hardkorowy
Tu nie ma lipy!
Kurdie - byłem zajenty wczoraj i wkońcu nic nie pograłem. Ale dzięki za info!heh...
Może :
Chelsea v Steaua Bukareszt
Typ: 1
Kurs: 1,3
Kurdie - byłem zajenty wczoraj i wkońcu nic nie pograłem. Ale dzięki za info!heh...
Może :
Chelsea v Steaua Bukareszt
Typ: 1
Kurs: 1,3
A ten Ozdoba to kim on jest, zero masy, na siłkę to chyba chodzi dupy wyrywać. Hardkorowy idź z nim na całość :grin:Po pjerwszej serji nie jest źle! Rysiek drugij, na Pjotrka zawsze można liczycz. Tylko ten Gregor to chiba jakiś kolega Ozdoby...
Może i sie boją, ha! Ozdoba to sie wygina tylko. Mam nadzieje że mnie nie pomyli z rurką.Oj coś z tobą nie chcą gadać, boją się :].
A ten Ozdoba to kim on jest, zero masy, na siłkę to chyba chodzi dupy wyrywać. Hardkorowy idź z nim na całość :grin:
Tu gadamy o MMA Attack 3: http://forum.bukmacherskie.com/f201/mma-attack-3-robert-burneika-vs-dawid-ozdoba-27-04-2013-a-89294.html. Jakbyś miał jakieś typy .
No i kurna nie wszedł! A San Marino pokonajom? Haha!Patrząc na kadry to mimo wszystko Polska lepsza ???? Tylko jak ze zgraniem będzie :?: Fornalik pewnie to uporządkuje ???? Zapewne typ Ci wejdzie Koksu ????
No też nie miałem ochoty już gracz na Polaków, ale mi trochę przeszło. ????Szczerze to zawsze unikam stawiania na polska reprezentacje w kazdej dyscyplinie i na polskich sportowcow - najczesciej zawodza.