>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Hip-Hop

W 0

wiesiek2101

Użytkownik
Hip Hop i luźne dyskusje?
Jak dla mnie polski rap jest do dupy. Ja jak słucham rapu to muszę mieć to ciekawe brzmienie (to się chyba nazywa beat). Polskie kawałki tego nie mają. Snoopie ma np kilka zarąbistych: Drop it like it&#39;s hot&quot; &quot;Gangsta Like Me&#39; &quot;That&#39;s that&quot; &quot;Signs&quot;
Polecam je

maszot 16

maszot

Użytkownik
Hip Hop i luźne dyskusje?
Jak dla mnie polski rap jest do dupy. Ja jak słucham rapu to muszę mieć to ciekawe brzmienie (to się chyba nazywa beat). Polskie kawałki tego nie mają. Snoopie ma np kilka zarąbistych: Drop it like it&#39;s hot&quot; &quot;Gangsta Like Me&#39; &quot;That&#39;s that&quot; &quot;Signs&quot;
Polecam je
&quot;Jeśli Cię przeraża sala - wypierdalaj&quot;
Nie beat a flow. Beat ma każda. Łap, ruwko.
http://www.youtube.com/watch?v=hWeHH5uG_u8&amp;amp;feature=related
Signs z pedalskim głosikiem Timberczopka sprawia, że jesteś gównem.
Stwórz temat: &quot;POP - szelest dyskusji&quot;.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Wcale wczoraj nie przybiłem piątki Ostremu i Kochanowi a z Małpą nie rozmawiałem.

Mały szary człooowieeeeeeeeeeeek!
Wy mylicie hip-hop z marnym szajsem.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Wcale wczoraj nie przybiłem piątki Ostremu i Kochanowi a z Małpą nie rozmawiałem.

Mały szary człooowieeeeeeeeeeeek!
Wy mylicie hip-hop z marnym szajsem.
A Ty mylisz rap z hip-hopem ????
Więc pozdro , każdy słucha co lubi.

maszot 16

maszot

Użytkownik
A Ty mylisz rap z hip-hopem ????
Więc pozdro , każdy słucha co lubi.
Chyba w typach pomyliłem rap z hip-hopem.
Możliwe też, że moja siostra zalogowała się na moj login, bo ja nic o tym nie pisałem. Pozostaje ostatnia możliwość. Zmień dilera.

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
mnie ostatnimi czasy de motywują &#39;psycho fani&#39; Ostrego, ktorzy nie dadza powiedziec na niego zlego slowa. Znam paru takich ludzi wiec wiem o czym mowie. A juz komentarze typu &#39;kocham go ale nie jestem gejem&#39; przerastaja wszystko.
Szanuje Ostrego ale jego nowe plyty jakos do mnie nie przemawiają, wole po raz X sluchac &#39;Masz to jak w banku&#39; niz OCB czy TDD

Do góry Bottom