złapałem maks @4.60 na Feye over 3.5 i lepiej chyba nie będzie, bo już z powrotem w dół, jeszcze rożne, na forbecie chyba kurs najlepszy, ja niestety tam gdzie gram to nie mam linii, ale proponuję jeszcze:" //2:0, Feye 12 rożnych, no i początek końca Van Persiego chyba, jak w kolejnym meczu z Heerenveen nie strzelą z 5 bramek to będzie ogromne buczenie "
Tak pisałem po meczu z Ajaxem i zdania nie zmienię, grają jutro puchar, w niedzielę u siebie z Twente i fajrant do 11.01, wtedy będzie można odpoczywać, po ostatnich wynikach Feyenoordu Van Persie nie może nic odpuszczać, czy to puchar tymbarka, krajowy, towarzyski z amatorami spod sklepu, nie ważne, jak nie zagrają na 300% możliwości, to te race polecą do szatni gospodarzy, a Van Persie będzie mógł powoli rozglądać się za nową posadą, kibice wybaczą porażkę, ale nie wybaczą braku zaangażowania, także idąc tym tokiem myślenia gram tak:
Feyenoord - Heerenveen
Feyenoord over 1.5 @1.44 sts
Feyenoord over 2.5 @2.30 sts
Feyenoord over 3.5 @4.20 sts
Tylko na razie bez szaleństw, bo póki co kursy idą w górę, może jutro będą jeszcze lepsze, no i czekam aż rożne wystawią, bo jakiś over 6.5 rr Feyenoordu to myślę, że na spokojnie
Feyenoord over 6.5 rr @1.83 forbet