ŹródłoBramkarze: Guillermo Ochoa (Standard Liege), Alfredo Talavera (Toluca), Jesus Corona (Cruz Azul)
Obrońcy: Diego Reyes (FC Porto), Carlos Salcedo (Eintracht Frankfurt), Hector Moreno (Real Sociedad), Oswaldo Alanis (Getafe), Nestor Araujo (Santos Laguna), Miguel Layun (Sevilla), Jesus Gallardo (Pumas), Hugo Ayala (Tigres), Edson Alvarez (America)
Pomocnicy: Hector Herrera (Porto), Andres Guardado (Real Betis), Rafa Marquez (Atlas), Jonathan dos Santos (LA Galaxy), Marco Fabian (Eintracht Frankfurt), Jesus Molina (Monterrey), Erick Gutierrez (Pachuca), Giovani dos Santos (LA Galaxy)
Napastnicy: Javier Aquino (Tigres), Jesus "Tecatito" Corona (Porto), Raul Jimenez (Benfica), Oribe Peralta (Club America), Javier Hernandez (West Ham United), Carlos Vela (LAFC), Hirving Lozano (PSV Eindhoven), Jurgen Damm (Tigres)
ŹródłoBramkarze: Kim Seung-gyu (Vissel Kobe, Japan), Kim Jin-hyeon (Cerezo Osaka, Japan), Cho Hyun-woo (Daegu FC)
Obrońcy: Kim young-gwon (Guangzhou Evergrande, China), Jang Hyun-soo (FC Tokyo, Japan), Jung Seung-hyun (Sagan Tosu, Japan), Yun Yong-sun (Seongnam FC), Kwon Kyung-won (Tianjin Quanjian, China), Oh Ban-suk (Jeju United), Kim Jin-su (Jeonbuk Hyundai Motors), Kim Min-woo (Sangju Sangmu), Park Joo-ho (Ulsan Hyundai), Hong Chul (Sangju Sangmu), Go Yo-han (FC Seoul), Lee Yong (Jeonbuk Hyundai Motors)
Pomocnicy: Ki Sung-yueng (Swansea City, England), Jung Woo-young (Vissel Kobe, Japan), Kwon Chang-hoon (Dijon FCO, France), Ju Se-jong (Asan Mugunghwa FC), Koo Ja-cheol (FC Augsburg, Germany), Lee Jae-sung (Jeonbuk Hyundai Motors), Lee Seung-woo (Hellas Verona, Italy), Moon Seon-min (Incheon United), Lee Chung-yong (Crystal Palace, England)
Napastnicy: Kim Shin-wook (Jeonbuk Hyundai Motors), Son Heung-min (Tottenham Hotspur, England), Hwang Hee-chan (FC Red Bull Salzburg, Austria), Lee Keun-ho (Gangwon FC)
Podobno Hector Herera opuścił dzisiaj zgrupowanie z powodów osobistych (ratowanie małżeństwa). Robi się grubo i coraz ciekawiej.Jest pierwszy gruby skandal, reprezentacja Meksyku dostała jeden dzień wolny i zamówili sobie prostytutki do hotelu. Wyciekły już filmy i zdjęcia, Hector Herrera z tego faktu ma podobno niezłe ciężary na chacie i musiał pojechać ratować związek, ciekawe czy na mundial pojedzie ???? . Po takiej akcji ich notowania według mnie mogą bardzo polecieć w dół, no nie chce mi się wierzyć, że po takim skandalu drużyna będzie w stanie dobrze zagrać turniej. Poniżej link do twitta Dominika Piechoty, u niego też znajdziecie nagranie, ale nie będę wrzucał, bo tam cokolwiek widać i żeby mi zaraz tu jakiegoś bana nie wsadzili ????
1004625965396430850
Mi też się wydaje i mam taką nadzieje, że to się nie odbije zbytnio na grze Meksykanów. Dziwki to se pewnie zamawiają co weekend, takie czasy... Ochydne czasy... Dla mnie osobiście każdy kto zdradza i się tym szczyci jest po prostu niedojrzały i niedowartościowany, prawdziwy facet decydując się na żonę, pozostaje powściągliwy, ale nie o tym mowa. Jeśli chłopaki mają coś w głowach to liczyli się z tym, że taki wybryk wycieknie. I co tylko Herrera ratuje związek? Czyli reszty to nie obchodzi...? Ja pozostaje przy 2 miejscu w grupie dla tych ciołków z Meksyku, a kurs przeciw Korei wydaje mi się bardzo atrakcyjny :movember:wątpie żeby miało to jakiś negatywny wpływ na ich gre
Moim zdaniem bardzo fajny typ z dużym prawdopodobieństwem, że wejdzie. Niemcy, Meksyk i Szwecja biją się o awans. Korea myślę, że jakieś punkty może zdobyć 1 czy 2, ale raczej nie więcej.