Dopóki w niższych ligach i związkach wojewódzki będą zasiadać koledzy kolegów to będzie tak dalej. Boniek w tym względzie nie zrobił nic, ale ma dobry pr wśród dziennikarzy to i kto będzie mówił o jakimś KSZO, z całym szacunkiem dla nich.
Kara jest śmieszna, bo co teraz każdy będzie mógł popchnąć sędziego czy uderzyć, a co tam przegrywamy 5:0, dostane tylko 1.000 zł i walkower, to jest kpina i żart.
Kara wg mnie powinna być dotkliwa, tak jak piszesz - sędzia jest nietykalny na boisku.
Zawieszenie minimum do końca rundy + 10.000 zł wpłaty na jakąś fundację, nie dla PZPNu, bo te darmozjady przejedzą tą kasę od razu, a tak dzieci coś z tego będą miały.
Patologia, nic się nie zmieniło. A ktoś mówił w pzpn , że nie ma korupcji, to jest dopiero żart.
Jak czasami widzę co się dzieje na meczach w okręgówce - mowa o dolnym Śląsku to nie wiem czy się śmiać czy płakać, poziom sędziowania na poziomie żadnym, można wyzwać sędziego od najgorszych szmat, zero reakcji, bo pzpn zmienia przepisy na takie, że niedlugo piłkarze będą świętymi krowami.
A nie wspomnę już o tym, że w ogóle nie dbają o młodych, bo jaki jest sens, żeby w okręgówce czy 4 lidze grali goście powyżej 40 lat? Fajnie facet się rusza i w ogóle, ale może lepiej, żeby grał jakiś junior, który może się pokaże i zagra w
ekstraklasie, nigdy w życiu
Polska piłka nie pójdzie pod tym względem do przodu, bo nie ma pomysłu i tu jest dramat.
Tyle ode mnie
, jednym słowem kara jest skandaliczna.