Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Navi vs Mouz / Navi win @ 1,65 Unibet
Tutaj bez zbędnych kombinacji, pierwsza myśl trafia na kupon. Kurs jest jak najbardziej do przyjęcia. Navi wczoraj wróciło z dalekiej podróży, w swojej głowie chłopaki już byli w podróży, ale samolotem do domu, aż tu nagle zaćmienie mózgowe Heroic bądź przebudzenie Navi, jak kto woli. Grałem przeciwko Navi ze względu na to, że są do ogrania i ich przeciwnikiem było obecne Heroic, ale dziś? Dla mnie myszy ten finał przegrają. Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem, jak takim składem można tak może nie dominować, ale ogrywać te ekipy i co chwilę bić się o najwyższe cele. Spotkanie z Furią chyba nikogo nie dziwi, bo Brazole albo się stawiają albo przechodzą obok meczu, jak było wszyscy widzieliśmy, publiczność Brazylijska na pewno będzie to spotkanie wspominać latami heh. Troszkę żałuję że nie ma Heroic w tym finale bo kurs na nich był by na pewno około 2,30 i na pewno bym to próbował grać. Moim zdaniem Navi lepsze na papierze i w praktyce, więc idąc tokiem rozumowania bukmacherskiego to musi się skończyć ich porażką dziś haha. Uważam, że będzie to finał bez zaskoczeń i Navi niestety, niestety jako dla nas Polaków siuhy nie wzniesie trofeum.