>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Haxball

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
DO UCZESTNIKÓW LIGI HAXBALL.

*****, Panowie !
Albo się ogarniacie i rozgrywacie mecze ligowe na bieżąco (wyjątki &#39;pogrzebowe, ślubne, lekarz, stomatolog czy ginekolog&#39; rzecz jasna tłumaczą rozegranie meczu w innym terminie, ale fajnie by było, jakbyście dali jakieś info o tym), albo tniemy ligę i zostanie 10 grajków, którzy z miłą chęcią będą pomykali w wąskim, ale zajebistym gronie.
kolega HardSystem poleciał w kulki, więc go tniemy i każdy dostaje wo.

grając &#39;sparingi&#39; widać masę niewyżytych mord.
Fajnie by było pograć w tak dużym gronie regularnie z podziałem na kilka klas rozgrywkowych ? Pewno, że fajnie. Więc mobilizujcie siebie nawzajem do rozgrywania ligowych !
Skończy się pierwszy sezon, to ruszymy z drugim, a przy okazji może urozmaicimy rozgrywkę !

do roboty !

olo 2,4K

olo

Użytkownik
DO UCZESTNIKÓW LIGI HAXBALL.

*****, Panowie !
Albo się ogarniacie i rozgrywacie mecze ligowe na bieżąco (wyjątki &#39;pogrzebowe, ślubne, lekarz, stomatolog czy ginekolog&#39; rzecz jasna tłumaczą rozegranie meczu w innym terminie, ale fajnie by było, jakbyście dali jakieś info o tym), albo tniemy ligę i zostanie 10 grajków, którzy z miłą chęcią będą pomykali w wąskim, ale zajebistym gronie.

kolega HardSystem poleciał w kulki, więc go tniemy i każdy dostaje wo.

grając &#39;sparingi&#39; widać masę niewyżytych mord.
Fajnie by było pograć w tak dużym gronie regularnie z podziałem na kilka klas rozgrywkowych ? Pewno, że fajnie. Więc mobilizujcie siebie nawzajem do rozgrywania ligowych !
Skończy się pierwszy sezon, to ruszymy z drugim, a przy okazji może urozmaicimy rozgrywkę !

do roboty !

Jak cos mogę wskoczyć za kolegę, no ale to jak wolicie ;)

Do góry Bottom