Mówisz o Jagiellonii w której jeszcze Grosicki latał i......Jarosław Lato ????Pamiętam także nie tak dawny mecz w pucharach z greckim Arisem gdzie po przegranej u siebie Jaga pojechała właśnie na drugi koniec kontynentu, na gorący i trudny teren gdzie zagrała świetny mecz przeciw grekom
Rośnie na Asteras bo w Tripolis była potężna ulewa a temperatura oscyluje w okolicy 20 stopni, czyli warunki do grania jak w Szkocji.Były spadki od dwóch dni, teraz rośnie. Musi być coś spowodowane ze składem, jakaś kontuzja/absencja itp. Nie mniej na przełomie tygodnia trudno by klub się rozje..ł a takie historie jak Slovan Liberec rok temu jak się zarazili żarciem po wyjeździe do Azerbejdżanu raczej nie mają miejsca.
Atromitos musi rosnąć bo 1,6 to był strasznie naiwny kurs na ich wygraną, Asteras z kolei nie wiem czemu rośnie podobnie jak Larnaka.
Patrzę zawsze pogodę, widziałem jakieś prognozy z deszczem, ale żeby taka lipa była to w życiu bym się nie spodziewał. Oby to nie było takie zjawisko jak w Białymstoku tydzień temu. Dla lepiej grających w piłkę czyli Asterasu rodzi się nowy problem w takim razie.Rośnie na Asteras bo w Tripolis była potężna ulewa a temperatura oscyluje w okolicy 20 stopni, czyli warunki do grania jak w Szkocji.
Swiderski z Novikowasem to nie lataja? W Jadze mamy jeszcze Runje,ktorego uwazam za najlepszego obronce ligi, ja bym ich nie skreslal, co innego jakby mieli odrabiac u siebie, ale jak jada bronic, pod koniec sezonu wygrali na Legii i Lechu, to remis w Rio czy nawet wygrana bylby az takim cudem?Mówisz o Jagiellonii w której jeszcze Grosicki latał i......Jarosław Lato ????
Może wpisałeś Trypolis i wyskoczyła Ci Libia lub Liban gdzie jest +/- 35 stopni ???? Cały czas pada i podczas meczu też będzie padać.Patrzę zawsze pogodę, widziałem jakieś prognozy z deszczem, ale żeby taka lipa była to w życiu bym się nie spodziewał. Oby to nie było takie zjawisko jak w Białymstoku tydzień temu. Dla lepiej grających w piłkę czyli Asterasu rodzi się nowy problem w takim razie.
Tak, o tej samej w której grali też Grzyb czy Sandomierski dalej będący w kadrze Jagi. Po za tym nie traktuj tego jago argument przemawiajacy za dzisiejszą wygraną Jagiellonii tylko jako odpowiedz użytkownikowi przekonującemu o słabości Jagi na wyjazdach w szczególności na drugim końcu kontynentu.Mówisz o Jagiellonii w której jeszcze Grosicki latał i......Jarosław Lato ????
Skoro taka ulewa to Trypolis mozna under zagrac proponuje -2.5 za ok 1.8
i zdjęcie:The earlier thunder and lightning in Tripoli has ceased . Rain also stopped but temperature still around 30 degrees ahead of Asteras v Hibernian.
na jakiej podstawie jesteś pewny awansu ? W czym Jaga jest lepsza wg Ciebie chętnie posłuchamJak Jaga nie wyjdzie na mecz z pełnymi portkami to o awans jestem spokojny.