>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hazardowy Eden

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Wracamy do stałej stawki. Znowu gram kartki, ostatnie mecze fazy grupowej. Co do Hiszpanów, to liczę, że brak Modricia u Chorwatów spowoduje, że nie nawiążą walki w środku pola. Niby jest Kova, czy Rakitić, ale Lukita to prawdziwy lider środka pola.
⚽ Irlandia Północna v Niemcy -&gt; Irlandia Północna powyżej 2.5 kartki @2.20 ⛔
⚽ Czechy v Turcja -&gt; Turcja powyżej 2.5 kartki @2.20 ⛔
⚽ Chorwacja v Hiszpania -&gt; Hiszpania powyżej 1.5 @2.50 ⛔
AKO -&gt; @12.10

Stawka: 100 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Flora Tallin v Lincoln Red Imps -&gt; Powyżej 2.5 @2.05 ✅
CSGO: Virtus.pro v compLexity -&gt; Virtus.pro -6.5 rund @2.00 ✅
AKO -&gt; @4.10

Stawka: 40 zł
Wygrana: 164 zł ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Chicago Fire v Columbus Crew -&gt; Powyżej 10.5 RR @1.80 ✅
⚽ Real Salt Lake v Seattle Sounders -&gt; Real Salt Lake strzeli w 2. połowie @1.50 ⛔
AKO
-&gt; @2.70

Stawka: 64 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
???? Sara Errani v Alize Cornet -&gt; Errani +2.5 gema @1.83 ⛔
???? Yen-Hsun Lu v Andy Murray -&gt; Murray -8.5 gema @1.83 ✅
AKO -&gt; @3.36

Stawka: 40 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Czerwiec - podsumowanie

Zagrane kupony: 16
Wygrane kupony: 5
Przegrane kupony: 11
% wygranych kuponów: 31,25%

Suma stawek: 1 384,61 zł
Suma wygranych: 1 487,89 zł

Yield: 7,45% Yield po 2-óch miesiącach na plus, ale procent wygranych kuponów dalej poniżej normy. Nad tym MUSZĘ popracować i tu akurat ze swoim hejterem się zgadzam. Teraz wystarczy grać jeszcze rozsądniej. Ponownie niepotrzebnie zaszalałem dwukrotnie ze stawkami i jestem na plus tylko lekko ponad 100 zł. To nie jest to, co chciałem osiągnąć, ale najważniejsze, że nie ma straty finansowej. Cel na lipiec wyklarował się sam. Jeśli będę w miarę rozsądnie zarządzał stawkami, to procent wygranych kuponów osiągnie ~50% wzwyż. Wszystko będzie dobrze, jeżeli do dodatniego yieldu dorzucę sensowną skuteczność. Nie powiem, że trochę się na tym Euro zawiodłem, bo sędziowie nie chcieli rzucać kartkami na lewo i prawo, a kilka betów opierało się na overkach kartkowych. Nie ma się jednak co załamywać. Trzeba selekcjonować typy, nie grać wszystkiego, co się zobaczy, a będzie dobrze. Pozdrawiam fanów i hejterów, bo jednak nabiliście mi blisko 11k wyświetleń za co dziękuję, bo wątpię, żeby był to mój ulubiony hejter, który naciska F5 na klawiaturze, by zobaczyć czy tym razem kupon mi siądzie, czy też nie... ???? Pozdrawiam.
@ten_którego_nicku_nie_napiszę: Przecież wiesz, że małe stawki są równe małym zyskom. Wiecznie trebli trafiać nie będę. Staty statami, kiedyś się na takich stronkach bawiłem. Pytanie tylko, czy grasz to samo, co tam zaznaczasz? Nie to, że Ci nie wierzę. Tak tylko pytam.
@edit2: W takim razie wygrywaj sobie i chwała Ci, ale nie musisz mi zaśmiecać tematu. Człowiek sam się uczy na błędach. Powoli, bo powoli, ale się uczy. Doceniam Twoją troskę, ale nie musiałeś mi wjeżdżać w temat z buta tylko i wyłącznie dlatego, że gram, jak gram i że miałem dwa słabsze (po co by nie mówić bdb miechu z jak to ująłeś &quot;desperacką taśmą&quot;) miesiące. Teraz skuteczność też jest marna, ale to też poprawię i się tak nie spinaj, bo dużo nas na forum nie zostało. ????

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Gratuluję! Ponad 100 pln zysku. Co Ty z tym teraz zrobisz? Pozdrawiam wierny fan(hejter). A jak bedziesz coś na mój temat pisał to sprawdź sobie najpierw Staty z oddsportala, taka rada na przyszłość.
Chciałem podbić Ci reputke, ale już nie mogę, ehh.

Otrzymane punkty reputacji: +5
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
NIe jestem wirtualnym cwelem. Stawki 1000+ najmniej Nalep. Gdybym nie grał, to bym nie miał zablokowanego profilu. Forumowe leszcze nie będą się obławiać na betach TYPERA!

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Zaczynamy &quot;zabawę&quot; w lipcu.
???? Tomas Berdych v Andy Murray -&gt; Murray -6 gemów ✅
Single -&gt; @2.10

Stawka: 50 zł
Wygrana: 105 zł ✅✅✅

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Zagłębie Lubin v Slavia Sofia -&gt; Powyżej 4.5 RR HT @1.950 ⛔ 4 RR
⚽ Cracovia Kraków v FK Shkendija -&gt; Powyżej 9.5 RR @1.83 ⛔ 8 RR
AKO -&gt; @3.575

Stawka: 50 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Wygrana live&#39;a z naddatkiem zwróciła stawkę nietrafionego kuponu z rożnymi, więc mój ostatni kupon dziś:

⚽ Kto strzeli więcej bramek (Griezmann v Muller) -&gt; Antoine Griezmann ✅ 45+2&#39;, 72&#39;
Single -&gt; @4.33

Stawka: 56,75 zł
Wygrana: 245,92 zł ✅✅✅

Do góry Bottom