w naziemnym też byłby zwrot przy odbiorze?
Zapytałem Panią z stsu czy zwrot również obejmuje kupony naziemne. Oto rozmowa:W naziemnym zwrotu nie mogą zrobić - kupon jest umową i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.
Ja: Przyjmijmy, że obstawiłem w punkcie naziemnym mecz, w którym popełniliście błąd w kursach. Czy zwrot stawki obejmuje mój kupon? Czy tylko zakłady internetowe mogą ulec zwrotom?
Pomoc online STS: Jeżeli doszło do takiej sytuacji zwrot obejmuje wszystkie kupony z tym zakładem.
Co ja mam powiedzieć jak Stal Rzeszów i Podhale dały dupy ???? Przeceniłem zbyt mocno Podhale i niedoceniłem Wisły ???? Co do meczu Wiślanie - Wólczanka to remis albo minimalna wygrana Wólczanki ???? Myślę że punkt Pana Sitka zadowoli, grają z drużyną która nadal niezbyt wiadomo co konkretnie prezentuje, ot taki efekt kompletnego beniaminka ???? Bo drużyny typu Wisła, Wólczanka czy Chełmianka grają podobną piłkę jak przed spadkiem więc u nich można próbować porównywać cokolwiek ????Nie lubie grac niskich kursów w 3 lidze , czego przykladem byla ostatnia kolejka typerów ktorzy tu tez obstawiają tą ligę .Dzis jednak bety wygladają solidnie i pokusze sie jednak zagrac ????
STS już przegrał kiedyś podobną sprawę w sądzie, pewnie zmienili regulamin, trzeba sprawdzić.Myślę, że tak. Niejednokrotnie złapałem taki sts czy fortune na ich błędzie w kursach i za każdym razem przyznawali mi zwrot. Wszystkie błędy (czy to swoje, czy nasze) rozstrzygają na swoją korzyść, ot profesjonalizm polskich buków.
Nie odchodząc od tematu III ligi...
Wiślanie - Wólczanka
Mam przeczucie, że to może być bardzo ciekawy pojedynek, którego wyniku w żaden sposób nie jestem w stanie przewidzieć ????
@edit
Zapytałem Panią z stsu czy zwrot również obejmuje kupony naziemne. Oto rozmowa:
Uważałbym na ten mecz. Jestem ciekaw kogo oni tam puszczą do sędziowania. Podhale może zostać skręcone w Jarosławiu żeby Motor lub Stal mógł ich dogonić.JKS 1909 Jarosław - Podhale Nowy Targ | 2 @2,52 forbet
Z tego co wiem Podhale mocno zmotywowane na JKS, przyjechali nawet wcześniej do Jarosławia, a gospodarze pod względem meczów u siebie już od kilku sezonów plasują się w tej gorszej połówce tabeli. Jak już wcześniej koledzy zaznaczali, JKS potrzebuje jeszcze trochę czasu aby zgrać nowych zawodników. Możliwe, że wpadnę na ten mecz i serce by oczywiście chciało, aby komplet punktów został w Jarosławiu, ale rozum mówi co innego...
Stream do JKSu, niestety jednak nie dałem rady podjechać tych pare km, ale transmisja uratowała tyłek ????Zonu wybierz się na mecz, bo jestem ciekaw jak prezentuje się to Podhale okiem pobocznego widza, czy rzeczywiście aż tak dobrze to wygląda czy jednak nic specjalnego
Z tego co słyszałem Motor też ma jakąś presję, ze strony zarządu. Może być więc ciekawie!Spostrzeżenia przed sobotą. Przed meczem Stali Rzeszów z Motorem Lublin prezydent Rzeszowa wezwał na dywanik zawodników Stali i dał im rozkaz aby nie przegrali tego meczu. Jak dla mnie to głupota robić takie spotkania, teraz zawodnicy będą na 100% osrani, ponadto padły słowa że mają wszystko... Jeżeli chodzi o mecz Wisły z Chełmianką to czuję otwarty mecz, jeżeli Wisła zagra tak jak ze Stalą to wygra z Chełmianką.
W Oświęcimiu taki sprawdzian dla KSZO, czy rzeczywiście są tak mocni czy jednak środek tabeli ???? W Jarosławiu gwiżdże sędzia z Tarnowa, ale myślę że remis tam będzie ???? W Chełmie ciężko, z jednej strony zawsze Wólczanka miała jakiś patent na Chełmiankę i wygrywała z nimi, jednak Chełmianka u siebie bardzo silna i czuję czystą wygraną ???? Myślę także że można dać na Spartakusa w meczu z Podlasiem ????Kuszą mnie remisy przynajmniej w 3 meczach... JKS, Soła i Chełmianka.
Kolejka gdzie w większości przypadków każdy z każdym może wygrać i nie mam pojęcia jak to ugryźć.
Dość powiedzieć, że w pierwszej połowie Podlasie było może raz czy dwa na naszej połowie, a ich nieporadność i częste podania do własnego bramkarze były kwitowane gwizdami około 800 osobowej publiczności.
Stanę w obronie chłopaków z Jarosławia, czytałem komentarze na PodkarpacieLive w których widać było obrażanie rządzących jak i szydercze komentarze o odpaleniu. Ten skład jaki ma JKS jest dobry ale musi się zgrać, w dodatku z tego co wiem to kilku chłopaków ze składu było kontuzjowanych bądź chorych. JKS mimo tego co mówiło się przed sezonem kadrowo wygląda przyzwoicie. W Sandomierzu jest tak samo, wszystko wygląda przyzwoicie tylko niech zgrają sięZgadzam się co do Spartakusa, jestem blisko decyzji aby na nich wjechać. Podlasie w meczu z JKSem było drużyną o wiele gorszą, jednak mieli więcej szczęścia. Nie byłem na meczu, ale po wpisie na fanpage'u drużyny z Jarosłwia łatwo wywnioskować, że JKS był lepszy w każdym aspekcie gry. Po prostu nie chciało im wejść. Cytuję: