pr0napek
Użytkownik
Świetny typ ; pKolejne GD przed nami. Tu nie ma co pisać o drużynach, w jakiej są formie bo to chyba każdy wie. Ja liczę na dobre widowisko ze strony obu zespołów. Pomimo tego że kibicuję Realowi to wiadomo że chcę aby wygrali podopieczni JM, jednak znam siłę Barcelony. Ostatnie mecz obu drużyn nie powalają na kolana, jednak derby to mecz w którym oba zespoły podwójnie się mobilizują. Pierwszy mecz moim zdaniem nie będzie obfitował w dużo bramek. Mourinho zawsze wychodził z założenia że w meczu u siebie nie można tracić dużo bramek. Pewnie trochę zamuruje i zdecyduje się na kontry. Dlatego też gram typ na posiadanie piłki Barcy.
Posiadanie Piłki Barcelona Over 57,5% @ 1,85 Betsafe
Do tego dwa suche typy:
Więcej kartek? Na forum za napinki - W meczu Real - Barca 1 @ 1,20
Czy będzie zamknięte HP na czas GD? TAK @ 1,25
Pozdro dla normalnych, niech wygra lepszy Chociaż liczę na Real :razz:
To raczej peffka i to niezła.
Co do meczu to muszę powiedzieć, że niestety obydwie ekipy nie są w świetnej dyspozycji ale co zrobić. Nie ma sensu podawać żadnych statystyk z poprzednich meczów bo GD toczą się innymi prawami. Na pewno nikt nie będzie odstawiał nogi i jeśli ktoś myśli, że któraś drużyna odpuści to jest w błędzie. Derbów się nie odpuszcza i na pewno postarają się to wygrać. Gadanie, że dla nich lepiej bo będą mieli do rozegrania mniej meczy jest poprostu śmieszne ; p To nie Polska... To hiszpania, 2 czołowe kluby na świecie, porządni profesjonaliści, którzy chcą wygrywać wszystko co mogą.
Co do dyspozycji Ronaldo, ile ja już czekam na jego przebłysk w meczu z Barceloną. Wg mnie ma problem, jedynie na tle psychicznym. Nie można kwestionować jego umiejętności. Jest jednym z najlepszych na świecie ale jeśli ktoś sądzi, że nie to poprostu za nim nie przepada. Przeciętni gracze nie strzelają tyle bramek co on. Na dodatek na nim jest największa presja, w sumie to nie dziwne. Jeśli druzyna przegrywa a on nie zagrał zbytnio dobrego meczu, to najbardziej obrywa się mu. Nawet jeśli inni gracze zagrali słabiej.