Najpierw typy, potem analiza
Woźniak under 7,5 @1,8 totalbet
Holder under 4,5 @2
betclic
Janowski over 9,5 @1,8 totalbet
over 10,5 we wszystkich biegach siadł...
Woffinden - Janowski 2 @2
iforbet
Drabik over 8 @1,92
iforbet
Nie za bardzo mam pomysły na wyniki drużynowe, trochę ciężko przewidzieć w którą stronę to pójdzie. Na oko mecz w Częstochowie raczej na styku, Rybnik wynik w okolicach +12 powinien trzymać.
Woźniak kompletnie pogubiony ze sprzętem na początku sezonu. Bardzo mi przykro z tego powodu, bo od wielu lat trzymam za Szymka kciuki, ale trzeba obiektywnie powiedzieć, że po dwóch meczach jest jednym z największych rozczarowań ligi, głównie jego postawa sprawia, że Gorzów spisuje się poniżej oczekiwań. Tu widzę dla niego maks 6 punktów 4 startach i to tylko z powodu łatwego biegu 12, gdzie jedzie na dwóch juniorów. Czy pojedzie też nie wiadomo, może wskoczy za niego Karczmarz.
Nie wierzę w to, że Holder będzie wybawieniem Wrocławia. Dla mnie jeden z najbardziej przehajpowanych zawodników w historii, ale to może przez moją niechęć do Torunia
Niby dwa razy na Świdnickiego i Pawełka, ale tam nie będzie łatwych punktów. Do tego Holder nieobjeżdżony, rywale już w rytmie meczowym. Pokusiłbym się nawet o under 3,5 w ewinnerze po fajnym kursie.
Bardzo podoba mi się za to Janowski na początku sezonu. Mega szybki, widać to było w Lesznie, punktów mniej niż mógł zdobyć. W Częstochowie zawsze mocny, na moje jest obecnie w lepszej dyspozycji niż Tajski. Łatwo nie będzie, ale nie do objechania moim zdaniem jest tylko Madsen, Lindgren czy Doyle w zasięgu.
Co do Drabika to buki zapomniały chyba, że on się wychowywał na tym torze. Linie powinny być na poziomie 9,5.