Klaksvik vs Bodo/Glimt:
Klaksvik strzeli gola + Klaksvik powyżej 4.5 rzutów rożnych @3.25 Forbet ✅️
W głowie od jakiegoś czasu mam jeszcze jedną propozycję na dzisiejsze
eliminacje, dlatego krótko ją przedstawię. Chodzi o mecz na Wyspach Owczych, który miał odbyć się wczoraj. Niestety Mistrz Norwegii napotkał problemy z lotem i wczoraj udało się jednak zawitać do Klaksvik. Niemniej jednak może to wpłynąć nieco na Norwegów, dlatego tak jak tydzień temu idę w stronę Mistrza Wysp Owczych.
Atakuje zakład, który mówi o tym, że gospodarze strzelą gola i wykonają minimum 5 rzutów rożnych. Kurs @3.25 w
Forbet jest kuszący. Przede wszystkim mamy już wynik 3:0, który niejako sprawia, że przyjezdni mogą trochę lekceważąco podejść do przeciwnika. Przecież u siebie kompletnie ich zdominowali, to czemu drugi raz tej sztuki nie dokonać. Klaksvik nie oddał nawet jednego celnego strzału, ale u siebie zapewne kilka się pojawi. Jeżeli chodzi o rzuty rożne to już w Norwegii klub z Wysp Owczych wykonywał 4 kornery i mając spora stratę do odrobienia zapewne od początku ruszą na przeciwnika. Do tego dochodzą problemy związane z lotem i widzę szanse po stronie outsidera, bo to będzie zupełnie inne starcie na terenie Klaksvik. Naturalnie nie zdziwi mnie wygrana Bodo/Glimt, bo są o wiele lepszym zespołem, ale daje szanse na pokrycie statystyki szczególnie u siebie przez Mistrza Wyspo Owczych.