Czerwiec - podsumowanie
Zagrane kupony: 16
Wygrane kupony: 5
Przegrane kupony: 11
% wygranych kuponów: 31,25%
Suma stawek: 1 384,61 zł
Suma wygranych: 1 487,89 zł
Yield: 7,45% Yield po 2-óch miesiącach na plus, ale procent wygranych kuponów dalej poniżej normy. Nad tym MUSZĘ popracować i tu akurat ze swoim hejterem się zgadzam. Teraz wystarczy grać jeszcze rozsądniej. Ponownie niepotrzebnie zaszalałem dwukrotnie ze stawkami i jestem na plus tylko lekko ponad 100 zł. To nie jest to, co chciałem osiągnąć, ale najważniejsze, że nie ma straty finansowej. Cel na lipiec wyklarował się sam. Jeśli będę w miarę rozsądnie zarządzał stawkami, to procent wygranych kuponów osiągnie ~50% wzwyż. Wszystko będzie dobrze, jeżeli do dodatniego yieldu dorzucę sensowną skuteczność. Nie powiem, że trochę się na tym Euro zawiodłem, bo sędziowie nie chcieli rzucać kartkami na lewo i prawo, a kilka betów opierało się na overkach kartkowych. Nie ma się jednak co załamywać. Trzeba selekcjonować typy, nie grać wszystkiego, co się zobaczy, a będzie dobrze. Pozdrawiam fanów i hejterów, bo jednak nabiliście mi blisko 11k wyświetleń za co dziękuję, bo wątpię, żeby był to mój ulubiony hejter, który naciska F5 na klawiaturze, by zobaczyć czy tym razem kupon mi siądzie, czy też nie... ???? Pozdrawiam.
@ten_którego_nicku_nie_napiszę: Przecież wiesz, że małe stawki są równe małym zyskom. Wiecznie trebli trafiać nie będę. Staty statami, kiedyś się na takich stronkach bawiłem. Pytanie tylko, czy grasz to samo, co tam zaznaczasz? Nie to, że Ci nie wierzę. Tak tylko pytam.
@edit2: W takim razie wygrywaj sobie i chwała Ci, ale nie musisz mi zaśmiecać tematu. Człowiek sam się uczy na błędach. Powoli, bo powoli, ale się uczy. Doceniam Twoją troskę, ale nie musiałeś mi wjeżdżać w temat z buta tylko i wyłącznie dlatego, że gram, jak gram i że miałem dwa słabsze (po co by nie mówić bdb miechu z jak to ująłeś "desperacką taśmą"
miesiące. Teraz skuteczność też jest marna, ale to też poprawię i się tak nie spinaj, bo dużo nas na forum nie zostało. ????