1 sezon rozgrywek "Haxball FB league" . dopiero co 2 dni temu ruszylismy ????To jakaś liga/puchar jest? Gdzie? ????
nie powinno być problemu żeby to dopisać do regulaminu, prawda Leon?edit:
trzeba ustalić, co decyduje o wyższym miejscu w tabeli przy równej ilości pkt.
Jestem za bezpośrednim (wór bramek dwóch Panów nie ma znaczenia) z prostego względu.
Poziom jest zróżnicowany, więc 'góra' powinna bić się o majstra między sobą. W tym wypadku bezpośredni to najlepsza opcja.
oczywiście 'dół' może się ogarnać i nawet włączyć w walkę o podium, ale przyjmijmy scenariusz mnie pozytywny.
nie, spokojnie.@Bam14
Terminarz jest wystawiony tylko na 10 kolejek i my gdzies tam dalej bedziemy mieli mecz wiec jak chcesz to mozemy juz zagrac i kiedys wpisze sie wynik. Co ty na to?
Si ????nie powinno być problemu żeby to dopisać do regulaminu, prawda Leon?
Zgadzam się i od razu odpowiem w taki sposób:Ja mam nieco inny pomysł na poprawienie regulaminu... może teraz, może dopiero w kolejnej edycji. Gospodarz według terminarza powinien również być założycielem serwera. Każdy chyba wie, że HB to zaskakująco wymagająca gra jeśli chodzi o wykorzystanie łącza internetowego. Często przekłada się to na kłopoty z opanowaniem piłki czy nawet "zawodnika" u gracza goszczącego na serwerze. Pozostawiam do przemyślenia
No i piknie.Zgadzam się i od razu odpowiem w taki sposób:
W tej chwili liga ma 18 drużyn, więc gramy po jednym meczu, od następnego sezonu będzie podział na Ekstraklasę, 1. Ligę itd. w każdej będzie max 10 drużyn. Wtedy zrobimy po dwa mecze każdy z każdym czyli dodamy rundę rewanżową i każdy będzie raz gospodarzem. Dodamy do regulaminu, że gospodarz zakłada serwer i zaprasza do niego przeciwnika. ????
Nie no teraz to by zjadło za dużo czasu, pierwszy sezonik na przetarcie, póki co po prostu dla dobra obu graczy można się dogadać gdzie lepiej się gra i tyle ????byłem przekonany, że teraz gramy mecz i rewanż ...