pestka7
Forum VIP
Zachęcam do dyskusji.
Bo znając historię gry polskich zespołów w europejskich pucharach wystawianie na Zagłębie kursu 1,18 inaczej nazwać nie można.
Nie wiem o co wam chodzi. W becie otwarcie Zagłębia było dokładnie @ 1,53 także wszystko dobrze wystawili. Kto połapał ten ma, w Lidze Europy w tak wczesnej fazie eliminacji kursy nie raz schodzą w parę minut. Całą noc z niedzieli na poniedziałek można było łapać Lubin po dobrym kursie.Zagłębie w pierwszym meczu z obrazu gry było tak ze 2 klasy lepszym zespołem. Choć kurs na Zagłębie na poziomie 1,18 - 1,20 moim zdaniem jest mocno zaniżony. Ja bym wystawił około 1,45 - 1,50 i byłaby to bardziej adekwatna ocena tego meczu.
Toć Zagłębie zgromi Slavię. Ta drużyna gra najładniejszą piłkę w Polsce, ale własnie przez takie farfocle jakie chociażby stracili w Sofii mają tylko 3 miejsce w Ekstraklapie. Co Ty, zamierzasz porównywać Zagłębie do jakiegoś Lecha który odpadał z amatorami bądź innych polskich drużyn?O to chodzi, że kurs na Zagłębie to nieporozumienie i z przyjemnością pobieram X2 na Sofię po kursie już 5,50 na Bet365. Dla mniej odwaznych polecam handicap +1,5 na Bułgarów po kursie 2,15. Chodzi mi też o to, że wystawiono kurs na Zagłębie jakby grali z drużyną z San Marino, albo Andory, a grają jednak z drużyną z kraju, który piłkarskim ogórkiem nie jest, czyli Bułgarii.
- źródłoLiczyliśmy się z tym, że drużyna Shkëndiji, grając u siebie zagra bardzo ambitnie i żywiołowo i będzie się starała przejąć kontrolę nad meczem. Natomiast nasze plany były trochę inne, mieliśmy inaczej zagrać w ofensywie - powiedział na konferencji prasowej po meczu KF Shkëndija Tetowo - Cracovia trener Cracovii Jacek Zieliński.
Gdybyś oglądał 1 mecz to byś sie nie dziwił, bo już do przerwy Miedziowi powinni prowadzic ze 3:0, ale po prostu nie wykorzystywali bardzo dobrych okazji, Slavia Sofia może przeprowadzila ze 2 - 3 dobre kontry, jakimś cudem wygrali, a teraz im przyjdzie grać na wyjeździe, jesli Zagłębie zagra jeszcze lepiej niż w Bułgarii, to wynik może być tylko jeden. Fakt kursy troche niskie, ale nie szukałbym niespodzianki, bardziej bym jej szukał w meczu Cracovii, gdzie pasy byli gorszym zespołem i Skhendija mając wynik 2:0 powinna spokojnie awansować, a kurs na to niewielki wczoraj bylo w granicach 1.27 - 1.30 ale według mnie to peffkaCo się dzieje z kursami na Zagłębie? Wczoraj były na poziomie 1,18 na Bet365 dzisiaj już trochę lepiej 1,20, ale nadal to jest dziwne. Na Sofię wczoraj można było kurs 15 nawet złapać. Prowokacja? Bo znając historię gry polskich zespołów w europejskich pucharach wystawianie na Zagłębie kursu 1,18 inaczej nazwać nie można.
Warto grać zarówno na awans Skhendiji, jak i Slavii. Polskie zespoły pokazały jak mocne będą w tym sezonie w europejskich pucharach; to nie było dzieło przypadku, że widzimy taki wynik, a nie inny. Pewniak tak jak napisałeś to awans Skhendiji, według mnie Slavia też powinna mimo wszystko ten wynik dowieźć już do końca i zapewnić sobie awans.Gdybyś oglądał 1 mecz to byś sie nie dziwił, bo już do przerwy Miedziowi powinni prowadzic ze 3:0, ale po prostu nie wykorzystywali bardzo dobrych okazji, Slavia Sofia może przeprowadzila ze 2 - 3 dobre kontry, jakimś cudem wygrali, a teraz im przyjdzie grać na wyjeździe, jesli Zagłębie zagra jeszcze lepiej niż w Bułgarii, to wynik może być tylko jeden. Fakt kursy troche niskie, ale nie szukałbym niespodzianki, bardziej bym jej szukał w meczu Cracovii, gdzie pasy byli gorszym zespołem i Skhendija mając wynik 2:0 powinna spokojnie awansować, a kurs na to niewielki wczoraj bylo w granicach 1.27 - 1.30 ale według mnie to peffka
Sloboda jest cienka. U siebie pojechali na ambicji i Beitarowi sie tez zbytnio nie chcialo. Dretwy mecz, widzialem skrot. Z opisu (translator) wynika, ze Beitar mial wiecej okazji, dluzej utrzymywal sie przy pilce. Ekipa z Tuzli nastawiona na kontry i defensywe. Pewnie skonczy sie z 2/3-0 dla zolto-czarnych w rewanzu. Sloboda bez formy, Beitar ma w skladzie kilku ciekawych ludzi. Shechter, Claudemir, mlodzi Valpoort, Atzili... Jesus Rueda... Nazwiska nie graja, ale Zydzi w domu sa mocni. graja ofensywnie, a obrona z pewnoscia nie jest mocna strona Slobody - patrzac po wynikach. Jak dla mnie gladki win Beitaru. MTK gra z Aktobe i chcesz ich lapac po takim kursie? Nie polecam takich ako, milionow chlopie to z tego nie zrobisz. MTK z Aktobe 50/50. Vojvodina widzisz co zrobila w 1. meczu. Niby powinni wygrac, ale oni dziwnie graja w pucharach. Ogolnie najmniej pewne MTK moim zdaniem.Witam.
Panowie, czy ktoś oglądał mecz FK Sloboda - Beitar Jerozolima?
Ze statystyk wychodzi na lekką przewagę Beitaru. Czy warto zagrać 1 w rewanżu z 1,55 czy może lepiej odpuścić sobie ten mecz?
W wagonie z Vojvodiną (1,29) i MTK (1,45) daje fajne AKO 2,90.
Proszę rozwiń myśl o MTK.MTK gra z Aktobe i chcesz ich lapac po takim kursie? Nie polecam takich ako, milionow chlopie to z tego nie zrobisz. MTK z Aktobe 50/50. Vojvodina widzisz co zrobila w 1. meczu. Niby powinni wygrac, ale oni dziwnie graja w pucharach. Ogolnie najmniej pewne MTK moim zdaniem.
?hmmmale martwi mnie, że podajesz sporo analiz pod typy.
Chodzi mi o to, że szuka na siłę argumentów, których nie ma w rzeczywistości. Bo kogo interesują wyniki Slavii z zeszłego sezonu ligowego? Pokonali Levskiego, który miał pewne 2. miejsce. Przegrali też u siebie z Ludogorec 0-5. Prawda jest taka, że liga bułgarska jest w tyle za nami. Jedynie właśnie wspomniany Ludogorec i Levski coś reprezentują kadrowo. Może też Liteks, który został zdegradowany. Prin, czy Montana to by były za słabe drużyny na naszą ekstraklasę, a Botev i Cherno More obecnie też nie są klubami, które mogą wysoko postawić poprzeczkę. Generalnie w lidze rumuńskiej, bułgarskiej jest wielki burdel organizacyjny i kluby padają finansowo.?hmmm martwi Ciebie, że jest analiza? po to chyba to forum