Legia musi. Legia nie ma wyboru. Legia to piłkarze doświadczeni, dla których wstydem byłoby odpaść na tym poziomie rozgrywek. Legia zna europejskie puchary. Legia jest personalnie silniejsza od dzisiejszego rywala. Spodziewam się dominacji Legii i nastawienia Trnavy na kontry. Oglądając pierwszy mecz miałem wrażenie, że Legia zagrała zdecydowanie poniżej potencjału, a Trnava zdecydowanie powyżej. Dzisiaj, miejmy nadzieję, Klaufurić nie będzie idiotą i postawi na sprawdzoną czwórkę obrońców z tyłu. Nie zapominajmy, że Trnava naprawdę składa się w dużej mierze z gości, którzy serio średnio dawali sobie radę w
Ekstraklasie. Spodziewam się dominacji Legii od pierwszej minuty i stałego dążenia do strzelenia bramek, a Trnava winna wyjść defensywnie, mocno z tyłu, przesuwając i licząc na kontry. Nie wiem czy Legii uda się odrobić stratę, to będzie trudne, ale na pewno będą ostro walczyć i przyciskać rywali. Stąd typy:
Legia over 2,5 rożnego w 1 połowie
1,74
Fortuna
Zgodnie z powyższym opisem, wszelkie overy rożnych Legii mają dzisiaj sens. Wejdzie nawet przy 1:0 dla Trnavy. A w sumie to i szybkie 2:0 dla Trnavy wciąż daje szansę typowi. Jedynie 2:0 dla Legii w 30 minut psuje typ, ale tego się nie spodziewam.
Trnava over 4,5 rożnych w meczu
2,05
TOTALbet
Dla mnie do gry. Trnava powinna nabijać rożne po kontrach. Grają u siebie, 5 to nie jest tak duża liczba.
I za drobne
TOTALbet - TOTALboost
Awans Legii po 7,50.
Szanse na pewno większe, niż promocyjny kurs. Z chęcią pobieram.