>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Hokejowy Chat

T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Oby, przyda się po 2+. Z drugiej strony jak to jest, że jak się coś wrzuci na forum, to zawsze czegoś braknie, przeważnie jednej bramki.. jak się nie wrzuci to siadają nawet składaki 8x KHL.. 🤯

Ed: 2-0.. na razie Owca sam wygrywa ten mecz.
Ed: 3-4, a Vanecek sam go przegrywa.. 14 strzałów/4 bramki.
Ed: 4-4, się chłopaki bawią.. 1 atak 13 punktów, jeden Eller się wyłamał :D

Dobra, Owca dał już zarobić, a widać że im idzie nieziemsko dziś, można połowę zysku zainwestować, niech pracuje:

A.Ovechkin >2.5 gola @4.80
N.Backstrom >1.5 gola @7
T.Wilson >1.5 gola @7.20

Wystarczy postawić i koniec strzelania.. :LOL: Strzelił ten czwarty któremu idzie.

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Już po dzisiejszym dniu wiem, że zakłady "Każda 2+" to nie dla mnie. W KHL ledwo trzy bramki, a w Dallas po drugiej tercji 1:0 dla Chicago z którego zrezygnowałem w ostatniej chwili :)

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Ja zrezygnowałem z myśli, że Detroid może dziś się przełamać i w ostatniej chwili wrzuciłem Pantery na taśmę...

edit: Marcinmotyl, nhl66 . ir
Może Pantery się właśnie budzą z zimowego snu... / jednak nie, beznadziejny mecz Florydy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
rasijskij rasijskij, ja się do dziś na własnych błędach nie nauczyłem :p
Apropos pierwszych myśli, to chciałem grać Canes DNB i handi na Wings... Ale swoją drogą Greissowi wyszedł dziś mecz, kilka sytuacji wybronił.

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
jak ktos nie ma co robic to wlasnie trwa najdluzszy hokejowy mecz na swiecie. trwa juz 128 godzin... wynik 1383-1366 dla czerwonych :) zbieraja na walke z rakiem.

Otrzymane punkty reputacji: +78
H 334

hocki_klocki

Użytkownik
Możesz napisać w temacie PLH co myślisz o tych spotkaniach i może ktoś coś doradzi. Z tego co kojarzę to Grac45 Grac45 i H hocki_klocki śledzą naszą ligę, więc może pomogą.

Niestety ale po ostatnich nieco pechowych wtopach trochę się wyłączyłem tu na forum. Ale moje 3 zdanie są takie:

Cracovia to wielka nie wiadoma, może wygrać a może przegrać 0-5. W końcówce okienka ściągnęli trochę zawodników mniej lub bardziej aktywnych w obecnym sezonie. Przerwa w rozgrywkach na pewno wpłynęła na plus na tą drużynę. Natomiast JKH na 99% skończy na drugim miejscu (musieliby wygrać oba mecze przy jednocześnie stracie punktów dzisiaj przez Tychy) więc mogą nieco spotkanie odpuścić. To spotkanie zdecydowanie odpuszczam. Ewentualnie bramki over 5.5 po 1.68 tutaj widzę.

Unia podobnie jak Cracovia, niezwykle chimeryczny zespół ale na 90% skończy na 5 miejscu, więc przynajmniej w teorii nie powinni sobie tu żył wypruwać. Toruń zdecydowanie ciężki przeciwnik a zwłaszcza u siebie, wygrywają praktycznie z każdym. Co więcej przy dzisiejszej porażce i wygranej Katowic będą musieli walczyć o punktu w Jastrzębiu (wg. mnie najmocniejszy zespół PLH) co do łatwych nie należy. Według mnie dobry typ i sam gram lekko w nich stronę po 1.95

Prócz tego na podbicie kursu - GKS Tychy po 1.15 - wygrywają dzisiaj i zapewniają sobie 1 miejsce i "łatwe" mecze z Sanokiem.
Sanok po 1.3 - jeżeli w bramce Gdańska znowu wystąpi Szczepkowski to w ciemno to biorę, jeżeli natomiast wystąpi Soliński to będzie nieco "mniej łatwo" ale Sanok też powinien dać radę bez większych problemów. Przypomnę, że końcem stycznia do Krakowa odszedł Kieler, który "trzymał" wyniki większości meczów w Gdańsku. Po jego odejściu 2-8 z Katowicami (Soliński) i 0-11 z Sosnowcem (Szczepkowski). Można też próbować over 5.5 po 1.72

Kursy unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +80
Do góry Bottom