Tak jak pisałem kilka razy w wątku NHL NYR są mocno niedoceniani przez buki i warto na nich szukać dobrych kursow. Akruta tej nocy nie grałem na nich ale to było ważne spotkanie w kontekście PO bo ta sama dywizja. Z obserwacji tego sezonu nie ma sensu grać przeciwko NYR jeśli jest kurs koło 2 na przeciwnikówcytat z dnia 22 lutego 2020 03:03 przez dzidzokPatrzę ze Carolina ładnie walczy o playoffy a Rangersi na fali.Znowu NHL mnie nabrało na sztucznego faworyta
Mam nadzieje, że już Sibir tego nie wypuści.cytat z dnia 6 marca 2020 16:33 przez rasijskijNo i Avto w poważnych tarapatach
Czułem dzisiaj coś do Dynama i żałuję, że nie odważyłem się zagrać ich w singlu, ale w sumie mecz się jeszcze nie skończył. Oglądam właśnie mecz Barsów i Kazań kontroluje spotkanie. Wilki z trudem wjeżdżają w tercję przeciwnika. Barsy zmarnowały dwie "setki" i dwie przewagi. Myślę, że można spróbować live, bo z biegiem czasu kurs rośnie chociaż czasami mam wrażenie, że Kazań będzie próbował to wygrać bez nadmiernego wysiłku co się może źle skończyć.cytat z dnia 6 marca 2020 17:43 przez pepo1990No proszę Dynamo jakie zawody na początek
standardowo w dupe jesli chodzi o typy z tematucytat z dnia 6 marca 2020 18:19 przez edi84Jak tam pany liga czeska jak się skonczy??