5,3K macieqleo Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #81 nie wiem jak to było kręcone, ale jak byłeś bezpośrednio po tym hokeiście to miałeś troche trudniej
M 27,2K madangelo Forum VIP Wrzesień 28, 2009 #82 Trzeba było screena z najlepszym kuponem druknąć i przynieść ???? ???? Hokeista wymiótł, 3 dupeczki go wybrały a myślałem ze na to na piłkarzy lecą
Trzeba było screena z najlepszym kuponem druknąć i przynieść ???? ???? Hokeista wymiótł, 3 dupeczki go wybrały a myślałem ze na to na piłkarzy lecą
0 gorillaz Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #83 fajna ta w różowym duże usta ma :> Kliknij aby rozwinąć... Charlotta najlepsza ! ???? no ale są Gusta i Gusciki ????
fajna ta w różowym duże usta ma :> Kliknij aby rozwinąć... Charlotta najlepsza ! ???? no ale są Gusta i Gusciki ????
486 cygeiro Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #84 Charlotta najlepsza ! ???? no ale są Gusta i Gusciki ???? Kliknij aby rozwinąć... no baaaaaa
468 agent00typer Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #85 Dziewczyny troche Cie skrytykowały ale nie wiem dlaczego :| 2 dziewczyny ładne w tym programie tylko
10 panmv Forum VIP Wrzesień 28, 2009 #87 nie wiem która to Charlotta, ale ta blondynka w srebrnym wdzianku jest najlepsza (pierwsza od prawej).
nie wiem która to Charlotta, ale ta blondynka w srebrnym wdzianku jest najlepsza (pierwsza od prawej).
17 180michal Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #88 ale Gusto zrobiles ???? ???? ???? haha dobre czekam na list milosny
695 gusto Forum VIP Wrzesień 28, 2009 #89 nie wiem która to Charlotta, ale ta blondynka w srebrnym wdzianku jest najlepsza (pierwsza od prawej). Kliknij aby rozwinąć... No dla mnie też była najlepsza. Szkoda, że mi się do niej numeru nie udało skombinować :kwasny4565:
nie wiem która to Charlotta, ale ta blondynka w srebrnym wdzianku jest najlepsza (pierwsza od prawej). Kliknij aby rozwinąć... No dla mnie też była najlepsza. Szkoda, że mi się do niej numeru nie udało skombinować :kwasny4565:
19 brzeku Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #90 Blondynka jest zajeb***a :spokodfhgfh: Szkoda że wierszyku nie było bo byś wyrwał którąś bankowo :jezora:
Blondynka jest zajeb***a :spokodfhgfh: Szkoda że wierszyku nie było bo byś wyrwał którąś bankowo :jezora:
286 deivid Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #91 nagrał ktos bo przegapiłem ;d blondii w różowym całkiem okej
468 agent00typer Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #92 ten hokeista taki gruby i brzydki a i tak 3 laski go chciały ????
246 rifraf7 Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #94 będzie się to dało na youtube zobaczyć ten dzisiejszy odcinek??
468 agent00typer Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #95 No dla mnie też była najlepsza. Szkoda, że mi się do niej numeru nie udało skombinować :kwasny4565: Kliknij aby rozwinąć... ale ona dopiero po ślubie chciała dawać ????
No dla mnie też była najlepsza. Szkoda, że mi się do niej numeru nie udało skombinować :kwasny4565: Kliknij aby rozwinąć... ale ona dopiero po ślubie chciała dawać ????