robbn
Użytkownik
Ręce opadają jaka denna analiza, jeśli to można nazwać analizą bo tak naprawdę nie podałeś żadnych argumentów przemawiających za którąś ze stron, przedstawiłeś wyniki jednej i drugiej drużyny, coś tam naskrobałeś o nich niezwiązanego ze spotkaniem, którego wynik typujesz i tyle, a już argument:
Co do samego spotkania już na poważnie, dla mnie no bet ze wskazaniem na GKS, który w tej rundzie gra całkiem nieźle - oglądałem mecze z Górnikiem Zabrze i ŁKS Łódź i w obu spotkaniach GKS był drużyną lepszą i pozostawiał korzystniejsze wrażenie. Z drugiej strony Warta na wyjazdach gra bardzo przyzwoicie (wygrane z Dolcanem i niedocenianym według mnie Górnikiem Łęczna) więc spotkanie może się zakończyć remisem.
... bije na głowę absolutnie wszystko. A ja uważam, że w tym meczu zwyciężą gospodarze ponieważ będą zmobilizowani aby nie stracić pozycji w tabeli na rzecz gości!Według mnie w tym meczu zwyciężą goście ponieważ będą zmobilizowani aby nie stracic pozycji w tabeli na rzecz gospodarzy.
Co do samego spotkania już na poważnie, dla mnie no bet ze wskazaniem na GKS, który w tej rundzie gra całkiem nieźle - oglądałem mecze z Górnikiem Zabrze i ŁKS Łódź i w obu spotkaniach GKS był drużyną lepszą i pozostawiał korzystniejsze wrażenie. Z drugiej strony Warta na wyjazdach gra bardzo przyzwoicie (wygrane z Dolcanem i niedocenianym według mnie Górnikiem Łęczna) więc spotkanie może się zakończyć remisem.