Luka Doncic over 6,5 asysty kurs: 1,66 (Etoto)
(6)
Luka wraca do gry, po "kontuzji" Myślę że ta cała gadka o ROTY go trochę denerwuje, a że jest to ambitny gracz to powinien znowu powalczyć o triple w meczu. Dobra okazja się trafia bo naprzeciwko staje Minnesota. Liczę na otwarty i ofensywny mecz, Luka powinien się zakręcić w okolicach triple.
Lillard over 7,5 asysty kurs: 1,9
(10)
Tutaj wiadomo Damian dzieli i rządzi. Do tego grają z Memphis które nie może wygrywać bo stracą swój pick na rzecz Bostonu. Lillard swoje rzuci, o ile zagra w okolicach 30minut te 10 asyst powinien spokojnie rozdać. Portland dalej walczy o 3 miejsce, a może i o 2. Trzeba uruchomić kolegów bo ostatnio dobrze im idzie.
Do tego dorzucam Portland -10,5 kurs: 1,92
(116:89)
Miami win kurs: 1,92
(102:112)
Kolejny bardzo ważny mecz dla Miami. To jest rewanż za ostatnią potyczkę w Bostonie, gdzie Miami uległo 110:105. Gospodarze dominowali, ale Miami nie odpuszczało i nawet odrabiali straty z nawiązką. Bostonowi bardzo dobrze siedziała
trójka, a teraz już tak różowo nie będzie. Dalej nie wiadomo czy wystąpią Richardson czy Winslow, pewnie małe szanse. Boston bez Browna i Morrisa. Goście mocno chimeryczni, nigdy nie wiem co zagrają. Trener Miami coś tam wymyśli i myślę, że są w stanie wyrwać to zwycięstwo, a bardzo tego potrzebują.
Jeszcze biorę pod uwagę over 16,5 zbiórki Drummonda kurs: 1,8
(19), znowu przyjdzie im się zmierzyć z Indianą. Goście z problemami w ofensywie, a gospodarze dalej bez Griffina. Underowy mecz równa się dużo okazji do zbiórki dla Andre.
Do tego Trae Young over 8,5 asysty kurs: 1,86
(12) grają z Philą dalej bez Butlera i Embiida. Ofensywny mecz się zapowiada, z dużą ilością punktów. Atlanta pomimo tego że jest dzień po dniu pewnie zagra swoje, także TY będzie miał komu podawać. Teraz poszło info że do gry dostępni są Len, Bazemore, Collins, Davis czy Prince. Praktycznie pełny skład.
Podsumowanie dnia:
(4/6)
Zysk: + 44,4 zł