Niestety dziś nie grałem bo nie zdążylem na to spotkanie, ale tak mi chodził po głowie ten typ jak wczoraj widziałem to spotkanie i wystawione kursy na Colorado o absurdalnym poziomie więc nie jestem w stanie powiedzieć jaki był kurs na to zdarzenie, ale w tym roku udalo mi się DRW złapać na takim zakładzie 3 razy, ostatnio z Hawks, wczesniej też chyba z Caps i z Preds. Przy Preds bodajże bylo to około 15 kurs, musiałbym zajrzeć w stare zaklady, ale potem chyba to było jakoś koło 10-12. Mam wrazenie, że buki delikatnie na te zakłady spuściły z tonu bo jeśli chodzi o DRW jest to dość często spotykane. W zeszłym roku na nich pod tym kątem zwróciłem uwagę i co jakiś czas jak mnie najdzie to wrzucam drobnymi taki zakład. Ostatnio była tez opcja z Florydą, ale wtedy zagrałem ich 2 bramki w 1T chyba jakoś za @4,5 a też był łamak. Nie wiem ile w sumie tych łamaków było w tym sezonie bo statystyki nie prowadzę, bo gra tych zakładów dla zabawy, ale tak ogólni obserwując ligę i wyniki to mam wrażenie, że u nich zdarza się to właśnie często. Może ktoś ma jakąś taką statystykę to się podzieli i zobaczymy, czy faktycznie mam racje czy może jednak jakaś inna ekipa jeszcze bardziej pod tym kątem może być interesująca. Wiadomo, że w przypadku DRW na korzyść działa to, że jednak 3/4 spotkań kończą porażka, pytanie ile z nich są w stanie wygrywać po 1 tercji.