Manchester rozpędzony, fenomenalny początek ligi, Chelsea zdaję się dopiero rozgrywać, dzięki czemu gospodarze stawiani są w roli faworyta. Ja też tak sądzę, Rooney w kapitalnej formie, niestety brak kontuzjowanego Cleverleya, który przydałby się w tym meczu. W Chelsea nie zagra Drogba więc spore osłabienie w ataku, gdyż Torres o ile nie będzie miał przebłysku dawnego geniuszu nie stworzy większego zagrożenia bramce Czerwonych Diabłów. Sądzę że mecz na OT będzie zacięty, jednak nie będzie to miało odzwierciedlenia w wyniku, Sir Alex Ferguson oszczędzał piłkarzy specjalnie na ten mecz, Manchester zdeterminowany by wygrać, a Chelsea mnie jakoś nie przekonuję, prawie wszystko przemawia za gospodarzami, oprócz bramkarza, Da Gea może popełnić jakiś błąd, który Niebiescy wykorzystają, nie da im to jednak wygranej. Sądzę też że padnie powyżej 2.5 goli, United spokojnie dwie brameczki, i przyjezdni z Londynu coś dorzucą zapewne, a kurs ładny.
Moje typy na mecz:
Manchester United wygra 1,80
Manchester United -1 3,10
Powyżej 2.5 goli - 2,00 (kurs spadł o 10 groszy w ciągu ostatnich dni)
Wayne Rooney strzeli gola - 2,05
Manchester United -1 HT - 7,00 - po takim kursie grzech nie spróbować, a naprawdę spore szanse trafienia.
Do przerwy Man Utd 2-0 Koniec meczu Man Utd 3-1 51,00 - j.w
Pozdrawiam i liczę na bardzo ładny mecz.