Zaproponowane do wyróźnienia:
+3
Heroic vs Navi /
Heroic +1.5 @ 1,72 betclic
Nareszcie Heroic gra to co do nich należy, bo nie ma co się oszukiwać że na papierze skald wygląda potężnie i myślę że można w końcu śmiało powiedzieć, że coś ruszyło. Astralis zjedzone, Vitality zjedzone, to na pewno o czymś świadczy, jeszcze kilka tygodni temu oglądając Heroic, można było po kilku rundach dojść do wniosku, że chłopaki strzelecko wyglądają kiepsko, wiele sytuacji klarownych, prostych do zdobycia fraga a kończyli ledwo połowę. Są w formie, jest Strzelecki skill, jest świetna komunikacja, na prawdę oglądając ich spotkania tutaj jestem pod wrażeniem. Odnośnie Navi to pisałem o nich w przypadku finału z G2, że chłopaki są do łykniecia i owszem nie można im odebrać, że zgrali się wybitnie i są piekielnie groźni, ale moim osobistym zdaniem, to wszyskto jest troszkę nad wyraz i wielu uważa Navi za potęgę nie do ruszenia, ja tak nie uważam. Przegrali z Furią w dwóch mapach, wygrali z Liquid gdzie przecież dosłownie jedna runda decydowała o końcowym rezultacie w tym spotkaniu. O spotkaniu z Virtus szkoda mówić, bo Jame i spółka potrzebują zmiany bo jak widać trener średnio tam coś wniósł, na pewno tyle że są potężnie mozolni i nudni po tt. Jeśli zobaczymy Heroic takie jak w poprzednich spotkaniach tutaj, to nie chce mi się wierzyć, że nie będą w stanie ugrać choć mapy, ale to jest cs, tutaj jest wszystko możliwe.