psychol32
Użytkownik
Nie trzeba być lepszym by wygrać mecz, Można przegrać i awansować.na jakiej podstawie jesteś pewny awansu ? W czym Jaga jest lepsza wg Ciebie chętnie posłucham
Nie trzeba być lepszym by wygrać mecz, Można przegrać i awansować.na jakiej podstawie jesteś pewny awansu ? W czym Jaga jest lepsza wg Ciebie chętnie posłucham
A to zrozumiałe , chciałem dopytać gdzie widzisz mocniejsze strony Jagi, po prostu, bez żadnych podtekstów ???? pzdrNie trzeba być lepszym by wygrać mecz, Można przegrać i awansować.
Zależy co masz na myśli mówiąc publiczna ale w każdej kablówce jest chyba Polsat Sport na ktorym pokazywali Górnik a o 20:40 pokaża Lecha. Jaga powinna być gdzieś na necie do znalezienia bo na pewno portugalska telewizja pokazuje - sprawdzone info.co za czasy ze nie można nigdzie w publicznej tv obejrzeć meczów polskich drużyn czy to w nogę czy kosza czy siatkówki
Jeszcze większy bajer to ta stronka, gdzie masz mapę wyładowań na bieżąco : https://www.lightningmaps.org/?lang=pl#m=oss;t=3;s=0;o=0;b=;ts=0;Jeszcze jedna informacja - najszybszy sposób na sprawdzenie informacji pogodowych taka stronka:
https://burze.dzis.net/?page=wyszukiwarka
Wpisujecie nazwę miejscowości i wszystko. W takim Trypolisie np. burza jest 90 km dalej, czy tak jest na pewno, ręki nie dam sobie uciąć. W Polsce sprawdzone i nie zawodzi
edit: Teraz już 16 km, aktualizacja.
Rio wymienilo wiekszosc druzyny zgrywaja sie meczami w el LE, bo nawet nie maja kiedy sparingow grac, wszyscy najlepsi i trener poszli do bogatszych klubow,to taki portugalski Gornik Zabrze, zobacz kursy u bukow awans Jagi 1.5 a na Rio ponad 2, sam sobie odpowiedz, kto jest faworytem do awansu.Jak Jagiellonia gra na wyjazdach to chyba wiesz, nie ma chyba w Polsce lepszej druzyny pod tym wzgledem od nich.A to zrozumiałe , chciałem dopytać gdzie widzisz mocniejsze strony Jagi, po prostu, bez żadnych podtekstów ???? pzdr
Stracili gola jak amatorzy,Szkoci nie wytrzymaja takiego pressingu caly mecz, chyba tylko w tym nadzieja, ze fizycznie wysiada, bo widac, ze lepiej sie czuja na tym boisku, grecy slabiutko a jak juz ich zdominowali pod koniec 1 polowy to obronca wypuscil szkota wspaniala asysta.Jeszcze mecz leci bez komentatora.Hibernian cisnie ostro
super chociaz hokejowego wyniku sie nie spodziewalem brawo dla jagielloniRio Ave - Jagiellonia Białystok
Remis
Kurs: 3,60
Bukmacher: Unibet
02.08.2018 godz. 21:00
Analiza: Już jutro wieczorem drużyna wicemistrza polski zmierzy się z Rio Ave. Uważam, że graczy z podlasia czeka ciężkie spotkanie, ale przystępując do niego mają już zaliczkę w postaci zwycięstwa 1:0 odniesionego na własnym boisku. Co prawda w tym meczu drużyna z Portugalii stworzyła sobie wiele sytuacji i gdyby nie świetna postawa Kelemena, to wynik byłby inny. Jutro w bramce stanie także Kelemen, czy będzie znów miał swój dzień? Nie liczyłbym na to. Jaga musi zagrać w defensywie lepiej niż w pierwszym meczu. Moim zdaniem bardzo możliwym wynikiem jest 0:0, ale warto pamiętać, że każdy remis daje drużynie Jagi awans. Faworytem do awansu nadal jest Rio Ave, ale ja liczę na dobrą grę w obronie. Warto dodać, że drużyna Rio Ave nie rozpoczęła jeszcze sezonu ligowego co może być atutem grającej już regularnie Jagi. Liczę na remis. Powodzenia
Trudna to może grając 1 x 2, ale już overy powchodziły pięknie tydzień temu i wczoraj. W sumie można by wykręcić dużo większe ako. Nie mówię, że tak zawsze pójdzie ale ostatnio LE dała nie jednemu zarobić.Sorry za niemerytoryczny wpis, ale ja jednocześnie podziwiam i jednocześnie bardzo się dziwę osobom grającym LE i do tego na tym etapie... Wiem, że w piłce nie wiele się dzieje, ale grać za wszelką cenę ? Przecież w dziale LE od wielu lat 80% podawanych typów nie wchodzi i to nie świadczy o waszej słabości tylko LE jest bardzo trudna, a do tego mamy bardzo mało informacji na temat klubów grających na tym poziomie więc to nie ma prawa wchodzić... Rok w rok ten sam scenariusz - buki koszą kasę na osobach grających LE. Rok w rok widzę coraz to nowe osoby wtapiające w wakacje na LE. Rok w rok całe rozgrywki LE mają na naszym forum chyba najsłabszą skuteczność ze wszystkich rozgrywek pucharowych o stawkę... Znałem na tym forum tylko jednego typera, którego już z nami nie ma od 2 lat, który jako tako sobie dawał radę z LE tzn nie miał super yieldu, ale ok 8% z LE mu wchodziło... Może dla odmiany zamiast wtapiać kolejną kasę na LE iść do jakiegoś lasu albo na plażę... ????