Jak nie wiesz nic o przeciwniku Legii, to po co stawiasz? Oglądałeś pierwszy mecz chyba nie więc pewnie stąd te typy, myślisz że Słowacy mając taki wynik na wyjeździe w dodatku 2:0 nagle zapomną jak się gra w piłkę, i dadzą się upokorzyć na własnym stadionie mając taki wynik, Legia zagrała taki piach w pierwszym meczu że można stwierdzic nawet gorzej niz z Zagłebiem w piewrszej kolejce lotto ekstraklapy, napewno wyznacznikiem formy Legii nie jest mecz z Koroną bo Korona to zaden przeciwnik, w tamtym sezonie grali bo mieli niezla druzyne, teraz im ciezko sklsic dobra jedenastke, na dodatek atmosfera w Legii nie najlepsza, po pierwszym meczu u siebie ze Słowakami, komentarze Radovica i co niektorych bardziej doswiadczonych graczy odnosnie gry zespolu, na dodatek wrobelki cwierkaja ze na dnisch trenerem ma zostac Nawałka, wiec nie wiadomo jak do rewanzu podejdzie Klafuric, czy dalej będzie brnął w to 3-5-2, tym samym pokazujac jakim jest fachowcem, a co wogole nie wychodzi czy zmieni ustawienie...Trnava - Legia (awans) kurs: 5,1 buk: Fortuna
Trnava - Legia kurs: 2,16 buk: Fortuna
Trnava - Legia (AH:-1) kurs: 3,1 buk: LVBET
Trnava - Legia (pow. 2,5 gola w meczu) kurs: 2,1 buk: Fortuna
Uważam, że jest w kursach na Legię value. Obojętnie obok kursu 5,1 na awans nie można przejść... Pogłoski o zatruciu w pierwszym meczu wydają się być prawdziwe. Wczoraj w II połowie meczu ligowego Legia zagrała szybko i składnie. Jeśli tak zagra w LM awans jest jak najbardziej w jej zasięgu... Przypominam, że przed dwumeczem kurs na awans Legii był jakieś 1,4... Wczoraj dobrze zaprezentował się Kante i Mączyński... Dla Legii LM jest celem i zawsze była. Jeśli Nawałka ma objąć Legię to po to żeby grała w LM... Niestety nic nie wiem o przeciwniku ze Słowacji więc typy jak i analiza może być nieprawidłowa... Ale mam tu intuicję, że Legia ogarnie...
Ale jakie tu jest value ? Dwa mecze ten wtorkowy i czwartkowy Górnika pokazały, że jesteśmy dnem w pucharach i ogrywać możemy tylko amatorów. I czemu pogłoski o zatruciu wydają się być prawdziwe ? Po czym tak wnioskujesz ? Klafurić znalazł sobie głupią wymówkę i tyle. Nie wiem czy wczoraj oglądaliśmy inny mecz ale z wysokości trybun Legia wyglądała tak samo słabo, po prostu grali ze słabszym rywalem i to Korona w II połowie znacząco osłabła a Legię uratował strzał życia Mąki i jedna kontra, która nie była żadną składną akcją, po za tymi akcjami nie mieli żadnej groźnej okazji. Jeśli Legia zagra tak jak wczoraj to dostanie jeszcze więcej niż w pierwszym meczu. Dla Legii LM zawsze była celem i co z tego ? Grali w niej raz w ciągu ostatnich 20 lat. I po co mieli by zwalniać Klafuricia gdyby wszedł do LM? To by nie miało sensu, jedynym powodem może być odpadnięcie z eliminacji. Ledwo co wygrali na wyjeździe z Cork po strzale życia Kucharczyka a tu mają wygrać przynajmniej dwoma bramkami, gdzie w pierwszym meczu byli statystami ???? Tutaj mega value wydaje się być Trnava z remisem po 1.61 lub ewentualnie czysta jedynka po 3.30 FortunaTrnava - Legia (awans) kurs: 5,1 buk: Fortuna
Trnava - Legia kurs: 2,16 buk: Fortuna
Trnava - Legia (AH:-1) kurs: 3,1 buk: LVBET
Trnava - Legia (pow. 2,5 gola w meczu) kurs: 2,1 buk: Fortuna
Uważam, że jest w kursach na Legię value. Obojętnie obok kursu 5,1 na awans nie można przejść... Pogłoski o zatruciu w pierwszym meczu wydają się być prawdziwe. Wczoraj w II połowie meczu ligowego Legia zagrała szybko i składnie. Jeśli tak zagra w LM awans jest jak najbardziej w jej zasięgu... Przypominam, że przed dwumeczem kurs na awans Legii był jakieś 1,4... Wczoraj dobrze zaprezentował się Kante i Mączyński... Dla Legii LM jest celem i zawsze była. Jeśli Nawałka ma objąć Legię to po to żeby grała w LM... Niestety nic nie wiem o przeciwniku ze Słowacji więc typy jak i analiza może być nieprawidłowa... Ale mam tu intuicję, że Legia ogarnie...
Do luźnych rozmów i polemik służy dział: "luźne rozmowy" https://forum.bukmacherskie.com/threads/luzne-rozmowy-kwalifikacje-ligi-mistrzow.152760/Jak nie wiesz nic o przeciwniku Legii, to po co stawiasz? Oglądałeś pierwszy mecz chyba nie więc pewnie stąd te typy, myślisz że Słowacy mając taki wynik na wyjeździe w dodatku 2:0 nagle zapomną jak się gra w piłkę, i dadzą się upokorzyć na własnym stadionie mając taki wynik, Legia zagrała taki piach w pierwszym meczu że można stwierdzic nawet gorzej niz z Zagłebiem w piewrszej kolejce lotto ekstraklapy, napewno wyznacznikiem formy Legii nie jest mecz z Koroną bo Korona to zaden przeciwnik, w tamtym sezonie grali bo mieli niezla druzyne, teraz im ciezko sklsic dobra jedenastke, na dodatek atmosfera w Legii nie najlepsza, po pierwszym meczu u siebie ze Słowakami, komentarze Radovica i co niektorych bardziej doswiadczonych graczy odnosnie gry zespolu, na dodatek wrobelki cwierkaja ze na dnisch trenerem ma zostac Nawałka, wiec nie wiadomo jak do rewanzu podejdzie Klafuric, czy dalej będzie brnął w to 3-5-2, tym samym pokazujac jakim jest fachowcem, a co wogole nie wychodzi czy zmieni ustawienie...
Do luźnych rozmów i polemik służy dział: "luźne rozmowy" https://forum.bukmacherskie.com/threads/luzne-rozmowy-kwalifikacje-ligi-mistrzow.152760/Ale jakie tu jest value ? Dwa mecze ten wtorkowy i czwartkowy Górnika pokazały, że jesteśmy dnem w pucharach i ogrywać możemy tylko amatorów. I czemu pogłoski o zatruciu wydają się być prawdziwe ? Po czym tak wnioskujesz ? Klafurić znalazł sobie głupią wymówkę i tyle. Nie wiem czy wczoraj oglądaliśmy inny mecz ale z wysokości trybun Legia wyglądała tak samo słabo, po prostu grali ze słabszym rywalem i to Korona w II połowie znacząco osłabła a Legię uratował strzał życia Mąki i jedna kontra, która nie była żadną składną akcją, po za tymi akcjami nie mieli żadnej groźnej okazji. Jeśli Legia zagra tak jak wczoraj to dostanie jeszcze więcej niż w pierwszym meczu. Dla Legii LM zawsze była celem i co z tego ? Grali w niej raz w ciągu ostatnich 20 lat. I po co mieli by zwalniać Klafuricia gdyby wszedł do LM? To by nie miało sensu, jedynym powodem może być odpadnięcie z eliminacji. Ledwo co wygrali na wyjeździe z Cork po strzale życia Kucharczyka a tu mają wygrać przynajmniej dwoma bramkami, gdzie w pierwszym meczu byli statystami ???? Tutaj mega value wydaje się być Trnava z remisem po 1.61 lub ewentualnie czysta jedynka po 3.30 Fortuna
Jasne, że gram, podobnie jak każdy inny typ który podaje, a jeśli nie wierzysz to mogę Ci udowodnić na priv albo tu ale to jutro.Do luźnych rozmów i polemik służy dział: "luźne rozmowy" https://forum.bukmacherskie.com/threads/luzne-rozmowy-kwalifikacje-ligi-mistrzow.152760/
Tam już usłyszałem podobne opinie. W tym dziale podajemy typy z analizami więc napisz proszę czy grasz za własną kasę Trnavę(1x) i czystą 1 czy to tylko takie ogólne stwierdzenie o tym value...
Ja tak jak podałem w dziale tak pograłem... Stawka standardowa...
Ja nie jestem osobą której trzeba coś udowadniać i wysyłać jakieś screeny... ???? Po prostu nie wiedziałem czy to jest typ czy tylko sugestia, że warto to grać... Dzięki za jasną odpowiedź i życzę powodzenia choć to typ przeciwstawny do mojego... Zobaczymy jak będzie jutro...Jasne, że gram, podobnie jak każdy inny typ który podaje, a jeśli nie wierzysz to mogę Ci udowodnić na priv albo tu ale to jutro.
Typ niby logiczny i sam bym zagrał, ale... Jeśli Legia obejmie 2:0 lub 3:0 to wcale może tak nie być i będzie na odwrót... Problem jednak jeszcze większy, że po odjęciu podatku to jest strasznie marnie przy 1,60... bo to daje nam 1,40... Z kolei grubo wchodzić w jakikolwiek bet związany z polskim klubem to bym się bał... Tym nie mniej sam bet może do jakiegoś dubelka można pograć...TRNAVA - LEGIA
Typ: Więcej rzutów rożnych - Legia
@1.60 Forbet
Wydaje mi się,że najpewniejszy bet na ten mecz. W pierwszym meczu bezapelacyjnie w tej rywalizacji wygrała Legia z wynikiem 8:3.
Dzisiaj może być bardzo podobnie a może i nawet lepiej,dlaczego? A no dlatego,że to Legia musi atakować, musi gonić wynik i będzie nastawiona na grę bardzo ofensywną. Wynik 0:2, satysfakcjonujący drużyne ze Słowacji sprowadzi ją do defensywnej gry i murowania własnej bramki. Legia być może będzie biła głową w mur, co za tym idzie? Większa ilość rzutów rożnych od przeciwnika ????
Wolałbym tu postawić na over 5.5 RR Legii po kursie 1.63. Tak jak kolega wyżej pisał, Trnava ma dobry wynik z wyjazdu, więc będą starali się go utrzymać, Legia z kolei odwrotnie, od pierwszym minut musi mocno atakować jak chce myśleć o awansie.TRNAVA - LEGIA
Typ: Więcej rzutów rożnych - Legia
@1.60 Forbet
Wydaje mi się,że najpewniejszy bet na ten mecz. W pierwszym meczu bezapelacyjnie w tej rywalizacji wygrała Legia z wynikiem 8:3.
Dzisiaj może być bardzo podobnie a może i nawet lepiej,dlaczego? A no dlatego,że to Legia musi atakować, musi gonić wynik i będzie nastawiona na grę bardzo ofensywną. Wynik 0:2, satysfakcjonujący drużyne ze Słowacji sprowadzi ją do defensywnej gry i murowania własnej bramki. Legia być może będzie biła głową w mur, co za tym idzie? Większa ilość rzutów rożnych od przeciwnika ????
Oczywiście typ do jakiegoś double, tutaj się w pełni zgadzam natomiast co do reszty to nie zbyt. Legia jeśli chce przejść dalej to musi wygrać aż 3 bramkami, jeśli strzeli tylko 2 to jedynie daje im dogrywkę w przypadku gdy nie straci. Hipotetycznie jeśli by strzelili bramkę lub dwie w krótkim odstępie czasu, tak jak mówisz, to czemu mają zaprzestać z atakami i prowadzeniem gry. Z ostatnich meczów Legii można wywnioskować,że wolą strzelać w drugich połowach, (Zagłębie,Korona, Cork).Typ niby logiczny i sam bym zagrał, ale... Jeśli Legia obejmie 2:0 lub 3:0 to wcale może tak nie być i będzie na odwrót... Problem jednak jeszcze większy, że po odjęciu podatku to jest strasznie marnie przy 1,60... bo to daje nam 1,40... Z kolei grubo wchodzić w jakikolwiek bet związany z polskim klubem to bym się bał... Tym nie mniej sam bet może do jakiegoś dubelka można pograć...