Nie sądzę, że wyjdą 3-5-2 w takim personalnym składzie jaki oglosil trener Legii. Zagrają tak jak kiedyś, klasycznie 4-4-2 bez żadnych udziwnien. Do pogrania spokojnie patrząc na atak warszawskiej drużyny jest over 2.5 w tym spotkaniuLegia gra z mega-eksperymentalną defensywą Astiz-Philipps-Hlousek (który do tej pory grał jako wahadłowy).... a kursy na btts skoczyły do 2,50-2,60... :cwl:
Spójrz na poprzednie spotkania zobaczysz czemu tak zagrałemW dziale "typy dnia" podałeś typ na 4-5 bramek w meczu Ajax-Sturm, kończąc analizę napisałeś "myślę, że oba zespoły przynajmniej po razie pokonają bramkarza rywali".
To chyba powinien być typ na BTS a nie przedział 4-5 bramek...
No nie jestem pewien czy po 3 miesiącach trenowania i grania 3-5-2, może im wyjść na dobre nagły powrót do 4-4-2 tym bardziej, że defensywa nadal będzie eksperymentalna....Zagrają tak jak kiedyś, klasycznie 4-4-2 bez żadnych udziwnien
Jeden pilkarz Legii zarabia tyle co cala druzyna Trnavy. Jedrzejczyk z Pazdanem na wczasach.Legia stoi caly mecz zadnego pressingu na sparingi wychodzi sie z wiekszym zaangazowaniem a jeszcze ten gogus Mioduski, ja gdybym tele placil w przerwie poszedlbym i rozniosl szatnie a on sobie siedzi i fryzure popawia.Jego tatyka na ten mecz byla gra bez obrony i trenera.Mozna przegrac mecz, ale to to jest juz skandal, rezerwowy Gornika i rezerwowy Zaglebia robia sobie z pilka co chca.Masz tutaj swoje " odpady" ???? Legia bez pomysłu, ustawienie 3-5-2 totalnie nie trafione.. Spartak solidnie, powinno się skończyć 3-4:0 ????
Piszesz ten sam schemat pod kazdy typ. To ze ci weszła Lechia o niczym nie świadczy. Twoje analizy nie sa merytoryczne. Rownie dobrze można podstawić Legie czy Trnave, zmienić nazwiska i wrzucic. Gdzie tu logika??Panowie nie bądźcie śmieszni jeden drugi i trzeci i ktokolwiek ma jeszcze problem, forum jest po to aby każdy wyraził swoją opinie, napisał to co mu się podoba i wyraził swoje zdanie. Moje typy są kontrowersyjne? może i racja, czesto nie wchodzą ? może i to też prawda, ale mam tutaj argumenty za tym że nie interesuje mnie wasze zdanie , bowiem : Po 1 . Nikt z Was nie musi grać moich typów, nikogo nie zmuszam, nie polecam swoich typów nie musicie czytać analiz, po prostu jak widzicie typ i moją analizę to ją po prostu omijacie z daleka. Po 2. Nie biorę pieniędzy za swoje typy , wchodzę na forum i poświęcam swój cenny czas tak jak Wy, nie mam 18 lat i kupe wolnego czasu żeby się rozpisywać i szukać nowości, mój schemat jest praktycznie taki sam, ale na forum jest mnóstwo ludzi , tylko kilka osób ma z tym problemy. Po 3. Jestem na tym forum już długo , idzie mi 10 rok tak więc kolego , który napisałaś 6 postów zastanów się zanim coś napiszesz, bo jeszcze Ci trochę czasu musi upłynąć żebyś miał tyle napisanych postów , polubień, reputacji co ja ( nie chwalę się , stwierdzam fakt) to samo reszta chłopaków , którzy mają znikomą ilość postów a na forum tylko czytają i hejtują, sami nic nie wnoszą ale przecież tak najłatwiej. Po 4. Za reputację którą dostaje nie kupię sobie nic, nie przyznaje jej sobie sam i zazwyczaj nie dostaje za typy nietrafione więc trochę musiało być tych typów, które ludzie docenili. Po 5. ( Ostatnie ) Nie raz byłem na tym forum krytykowany a później po kilku trafionych dobrych typach i dobrych kursach ludzie zmieniali zdanie, poza tym w ciągu ostatnich 3 dni trafiłem wygrane Lechii, oraz Lubina po kursach 4 z hakiem i ponad 5 , więc sami pomyslcie chwilę, bo takie kursy nie trafiają się codziennie. Pozdrawiam. Miłej nocki :tohand:
A jak lecą to co oznacza ?Ale kursy lecą na Sturm Graz z Ajaxem z @11 na @9.5 w Fortunie!!!!
Wczoraj Legia i Cluj tez mieli łatwo pokonać swoich rywali a jak wyszło to wszyscy wiedzą!!! I ja wolałem rano zagrać @11 na Sturm niż @1.3 na Ajax!!Taki spadek to żaden spadek. No chyba, że gramy na Sturm to już sporo słabiej, ale ile wzrósł na Ajax? Z 1.30 na 1.35 czy 1.40 ? To nadal wielki faworyt według buków, więc nie siejcie paniki, bo niektórzy wyglądają jakby pierwszy raz obserwowali ruchy kursów. Z resztą kursy wejściowe to i tak było 1.40 na AJax, a 7.00 na Sturm, więc i tak sporo osób poleciało na Holendrów.
Ajax powinien spokojnie pokonać Austriaków, którzy na wyjeździe nigdy nie byli mocni. Nawet jeśli jest parę osłabień to nie zapominajmy, że Ajax to zespół z wielkimi talentami i wezmą jakiegoś młodego do składu, a gra cały czas będzie na wysokim poziomie, bo grają bdb zespołowo, a indywidualności też nie brakuje.
Mam Ajax awans, Ludo awans i Celtic awans.
Videoton bardzo szczęśliwie awansował z Dudelange, ale Ludo już takiej cienkiej gry nie przebaczy. Celtic dobre wzmocnienia i utrzymanie Dembele w zespole to wielki plus. Rosenborg w męczarniach z Valurem. Duży spadek jakościowy drużyny z Norwegii przez ostatnie lata, choć nie można odbierać Islandczykom, bo wszystkie zespoły spisują się nienagannie, oprócz amatorów z IBV.
2-0 dla Trnavy to jest najniższy wymiar kary dla słabej Legii a ogólnie prawdę mówiąc polska piłka nożna jest cienka ja dupa węża!!!!Sorry Panowie za OT...
Wyjaśnijcie mi... Czy Legia nie może wygrywać polskich publicbetów bo jej sponsorem jest bukmacher z licencją, czy może za przyzwoleniem robione jest miejsce dla Iwana i Nawałki?
Nie umniejszając przeciwnikowi ale jak można tak położyć mecz? Aż prosi się o teorię spiskową...