>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Haxball

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Prośba do wszystkich użytkowników ligi :!:
Niech każdy wejdzie na stronę ligi, najlepiej teraz, póki to czyta i sprawdzi, jakie mecze zaległe ma do rozegrania i od razu się umawia i gra! Sporo zaległości się robi, trzeba to nadrobić, wtedy ja zrobię tabelę przynajmniej po 4-5 kolejkach i jakoś to pójdzie.
W TEJ CHWILI NA STRONIE SĄ WPISANE WSZYSTKIE WYNIKI JAKIE DOSTAŁEM :!:
I powtarzam jeszcze, bo mało kto o tym wie, choć na stronie pisze:
JEŻELI PISAŁEŚ DO KOLEGI, A ON NIE ODPISAŁ I NIE DAJE OZNAK ŻYCIA TO NAPISZ DO MNIE :!: Nie chcę dawać ujemnych punktów, ale chyba będę zmuszony. Jeśli nie dacie mi znać co i jak z pojedynkiem, to skąd mam wiedzieć czy w ogóle ktoś się umawiał czy co jest..
Do niedzieli czekam na wszystkie zaległe wyniki, potem we wszystkie puste miejsca wpisuje walkowery.
Szczególna prośba do Olo_13 i wszystkich, którzy z nim mają grać te zaległe mecze. Zróbcie to jak najszybciej, najlepiej do końca tygodnia!
Niech to ma ręce i nogi ;)
Pozdro
Strona
http://haxballfb.pl.tl/

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Prośba do wszystkich użytkowników ligi :!:
Niech każdy wejdzie na stronę ligi, najlepiej teraz, póki to czyta i sprawdzi, jakie mecze zaległe ma do rozegrania i od razu się umawia i gra! Sporo zaległości się robi, trzeba to nadrobić, wtedy ja zrobię tabelę przynajmniej po 4-5 kolejkach i jakoś to pójdzie.
W TEJ CHWILI NA STRONIE SĄ WPISANE WSZYSTKIE WYNIKI JAKIE DOSTAŁEM :!:
I powtarzam jeszcze, bo mało kto o tym wie, choć na stronie pisze:
JEŻELI PISAŁEŚ DO KOLEGI, A ON NIE ODPISAŁ I NIE DAJE OZNAK ŻYCIA TO NAPISZ DO MNIE :!: Nie chcę dawać ujemnych punktów, ale chyba będę zmuszony. Jeśli nie dacie mi znać co i jak z pojedynkiem, to skąd mam wiedzieć czy w ogóle ktoś się umawiał czy co jest..
Do niedzieli czekam na wszystkie zaległe wyniki, potem we wszystkie puste miejsca wpisuje walkowery.
Szczególna prośba do Olo_13 i wszystkich, którzy z nim mają grać te zaległe mecze. Zróbcie to jak najszybciej, najlepiej do końca tygodnia!
Niech to ma ręce i nogi ;)
Pozdro
Strona
http://haxballfb.pl.tl/
ooo dobrze Leon że coś napisałeś ????

a więc jeśli chodzi o mnie sprawa wygląda tak. Wypadł mi wyjazd za granice na tydzień.

I pojawia się pytanie , czy każdy z kim miałem grać zgadza się na zagranie ze mną za tydzień ?
mogę zagrać wszystkie zaległe kolejki jednego dnia.
Leon dało by tak radę ?

jeżeli nię to trudno. Dzięki za te mecze które rozegrałem a Leon niech mnie skreśli z tabeli.

Pozdrawiam ;)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
ooo dobrze Leon że coś napisałeś ????

a więc jeśli chodzi o mnie sprawa wygląda tak. Wypadł mi wyjazd za granice na tydzień.

I pojawia się pytanie , czy każdy z kim miałem grać zgadza się na zagranie ze mną za tydzień ?
mogę zagrać wszystkie zaległe kolejki jednego dnia.
Leon dało by tak radę ?

jeżeli nię to trudno. Dzięki za te mecze które rozegrałem a Leon niech mnie skreśli z tabeli.

Pozdrawiam ;)
No ja nie widzę problemu, chodzi tylko o komunikację. Przecież nikogo nie zabijemy za to, że nie może grać, bo wyjeżdża, ale cała sprawa rozchodzi się o to, żeby o tym NAPISAĆ. Bo skąd to mamy wiedzieć?
Także bardzo dobrze, że napisałeś o tym problemie ;)
Jak możesz zagraj chociaż z pokeromaniakiem, bo chcę zamknąć 4. kolejkę.
Pozdro

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zawsze można zagrać część spotkań przed wyjazdem... a część po ????
Też bym nie robił tragedii w takiej sytuacji. Ważne, że ktoś informuje o absencji i nie jest to nagminnie powtarzająca się sytuacja.

Do góry Bottom