Liquid - Vitality
Win Liquid
Kurs : 2.70
Betclic
Mamy chyba czas gdzie Liquid już z nowym zawodnikiem, zbudowali spójną całość i tworzą zespół w którym są w stanie na pewno powalczyć z drużyna top 3 na świecie . Mimo że Fallen który jest najnowszym nabytkiem, ale jak bardzo doświadczonym jeśli chodzi o arenę międzynarodową. Fallen statystycznie wygląda słabo, ale ja analizując mecze CS'a, wiem i wiem i na prawdę to wiem że takie aspekty jak liczby, mecze NIE GRAJĄ. Dodam kilka słów od siebie że największa analizą jest oglądanie meczu, żadne liczby tylko gra jest najważniejsza. To że Fallen nie zabija to nie znaczy, że nic nie gra. Przejmowanie pozycji, entry, rifragi, granaty , kill na info , pozycja na przejęcie, defensywa bs'a, - to są aspekty których nigdzie nie znajdziesz w statystykach , to po prostu trzeba śledzić i analizować . EliGe potwornie mocny zawodnik, grający z głową i raczej trafnie podejmowanymi decyzjami , ryzykiem ale tym "zdrowym" . Stewie bardzo mi szkoda bo jeszcze rok dwa temu wspaniały młody talent , gdzie mógłby by być na równo z s1mplem czy "grubym" z Francji , liczę na to że w końcu odpali maszynę i aimowo i agresywnie pokaże swój styl, super skracane pozycje i mocne wjeżdżanie w ofensywnie rozdając 2-3 hedy w starciu 1v2, 1v3, ciągle na niego liczę ale od pół roku wygląda co najmniej przeciętnie ale nie odstaje od reszty zespołu, chodź "oczekuję" od niego więcej . NAF indywidualna gra skillowo mocno i Grim grający supporta nie odstając od killera, potrafi odpalić .
Przejdę do szybkiej analizy VItality coś ostatnio tam nie gra rotację w składzie , apex, misuta , nivera i tak się kręcą w kółko gdzie w csie rzadko jest to spotykane , tylko Navi od jakiegoś czasu zmienia zawodnika na mapie inferno, próbowało też Astralis ale to też nie przeszło , spójność gry i zgranie , czucie każdego pixela mapy prowadzi do zwycięstwa i oczywiście indywidualności . Zywoo no wiemy mocny potrafi składac 1v4 , 1v3, ale oglądałem mnóstwo meczów francuzów i jak on nie robil 25+ killi to ta gra nadawała się do tarcia chrzanu , albo wygrywali rzutem na taśme albo dostawali będzki , ja sadze ze czas vitality był i już się kończy , kiedy RPK tworzył nr 2 w zespole teraz jesteśmy w stanie spotkać z 8-12 killami na mapie to mało , tam potrzebne są zmiany, gdzieś ta gra się nie klei, nie widzę tam schematów, taktyk, zgrania , ich gra wygląda typu robię przewagę idę na bsa, super granatów tam nie widzę, czekają na przewagę snajpera, który faktycznie wyciąga, ale nie wyciąga już tak jak rok temu . Więc słabsza dyspozycja ZywOo bez problemu Liquid może to wziąć. Dobrym typem jest też +2,5 mapy (kurs 2.0) , ja trochę idę bardziej ryzykowanie .Albo +1,5 Liquid po kursie 1.50 .
Powodzenia meczyk jutro o 15.30
PS: nie jestem zwolennikiem przy analizowaniu meczów podawania liczb i statystyk ten ile wygrał ten ile przegrał albo zabił albo zaprzątał sobie głowę mappulem
Wszystkich tutaj zachęcam do wymiany zdań IEM wielka impreza a tu taka cisza
Ostatnia edycja: