>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Hardkorowe Koksowanie

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
No niestety. Po dobrych dniach teraz jest lipa! Lech zawalił mi kupon. Juz ja sobie z chłopakami pogadam po swojemu. Niech no tylko przylecze do Polski kurde!

A Team Betsafe w fife wygrał tylko co z tego jak po dogrywcze. No nic. Trza będzie popatrzecz co tam dziś w ofercie.

Statystyka:
Wygrane- Pszegrane 4-3

Zaczinaliśmy od stanu konta: 1000pln
Mami: 1346pln

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Ósmyj kupon
Legia Warszawa - GKS Belchatow, Handicap 0-1.

Typ: Legia
Kurs w Betsafe: 1,67

Stawka: 300pln
Do wyjęcia mami: 501pln

Siema! Raz Legji dałem szanse i mnie nie zawjodla. Mama nadziej że tym razem będzie podobnie. Pewnie będzie chciała dużp wygrać zwłaszcza ze Lech przegrał. Ten z paskami na głowje pewnie strzeli ze dwje bramki bo widziałem że tam dużo strzelał w tej polskiej lidze. A postawiłem za trzy stówki żeby sobie odbić dwje za Lecha. Albo się uda albo znowu będe zaczinał od jednego klocka na koncie. Haha! Timczasem lece na siłke!

Otrzymane punkty reputacji: +1
hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Tego Urbania i innych to bede muszał w szatni chyba odwiedzicz. Mialo lipy nie bycz a tu taka Najmanowa forma. Tak gracz nie bedziem!

Dzewięcz kupon
Górnik Zabzre - Jagiellonia, Liczba goli w pierwszej połowie ⛔
Typ: Poniżej 0.5
Kurs w Betsafe: 2,55

Stawka: 200pln
Do wyjęcia mami: 510pln

W Warszawie nie stszelali to i w Górniku nie bedom. Tym razem stawiami, ze lipa bedzie z golami! Ha! Taksze bramkarziom sie po stejku nalezy!

Statystyka:
Wygrane- Pszegrane 4-5
Mami: 846pln

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Dziesiątyj kupon
Asseco Resovia Rzeszów - PGE Skra Belchatów, 1X2
Typ: Asseco
Kurs w Betsafe: 1,70

Stawka: 100pln
Do wyjęcia mami: 170pln

No dobra. Przemyszlałem co i jak i wymyszliłem jedno - na Ekstraklasę nie ma co gracz ???? Patrzę więc na PluLigę. Mam nadzieje, że niefart minoł i gram delikatnie stówkje na Asseco. Delikatnie, bo ostatnio cosz bez formy jestem. A może własznie się pszetrenowałem, hehe! Zobaczymy co z tego wyjdzie tym razem!

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
No nareszcie! ???? Udało mi sie przełamacz! Choć Resovia sporo krwi mi popsuła i myszlałem że znów będzie lipa! Ale nie! Trochie tylko mało pograłem ale lepsze to niż ostatnai seria! Ha!

Statystyka:
Wygrane - Pszegrane 5 -5

Mami: 916pln

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Dziś dwa kuponiki. A co! ????

11-tyj kupon
Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk, Lewandowski powyżej 1.5 bramki ⛔
Typ: Tak
Kurs w Betsafe: 5,00

Stawka: 50pln
Do wyjęcia mami: 250pln

12-tyj kupon
Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk, Czy Lewandowski strzeli bramkę? ⛔
Typ: Tak
Kurs w Betsafe: 2,05

Do wyjęcia mami: 102pln

Siema! Dziś liczimi na Roberta Lewandowskjego! Muszi strzelicz bramkę w Lidze Mistrzów. A najlepiej dwa! Haha! Postawiłem, że strzeli dwje bramki za 50 złotych. Ale zagrałem też, że strzeli chociaż jedną, to może jak się nie uda zarobicz, to strzeli choć jedną! Do boju Robert! Bez opier**lania sie! Siła!

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
No niestety. Chiba zmienię nazwę tego tematu z &quot;Hardkorowe Koksowanie&quot; na &quot;Hardkorowe wpier**lanie&quot; Haha! No nicz! Walczimi dalej! ???? Grunt to się nie poddawacz! Jeszcze wszystkiego nie przegrałem! ????
Statystyka:
Wygrane - Pszegrane 5 -7

Mami: 816pln

Otrzymane punkty reputacji: +8
hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Oszczędź sobie i nam wszystkim tego twojego typowania bo coś ci nie idzie!!!
Nikogo nie zmuszam do wchodzenia na mój temat i czytania. Nie podoba sie - jest mnóstwo innych tematów z kuponami przeciesz.

Szanujmy sie.

Nara!

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
13-tyj kupon
Jastrzębski Węgiel - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, 1X2 ✅
Typ: Jastrzebski
Kurs w Betsafe: 2,25

Do wyjęcia mami: 225pln

Ekstraklase na razie sobie daruje, hehe! Dzisz pierwszyj kupon idzie na siatkówkie i Jastrzebski. Dwa razyj na razie grałem na siatke i dwa razy wigrałem. Oby teraz było podobnie! Trzymajcze kciuki!

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
14-tyj kupon
Pokonaj Betsafe TEAM - Fifa 13, Zwycięzca meczu wliczając dogrywkę i rzuty karne ⛔
Typ: BetsafeTEAM
Kurs w Betsafe: 2,85

Do wyjęcia mami: 142,5pln

Znowu zagrami też na konkurs Betsafe z FIFA! Ostatjno niewiele im zabrakło żeby wygracz. Teraz też nie są faworytamy ale chiba znów wygrają! Stawiam jednak na opcje z dogriwką, bo ostatnio bym tak wygrał, hehe! ???? Mam nadzieje że lipy nie będzie! Siła niech będzie z tobą Betsafe Team ;)

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Jeden kupon trafionyj, drugij nie. Team Betsafe niesteti przegrał w FIFA. ALe za to klase pokazał Jastrzębski Węgiel i dlatego po weekend mami 75pln zysku! Ha! Na stejka jest. W tim tygodniu przydałoby się jeszcze wrócicz do tego klocka, co go miałem jak zaczinałem. Może się uda!

Statystyka:
Wygrane - Pszegrane 6 -8

Mami: 891pln

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
15-tyj kupon
Delecta Bydgoszcz - Asseco Resovia Rzeszów, 1X2 ⛔
Typ: Delecta
Kurs w Betsafe: 1,95

Do wyjęcia mami: 195pln

16-tyj kupon
Delecta Bydgoszcz - Asseco Resovia Rzeszów, Over/Under 205,5 ⛔
Typ: Over
Kurs w Betsafe: 2,70

Do wyjęcia mami: 135pln

Dziś dwa kupony na mecz Delecta z Asseco. Znów mam nadzieje że Delecta wigra i tak postawiłem. Cosz tez czuje że znowu będzie to zaciętyj pojedinek na pięć setów dlatego też kuszącyj kurs powyzej 205,5 punkty. Zobaczimi czo z tego wyjdzie. Obi choć jeden kupon wszedł, to już nie będzie lipy.

Myszlicie, że się uda?

hardkorowy 25

hardkorowy

Tu nie ma lipy!
Statystyka:
Wygrane - Pszegrane 6 -10

Mami: 741pln

No i lipa straszna była wczoraj z Delecta. Szkoda. No coż. Trzeba iść na siłke popracowacz nad bickami i przemyszlecz na co tu pogracz dzisiaj! NIe poddajemi się! Ha!

mireklll 6

mireklll

Hmmm...?
heh...
rozpierd*** zimę na kawałki.....
Jaki następny kuponik? Dziś wygrałem 1700zł z kwoty 50zł .......totalnie mi weszły moje typy.
Trzeba zainwestować kasę w jakieś extra pewniaki.

Może :

Chelsea v Steaua Bukareszt

Typ: 1
Kurs: 1,3

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom