maszot
Użytkownik
:browar565:Tek tekst maszota z marnym szajsem to był cytat przecież.
Czasem miło spotkać kogoś kumatego.
:browar565:Tek tekst maszota z marnym szajsem to był cytat przecież.
Sorry ziomek nie znam wszystkich cytatów tym bardziej raperów których nie słucham bo nie lubię , jakbyś dał "" to bym wiedział o co chodzi ????:browar565:
Czasem miło spotkać kogoś kumatego.
Tak jest. Gleba, ziomuś.Sorry ziomek nie znam wszystkich cytatów tym bardziej raperów których nie słucham bo nie lubię , jakbyś dał "" to bym wiedział o co chodzi ????
Też Ci mogę sypać cytatami i bez sprawdzenia w google możesz mieć z niektórymi problemy ???? więc gleba i ani słowa więcej
Dla mnie OSTR jest Panem Polskiego rapu. Jednak musze ci przyznac racje, że nowe płyty bardzo odbiegają od ''korzeni'' 'Jazz w wolnych chwilach' 'Tabasco' 'Jazzurekcja' tych płyt można słuchać w nieskończoność-dosłownie. W przypadku nowych produkcji 2 tygodnie i płyty ląduje na półkę. W moim przekonaniu Adam za bardzo kombinuje, stara się szukać czegoś nowego tylko po co? gdy styl który miał miażdżył wszystko. Pozdromnie ostatnimi czasy de motywują 'psycho fani' Ostrego, ktorzy nie dadza powiedziec na niego zlego slowa. Znam paru takich ludzi wiec wiem o czym mowie. A juz komentarze typu 'kocham go ale nie jestem gejem' przerastaja wszystko.
Szanuje Ostrego ale jego nowe plyty jakos do mnie nie przemawiają, wole po raz X sluchac 'Masz to jak w banku' niz OCB czy TDD
Ostry na pewno nie płacił za feat. na pewno nie tak że ,,masz hajs i się dograj" co ostatnio staję się modne w polskim podziemiu, że jakiś słaby koleś szuka fejmu za płatne featy.ale jeszcze trzeba odpowiednio posypać i mieć znajomości.
Ostatnio słyszałem że Venom dwiesta dostałW Stanach to jest normalne nawet w mainstreamie więc to żadna ujma.