>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gusto w "Chłopakach z taśmy" poniedziałek 21.09. tv4

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Gusto jak bys mial &#39;stroj hokeisty&#39; to nie ma opcji, wszystkie Twoje, a tak.... tylko prowadzacy sie oblizywal ;-)

K 18

klakson

Użytkownik
Gdybyś znał bardziej kobiety, to bys wiedział, że to nie o wygląd im chodzi w nas ????
Przede wszystkim trzeba się dobrze zaprezentować ???? i mieć gadane ???? Masz przykład nie powiedział wiersza to go puściła bokiem ???? a tak to nawet chciała się umówić

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja widziałem tylko wiersz :| Ale i tak ???? ;p
Czemu nie miałeś randki ?:| To lipa z takim programem ;/
Mnie najbardziej podobała się ta czarna, wybrała chyba tego ostatniego :]

panmv 10

panmv

Forum VIP
Przede wszystkim trzeba się dobrze zaprezentować ???? i mieć gadane ???? Masz przykład nie powiedział wiersza to go puściła bokiem ???? a tak to nawet chciała się umówić
No dokładnie jak jeszcze dodasz do tego humor, to kobiety same beda wpadac pod nogi tobie ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Niema Randek no dobra ale hokeiste pokazywali z tamta Kasia na koncu a wiec jednak poszli na psuedo randke wiec moze tylko dla wybranych . A co niemiales mozliwosci pogadania sobie z ktoras sam na sam? Czy sa calkowicie niedostepne ze poza kamerami to juz pogadac niemozna ?;x

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
ta w jasnym różowym jak miała na imię??Co na konice odcinaka grubym na rolkach ciskała??Ładna ale myślę że pusta w srodku

gusto 695

gusto

Forum VIP
Niestety randki nie było bo tylko ten chłopak odcinka poszedł na pseudo randkę a jak chciałem numer telefonu do Malwiny to niestety nie dali a nie chciało mi się czekać trzech godzin, bo potem był od razu nagrywany następny odcinek. Chociaż mogłem poczekać bo fajna ta Malwina ????

Do góry Bottom