>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hazardowy Eden

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Piast Gliwice v Pogoń Szczecin
Piast Gliwice @1.85 |
Stawka: 50 zł
Wygrana: 92,50 zł ✅✅✅

⚽ Valencia v Villarreal
Valencia @2.05 |
Stawka: 50 zł ⛔

⚽ Manchester United v Leicester City
Man. Utd over 6.5 RR @1.83
| Stawka: 50 zł ⛔

⚽ Manchester United v Leicester City
Leicester City over 4.5 RR @2.00 |
Wygrana: 100 zł ✅✅✅

???? Miami Heat v Charlotte Hornets
Dwyane Wade over 21.5 pkt @1.87
???? Miami Heat v Charlotte Hornets
Dwyane Wade over 0.5 3PT @3.00
Typy piłkarskie zagrane w całorocznym, a typy z NBA w Betano.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik

???? Atlanta Hawks v Cleveland Cavaliers -&gt; Cavs over 100.5 pkt @ 1.83 ✅
???? Oklahoma City Thunder v San Antonio Spurs -&gt; Thunder over 99 pkt @1.83 ⛔
⚽ Norwich v Manchester United -&gt; Man Utd over 5.5 RR @1.80 ✅
AKO -&gt; @6.05

Stawka: 50 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik

⚽ Middlesbrough v Brighton -&gt; over 4.5 kartki @2.20 ✅
⚽ Norwich v Manchester United -&gt; Man Utd over 5.5 RR @1.80 ✅
AKO -&gt; @3.96

Wygrana: 198 zł ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Napisz do nich. Chociaż w sumie już to zrobiłem. Tylko nie wiem czy wtedy wszystkim rozliczą tak samo jak mi, czy też nie. Trwa weryfikacja, ale jestem spokojny. Wszędzie widać, że 4 kartki padły (w tym bezp. czerwona), więc powinno być rozliczone. Poczekajmy, w razie czego też napisz od siebie na czacie.

Proszę o usunięcie spamu włącznie z tym postem. Następnym razem piszcie na PW.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Lechia Gdańsk v Ruch Chorzów -&gt; Lechia strzeli przed HT @1.53 ✅
⚽ Gazelec Ajaccio v PSG -&gt; Zlatan Ibrahimović strzeli @1.72 ✅

???? Toronto Raptors v Miami Heat -&gt; Miami Heat @1.43 ⛔
AKO -&gt; @3.78

Stawka: 98 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
???? Cleveland Cavaliers v Toronto Raptors -&gt; over 50.5 pkt Q1 ✅
Single -&gt; @1.83

Wygrana: 91,50 zł ✅✅✅

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
???? Novak Djoković v Steve Darcis -&gt; under 25.5 gemów @1.72 ⛔
???? Elina Svitolina v Taylor Townsend -&gt; Svitolina wygra 1-szego seta i mecz @1.61 ✅
AKO -&gt; @2.79

Stawka: 124,79 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
⚽ Słowenia U21 v Azerbejdżan U21 -&gt; Słowenia U21 @1.57 ✅
⚽ Hull City v Sheffield Wednesday -&gt; over 3.5 kartki @1.72 ⛔
⚽ Real Madryt v Atletico -&gt; Real więcej rzutów rożnych @1.57 ✅
AKO -&gt; @4.26

Stawka: 105 zł ⛔

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Maj - podsumowanie

Zagrane kupony: 15
Wygrane kupony: 4
Przegrane kupony: 11
% wygranych kuponów: 26,66%

Suma stawek: 1 237,79 zł
Suma wygranych: 482,00 zł

Yield: -61,05% Mniejsza ilość kuponów, mniej skuteczne granie. Wrócę wraz z Euro we Francji. Jeżeli następny miesiąc przyniesie minus (choć i tak wciąż ogólnie jestem na plus), to zrobię sobie przerwę i wrócę wraz ze startem nowego sezonu NBA. Natomiast, jeśli będzie na plus, to będzie to oznaczało przerwanie czarnej serii. Znowu pchałem się w AKO, gdzie czasem jedno zdarzenie (pechowo lub nie) decydowało o wyniku i tym, że kupon trafiał do kosza.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Maj - podsumowanie

Zagrane kupony: 15
Wygrane kupony: 4
Przegrane kupony: 11
% wygranych kuponów: 26,66%

Suma stawek: 1 237,79 zł
Suma wygranych: 482,00 zł

Yield: -61,05% Mniejsza ilość kuponów, mniej skuteczne granie. Wrócę wraz z Euro we Francji. Jeżeli następny miesiąc przyniesie minus (choć i tak wciąż ogólnie jestem na plus), to zrobię sobie przerwę i wrócę wraz ze startem nowego sezonu NBA. Natomiast, jeśli będzie na plus, to będzie to oznaczało przerwanie czarnej serii. Znowu pchałem się w AKO, gdzie czasem jedno zdarzenie (pechowo lub nie) decydowało o wyniku i tym, że kupon trafiał do kosza.
Uświadom sobie typie, że jesteś żenująco słaby i bukmacherka to nie jest zajęcie dla Ciebie. To, że wciąż jesteś na plus, zawdzięczasz tylko i wyłącznie desperackiej taśmie z wysokim ako, która była zagrana za kafla. Tak fatalnej skuteczności to na tym forum chyba nie miał nikt...

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Uświadom sobie typie, że jesteś żenująco słaby i bukmacherka to nie jest zajęcie dla Ciebie.
Jest dla każdej osoby pełnoletniej, która tylko ma na to pieniądze, czas i jakąś wiedzę. Jestem żenująco słaby, bo nie boję się pokazywać typów, które gram. Może dlatego? Ile to nie wygrałeś i nie dzieliłeś się z typami &quot;od typera&quot;? Na forum tylko płaczesz. Oczywiście, jak tobie coś nie wejdzie, to jest to wypadek przy pracy i w ogóle ogromne fatum. Jak już nie wejdzie komuś to jest słaby i musi to rzucić. Zobacz swoje wpisy, przeanalizuj swoje posty. Jesteś idiotą czy udajesz? Nie życzę sobie komentarzy w tym temacie, ale chyba masz problemy ze zrozumieniem. Zajmij się własnym życiem. Zamiast o w pół do 11 w nocy wysyłać mi PW z linkiem do swojego postu, który i tak zostanie wkrótce usunięty, zajmij się czymś pożytecznym. ????
To, że wciąż jesteś na plus, zawdzięczasz tylko i wyłącznie desperackiej taśmie z wysokim ako, która była zagrana za kafla. Tak fatalnej skuteczności to na tym forum chyba nie miał nikt...
Co w związku z tym? Raz się jest na plusie, raz na minusie. Desperacka taśma? Trzeba mieć jaja, żeby takie coś zagrać. Kto nie ryzykuje, nie pije szampana. Udało się? Udało. Jestem dzięki w temu w cholerę na plus? Jestem.
Co do skuteczności, to uważaj, by czasem nie rzucać słów na wiatr. Najlepiej idź policz tysiące tematów, oblicz yieldy innych graczy, zaspamuj ich w temacie i na PW, po czym wróć tutaj ze statystykami. Zobaczymy, czy zamykam. ???? Każdy kolejny post w twoim wykonaniu w tym temacie będzie usuwany, a ty sam wkrótce zostaniesz za takie zachowanie ukarany przez adminów lub modów, bo wiem, że nie tylko mi próbujesz zaleźć za skórę, forumowy wilku z Wall Street. :mrgreen: Bez odbioru.

Do góry Bottom