dawid-kupiec
Użytkownik
Takie Loko to aż chce się oglądać. Ręce same składają się do oklasków
Bardzo niesprawiedliwe było to że przegrywali 0-2. Oglądam mecz od początku i na prawdę mogło by być już kilka bramek więcej na koncie Torpedo.cytat z dnia 17 listopada 2019 16:59 przez pepo1990A kusilo czlowieka pograć na Niżny jak było 0:2 to oczywiście odpuścilem...
Niby w Rosji wszystko możliwe ale tak mówiąc na poważnie Niżny dobrze wyglądali od początku spotkania i kwestią czasu było, kiedy zacznie im tam wpadać, chyba że bramkarz miałby prawdziwy dzień konia i 60 minut by wszystko łapał.cytat z dnia 17 listopada 2019 17:06 przez neutralnyZazwyczaj nie udzielam się w hokeju, ale mam postawione na Niżny i obserwuję relację z meczu. Jak to możliwe, żeby strzelić pięć goli w sześć minut? Często się takie coś dzieje w hokeju, czy pachnie jakąś ustawkę bo przy 0-2 kursy na gospodarzy były pokaźne?
To chyba nie ten tema. przynajmniej nie moja bajka trochę mało się dziejecytat z dnia 17 listopada 2019 17:52 przez mercikJak tam Panowie meczyk Trumpa z Ronniem ? Jakieś spostrzeżenia? Pograłem over 14,5 przed meczem ale nie widziałem pierwszej części spotkania.