>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa E

szary 0

szary

Użytkownik
Aalborg - Celtic Glasgow 1 ✅
Aalborg - Celtic Glasgow (0-1) 1 ⛔
Meczu nie widziałem, więc nie wiem czy zasłużenie wygrali, ale biorąc pod uwagę wszystkie dotychczasowe wystepy w LM to zdecydowanie zasłużyli. Celtic bye bye, może za rok się uda. Mam nadzieję że Saganowski i spółka w PUEFA tez trochę namieszają. Gratulacje dla Aalborga! :spokodfhgfh:

szary 0

szary

Użytkownik
Właściwie wszystko w tej grupie jest już rozstrzygnięte. Pozostała walka o 1 miejsce w grupie. ManU zadanie ma najłatwiejsze i spokojnie powinien to wykorzystać. Na pewno trener da odpocząć kilku podstawowym zawodnikom. W bramce mam nadzieję zobaczymy po raz kolejny Kuszczaka, choć możliwe że Foster dostanie okazje gry w meczu LM. Jeśli tak się stanie bramka dla Aalborga murowana ;)
Manchester - Aalborg 1 [1.25] ⛔
Obie drużyny strzelą [2.10] ✅

Celtic jak to Celtic - samo dno. I z każdym tygodniem jest coraz gorzej, co widać również po formie Boruca. Villareal specjalnie nie będzie forsował tempa bo nie ma takiej potrzeby. Zdaje sobie sprawę że ManU najpewniej wygra, a wtedy musieliby nastrzelać sporo goli Celticowi żeby myśleć o awansie z 1 miejsca. Mimo wszystko wciąż stać ich na wygraną w tym meczu. Jeśli będą popełniali takie błędy jak w ostatnich spotkaniach to o wynik jestem spokojny.
Celtic - Villareal 2 [3.00] ⛔
Celtic - Villareal X2 [1.53] ⛔

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Awans wywalczyli : Manchester United , Villareal
Puchar Uefa : Aalborg
Poza Pucharami : Celtic
Zapraszam do opinii i komentarzy

Do góry Bottom