lsc
Użytkownik
Bek tu old skul
http://www.youtube.com/watch?v=pBQDWsBewSs
http://www.youtube.com/watch?v=pBQDWsBewSs
Tak zacząłem czytać Twój post i pomyslałem w pierwszej chwili że albo ktoś z amerykańskiego rapu albo z innej muzyki się przeniósł a tu pod koniec patrze , zdziwienie , no i wyszło że debil...Masakra jak mi się odmieniło od początku wakacji słucham non stop Gurala, PTP, Palucha, Aifam i Pezeta, ostatnio też odswieżyłem płytke Onara-Osobiśćie, a kiedyś ? non stop Ryśiu Peja i jakaś Firma, nie no szacunek pozostał dla nich ale to nie ten flow i bit morderca jak na płytach wcześniej wymienionych. Ryśiu dla mnie jest teraz malutki przy DGE niewiem jak ja wcześniej mogłem tak się Peją jarać. ????
Mimo, że nie słucham wszy to musze się zgodzić, bo niewątpliwie wiele zrobił dla Polskiego hh, jednak odnosze wrażenie że ostatnimi czasy mocno się chłop pogubił.PTP a gdzie Peja
Eldo, OSTR, Małpajuż mogłeś kogoś bardziej ogarnietęgo nawinąć...
,,hejter pleja" w sensie hejter plejer, przecież tak jak Ty to byłoby hejter Pejichyba "hejter Peja".
może mały zakładzik? ????No chyba nie.
Chcę nagrać z Peją, bo nie jestem hejter Peja.
Przecież to twoje jest takie bez sensu, ze ...
Są gusta i guściki wielkim znawcą polskiego hh to ja nie jestem ale po prostu teraz Ryśia już słuchać nie moge, DGE moge non stopa i sie nie nudzi. **rwa bit morderca jak kula prosto w Twoje ucho! ????Tak zacząłem czytać Twój post i pomyslałem w pierwszej chwili że albo ktoś z amerykańskiego rapu albo z innej muzyki się przeniósł a tu pod koniec patrze , zdziwienie , no i wyszło że debil...
Ja wiem może to prowokacja może nie dla każdego Peja musi być najlepszy ja to mogę zrozumieć ale gdzie ***** PTP a gdzie Peja , Paluch??? No sorry ale jesteś porażką tego tematu to już ja wielki "wróg" na utwory Tedego śmiem twierdzić że PTP i bit i flow nie idą w parze... co więcej DGE i ich flow nie mogą się równać z Peją już mogłeś kogoś bardziej ogarnietęgo nawinąć...
Jeśli chodzi o PTP to akurat mam na myśli głównie jedną płyte - Pewniak. Dobra koniec tej dyskusji nie będe się wymądżał, bo aż tak wielkiej wiedzy nie mam tak jak Wy.Ja rozumiem gusta guściki ale jak już pisać o kogoś flow to nie porównywać z kimś kto takowego prawie wcale nie ma (chociaż lubię PTP i to bardzo) ????
Montana maxx, Mentos, Venom (trzech hersosów)"Eldo, OSTR, Małpa"
To płyta palucha,Jeśli chodzi o PTP to akurat mam na myśli głównie jedną płyte - Pewniak
Miałem dokładnie takie samo zdanie, baa uważałem go za przemądrzałego i zakompleksionego ''raperka''. Jednak po przesłuchaniu jego nowej płyty (zapiski z 1001 nocy) która została uznana za najlepszą produkcją tego roku( pokonała OSTR-a i Tedego) zwracam temu człowiekowi honor bo zrobił niesamowite postępy.ale Eldo sory nie przemawia do mnie jakby wiersz recytował a nie rapował
To może od początku w swoim pierwszym poście nie potrzebnie dodałęm PTP, chodziło mi właśnie o płyte Palucha, Pewniak. Dobra koniec. :]To płyta palucha,