>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HATTRICK

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
a ja się dopiero zajerestrowałem i zaczynam podbój od 9 ligi, na razie 2 miejsce ;] zobaczymy jak będzie dalej, jakby ktoś chciał dostac lanie w sparingu to zapraszam ;p
pff w 9 lidze same boty...:p
ja kiedys miałem druzyne w 6 lidze ale sobie o niej zapomniałęm i z 2 lata nielogowałem;d
teraz zacząłem znowu grać...jestem w 8 lidze, rozbudowałem stadion do 22 tyś. teraz mam zamiar inwestować w skłąd:p jeśli ktoś chce sparing to pisać.
Moja drużyna to Alcoholics Jarosław

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Co z tego, że w 9 same boty.:jezora: Teraz chyba zrobili jakąś reorganizacje i jest tak podzielone, żeby drużyny &quot;grające&quot; awansowały do 8 ligi. Dlatego już niedługo flamaster będzie na twoim poziomie ligowym.:-D
tak po za tym 22 tys stadion na 8 lige?:-|:-|:-| Ja taki miałem jak przeżywałem dni chwały w 7, a nawet na początku 6. ????
Pozdro ????

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Co z tego, że w 9 same boty.:jezora: Teraz chyba zrobili jakąś reorganizacje i jest tak podzielone, żeby drużyny &quot;grające&quot; awansowały do 8 ligi. Dlatego już niedługo flamaster będzie na twoim poziomie ligowym.:-D

tak po za tym 22 tys stadion na 8 lige?:-|:-|:-| Ja taki miałem jak przeżywałem dni chwały w 7, a nawet na początku 6. ????
Pozdro ????
jak zawodnicy będą w formie(narazie 3 miejsce) to stadion będzie wypełniony...uwierz mi:p
w tej 8 lidze chce pograc z 2 sezony i robie skład na więcej

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Niewykluczone ???? . Miałem troche przerwy w hattricku (1,5 sezonu) ale pamiętam, że dawno dawno temu ???? w 8 lidze to wygrałem wszystkie mecze, a stadion miałem 16 tys i nie zawsze był pełny. ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ja mógłbym sprzedać druzyne ;p bo i tak mi sie już to nudzi :p tylko, że w regulaminie jest zastrzeżone, że nie mozna ;&gt; więc gram jako tako ;P

P 0

profi

Użytkownik
A ja jestem w 9 lidze na pierwszym miejscu, bilans bramek 35:2 i wygranych mam 9 spotkań ligowych z rzędu ???? Ktoś chętny na sparing za tydzień? :jezora:
i ja jakoś jeszcze nie miałem bota w lidze ????

P 0

profi

Użytkownik
No z tydzień sie czeka ???? Jak dostaniesz team to pisz na pw zagramy sparing ????
Bardzo wciągająca gra, ale czasami zapominam o ustaleniu składu ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
no własnie jakby ktoś chciał zagrac sparing to jestem chętny ???? /jestem na razie w IX wiec z pokonaniem mnie nie powinno byc problemów ;P )

P 0

profi

Użytkownik
Wejdz do zakładki &quot;Mecze&quot; i kliknij na taką ikonkę po prawej stronie od piłki (ustaw) w pierwszym najbliższym meczu.
Najlepiej poszukaj w necie programu, który będzie ci pokazywał jaki ustawić skład. Ja korzystałem z &quot;Hattrick forever&quot;, ale nie wiem czy to jeszcze działa po updatcie.

Do góry Bottom