>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Holandia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

S 155,6K

sol

Użytkownik
" //2:0, Feye 12 rożnych, no i początek końca Van Persiego chyba, jak w kolejnym meczu z Heerenveen nie strzelą z 5 bramek to będzie ogromne buczenie "

Tak pisałem po meczu z Ajaxem i zdania nie zmienię, grają jutro puchar, w niedzielę u siebie z Twente i fajrant do 11.01, wtedy będzie można odpoczywać, po ostatnich wynikach Feyenoordu Van Persie nie może nic odpuszczać, czy to puchar tymbarka, krajowy, towarzyski z amatorami spod sklepu, nie ważne, jak nie zagrają na 300% możliwości, to te race polecą do szatni gospodarzy, a Van Persie będzie mógł powoli rozglądać się za nową posadą, kibice wybaczą porażkę, ale nie wybaczą braku zaangażowania, także idąc tym tokiem myślenia gram tak:

Feyenoord - Heerenveen

Feyenoord over 1.5 @1.44 sts
Feyenoord over 2.5 @2.30 sts
Feyenoord over 3.5 @4.20 sts

Tylko na razie bez szaleństw, bo póki co kursy idą w górę, może jutro będą jeszcze lepsze, no i czekam aż rożne wystawią, bo jakiś over 6.5 rr Feyenoordu to myślę, że na spokojnie
złapałem maks @4.60 na Feye over 3.5 i lepiej chyba nie będzie, bo już z powrotem w dół, jeszcze rożne, na forbecie chyba kurs najlepszy, ja niestety tam gdzie gram to nie mam linii, ale proponuję jeszcze:

Feyenoord over 6.5 rr @1.83 forbet

makaveli23 1,8M

makaveli23

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Holandia, Eredivisie
Godzina: 12:15
Spotkanie: Utrecht - PSV
Typ: Superprzewaga: PSV
Kurs: 1.70
Bukmacher: superbet
Analiza:
Utrecht gra ostatnio więcej meczów niż PSV. Grali 11, 14, 17 grudnia, podczas gdy u PSV jest to na ich korzyść przesunięte dzień gry wcześniej: 9, 13, 16. W dodatku PSV miało łatwiejszy mecz w pucharze u siebie, gdzie nie chciało im się nawet pokryć handicapu -3.5 przeciw któremu byli faworytem na poziomie kursów rzędu 1.65. PSV idzie jak walec i wygrywa wszystko na wyjeździe (8-0-0). Utrecht bardzo średnio w tym sezonie. Na tą chwilę są na miejscu 8 i u siebie dobry bilans 5-2-1, ale nie takie dobre drużyny u siebie pokonywało PSV.

stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, 1. Holandia
Godzina: 20:00
Spotkanie: NEC Nijmegen : Ajax Amsterdam
Typ: obie strzelą / over 3.5 gola
Kurs: 2.20
Bukmacher: Superbet

No , można powiedzieć że nareszcie kibice Ajaksu moją powody do radości , ich pupile znowu zaczęli grać dobrze , dziś wybierają się na Goffertstadion (Nijmegen) i zapewne nie będzie to łatwe spotkanie bo NEC w tym sezonie gra dobrze i na tą chwilę depczą po piętach Ajaksowi i są na 4 miejscu zaledwie o jeden mały pkt straty , NEC do tej pory u siebie rozegrało 7 meczy a bilans 5-1-1 , ta jedyna porażka to z PSV a wynik hokejowy 5:3 dla PSV dlatego też liczyć możemy że i Ajaksowi też coś uda się strzelić , Ajax na wyjazdach 7 meczy i 2-4-1 i br 15:13 ale zaglądam do H2H a tu przewaga aż miażdżąca Ajaksu bo 66 mecz dla Ajaksu 18 remisów i zaledwie 4 porażki , wiem do statystyka która była a każdy mecz to liczby dopisywane do tego , liczę że jak obie są w takiej dyspozycji a ze strony Ajaksu te ich ostatnie wyniki będą motywacją do walki o komplet pkt , czy się uda ? zobaczymy ale obie pokazują że strzelać potrafią stąd liczba bramek over 3.5 no dodaję BBTS i kurs też się zrobił całkiem nie zły !

Otrzymane punkty reputacji: +1807
makaveli23 1,8M

makaveli23

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Holandia, Eredivisie
Godzina: 16:30
Spotkanie: Heracles - Heerenveen
Typ: Heracles i obie strzelą
Kurs: 5.70
Bukmacher: betters
Analiza:
W tygodniu w pucharze stawiałem na Heerenveen X2(2.95), przeciw Feyeenoord, a teraz stawiam przeciw Heerenveen. W Holandii ostatnio dużo strzelają, tak też powinno być i w tym meczu. Heracles grał puchar dzień wcześniej, wygrany 4-1 z amatorami więc powinien być bardziej wypoczęty, niż Heerenveen, które musiało grać mecz trudniejszy jak już mówiłem z Feyeenoord wygrany 3-2 w Rotterdamie. Obydwa zespoły w takiej samej dobrej formie jeśli chodzi o ostatnie 10 meczy w ogóle 5-2-3. Z tym że imponująco wyglądają wyniki Heracles, który w tym czasie rozgromił u siebie Zwolle 8-2, 4-2 z Go Ahead Eagles, czy strzelili 3 bramki w thrillerze z PSV w Eindhoven który przegrali 3-4.

Ardnas 235K

Ardnas

Typer
⚽ NEC Nijmegen 20:00 Ajax
Ajax DNB
2,18 w Betclic // @Edit po meczu: 2:2

Nie mam zielonego pojęcia 🤷‍♂️ czemu tak uparcie mi chodzi dzisiaj po głowie ten nieszczęsny Ajax, czyli klub raczej w ostatnim czasie słynny pod kryptonimem operacyjnym "wtapiacz kuponów". Jednak dzisiaj daję mu szanse, bo wczoraj już pisałem analizę na Over rund w tej walce - LINK, ale machnąłem ostatecznie ręką - niestety niesłusznie, bo bym trafił jednak mniejsza oto. Wracając do Ajaxu...

NEC - Ajax

Po meczu z Galatasaray zwolniono trenera "HEJTingę", a zastąpił go asystent trenera czyli 60-letni Fred Grim. Osobiście uważam, że tam role powinny być na odwrót i teraz wróciliśmy do prawidłowego punktu wyjścia. Facet swego czasu prowadził reprezentację U21 i przez 3 mecze na zastępstwie seniorską czyli główną. Grim urodził się w Amsterdamie, a w klubie był związany chyba z każdą możliwą pozycją - od trenera bramkarzy po kierownika trenera młodzieży itd. itd. Pracował również z innymi klubami na stanowisku trenerskim.
Odbijając od wątku trenerskiego to wydaje mi się, że Ajax wrócił na właściwe tory. Wygrana w LM, pokonany wicelider tabeli Feyenoord i rozbicie jakiś "gogusiów" w pucharze robi wrażenie. W normalnych okolicznościach to mielibyśmy na Ajax jakieś 1,60-1,90 tak jak to było lata wstecz. NEC jest co prawda na 4 miejscu w tabeli tuż pod Ajaxem, ale jakoś ciężko mi się w Eredivisie przekonać do kogokolwiek innego niż poza te słynne holenderskie topowe marki, a że na Ajax jest jakieś 2,90 to idę w tą stronę.

Realnie mam pograne różne opcje, u różnych buków. Ajax O 1,5 G, Ajax WIN, Ajax X2 i jakieś kombinacje tam w BB oraz AKO. Szczerze to typ jest trochę życzeniowy, ale niech się dzieje wola nieba. Amen! 🙏

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom