Warto wspomniec ze rezerwy Pogoni dostaly jeszcze niedawno temu baty od Lechii II 2-8(gral m.in szałas i edi). Po takim czyms nie postawilbym zlotowki na nieudacznikow.
heh jakoś mnie to nie dziwi, że jak zwykle główny forumkowy krytyk a`la Tomaszewski zabiera głos i jak zwykle mu coś nie pasuje ???? Oczywiście mnie to cieszy, że nie postawisz na nich złotówki ... bo w razie nie powodzenia czego nie zakładam byś był głównym forumowym płaczkiem ! zauważyłem również, że jesteś typowym mądralą i masz szeroko rozwiniętą wiedzę a to się ceni na forum publicznym. Zacznij pisać jakieś pomocne analizy, bo z tego co widzę to Twoim kunsztem na forum są głównie drwiny z innych użytkowników. To forum ma nam służyć i pomagać. Jeśli rzeczywiście masz tak przeogromną wiedzę na dane tematy to po prostu się nią dziel. Bo Twoje negowanie wszystkich po kolei jest drażniące, bo sam nie wykazujesz i nie wylewasz konstruktywnej krytyki, a tylko gardzisz i czepiasz się ludzi o szczegóły. Często rozmywając tematy jak ten ...
? Jestem ze Szczecina i rezerwy Pogoni czy Mloda zawsze mozna znalezc na relacjach
live dlatego pytam czy ktos wie jak sprawy sie maja z Lechia albo Arka ?
To zdanie jest dla mnie wystarczające i dosadnie pokazuję wiedzę jaką posiadasz w temacie, w którym mocno się udzielasz ????
Nie wiem gdzie zawsze szukasz tych składów Młodej ... ale podpowiem Ci, że takiego zespołu u Nas w Szczecinie już nie ma ...
W związku z wprowadzeniem Centralnej Ligi Juniorów od sezonu 2013/2014 przestały funkcjonować rozgrywki Młodej
Ekstraklasy.
W związku z czym zespół Pogoni II został właśnie połączony z zespołem Młodej
Ekstraklasy Pogoni.
... a wracając do tematu bo się rozmydlił lekko ...
rzeczywiście rezerwiści Pogoni ulegli rezerwą Lechii aż 8-2 również byłem w szoku widząc ten wynik ale jak jesteś obiektywny to również zainteresuj się składem Lechii ... piszesz, że w Pogoni w tym spotkaniu występowali Edi i Hałas ... fakt wzmocnienie rezerw ale Edi ma już niemal 40 lat w
Ekstraklasie w tym sezonie rozegrał całe 52 minuty, a jak ważnym ogniwem jest pokazał w ostatnim meczu ligowym z Górnikiem gdzie po 5 minutach gry "załatwił" Nam grę w dziesiątkę oraz bramkę dla Górnika. Hałas 4 występy jako jedyny napastnik żadnej bramki ... a dlaczego rozegrał aż 4 spotkania w
Ekstraklasie ? bo był jedynym napastnikiem Pogoni i nie było kim grać ...
W Lechii natomiast wystąpili gracze z pierwszego zespołu: Smoczyński, Machaj i Duda 3 występy 2 bramki w
Ekstraklasie do nich można zaliczyć Łazaja, który w zeszłym sezonie rozegrał w
Ekstraklasie ponad 10 spotkań. Także obiektywnie patrząc w zespole Lechii znacznie większe wzmocnienia.
Niemniej jednak haniebny wynik Pogoni lecz najwidoczniej ten zimny prysznic bardzo pozytywnie wpłynął na piłkarzy ze Szczecina, gdyż w 3 kolejnych spotkaniach zdobyli 7 punktów strzelając 8 bramek tracąc 3. Piłkarze z Polic są w zgoła odmiennej katastrofalnej formie 1 punt w 3 spotkaniach i to zdobyty w bardzo szczęśliwych okolicznościach. Co do jutrzejszego spotkania ma to spotkanie, które było rozgrywane miesiąc temu w Gdańsku ? dla mnie liczy się bardziej forma dnia, a widać po kolejnych spotkaniach, że ona rośnie.
Kadra Chemika to głównie sami młodzi chłopcy, o bardzo słabych warunkach fizycznych + 3 starszych graczy, z których dwóch występowało w zeszłym sezonie w klasie okręgowej ( 7 liga ! ) Jutro też wybiegną na boisko bo po prostu w Policach nie mają kim grać. Pogoń ma wystąpić z piłkarzami z
Ekstraklasy na przeciw siebie będzie miała rywali, którzy z całym szacunkiem dla nich ale są o kilka klas niżej. Dla mnie taki kurs to bajka ...