>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa E - Francja, Ekwador, Honduras, Szwajcaria

6 1

666marcin

Użytkownik
Spotkanie: Szwajcaria - Ekwador
Typ: x/x
Kurs: 4,60
Bukmacher: Expekt

W niedzielę na brazylijskim boisku zmierzy się reprezentacja Szwajcarii kontra drużyna Ekwadoru. Będzie to pierwsze spotkanie w grupie E. Drużyna z Ameryki Południowej jest niezwykle ciężkim rywalem, ich charakterystyczną cechą jest dobre przygotowanie fizyczne i są przystosowani do temperatur jakie panują w Brazylii. Szwajcarzy i Ekwadorczycy do tej pory nie mieli szansy ze sobą rywalizować. Szwajcaria 4 lata temu sprawiła niesamowita niespodziankę w swoim pierwszym meczu wygrywając z drużyną Hiszpanii, ale później nie było już tak pięknie i drużyna europejska odpadła z dalszych rozgrywek. Ekwador eleminacje zakończył na 4 miejscu, ale drużyna ta najlepiej sobie radzi na własnym boisku i nie wiadomo jak sobie poradzą na neutralnym terenie. Szwajcaria natomiast w eleminacjach nie przegrała żadnego meczu, ale mieli słabą grupę. Trudno powiedzieć, która drużyna jest lepsza i obstawiam w tym meczu remis 0:0.

karwan88 21

karwan88

Użytkownik
Widzę że pojawia się coraz więcej wpisów odnośnie remisu w tym spotkaniu jak i underów ;)
Też jestem tego samego zdania jak w powyższych postach, uważam że dziś wreszcie padnie remis do tego under, sam pograłem za drobne DW 0:0, ponieważ uważam że jest duża szansa na taki rezultat, mam takie przeczucie. Ewentualnie obstawiałbym 1:1.
Wszyscy myślą że dorobią się kasy na overach i BTS-ach do końca mistrzostw, ale ta passa musi się skończyć i myślę że tak się stanie już w tym meczu.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador
typ: Szwajcaria -1.5
kurs: 4.65
Bet365
Zacznę może od tego że zdaję sobie sprawę że Ekwador gra u siebie i jest ta wysokość jakaś 1000 metrów, ale na tym kończą się argumenty tej drużyny. Antonio Valencia, główna postać w tej drużynie, beznadziejny sezon jego drużyny jak i jego samego, wiadomo jest szansa że w reprezentacji coś pokaże. Skupmy się teraz na Helwetach, trener Ottmar Hitzfeld jest doświadczonym i klasowym trenerem, prowadził Bayern Monachium i Borussie Dortmund i wygrał z tymi klubami ligę mistrzów, było to ponad 10 lat temu ale należy zwrócić na to uwagę. Przede wszystkim nie słucham kontrargumentów typu Kostaryka wczoraj ograła Urugwaj i Ekwador też ma szanse dzisiaj, Bate Borysów ograło Bayern Monachium kiedyś ale na 100 meczy z Bayernem Bate wygrało by pewnie kilka, choć tego się nie dowiemy. Podobnie jest dzisiaj, kursy są w ogóle nie adekwatne to możliwości obu drużyn, przytoczę podobnie jak wczoraj w meczu Kolumbii z Grecją wartość obu drużyn według transfermarkt:
Kolumbia około 150 milionów funtów
Ekwador około 50 milionów funtów
To nie jest dużo, to jest miazga. W bramce Diego Benaglio,od lat podstawowy bramkarz Wolfsburga i solidny golkiper jak na niemiecką Bundeslige, podobnie jego zmiennik Yann Sommer z FC Basel,chociaż jego akurat chyba już kupiła Borussia Moenchengladbach. w obronie Stephan Lichtsteiner którego chyba nie muszę szerzej opisywać czy Ricardo Rodriguez,rocznik 92 o którego walczą co niektóre lepsze kluby, kolega klubowy Benaglio. Młodzian ten jest wart 17 milonów euro. Pomoc: Gokhan Inler czy Xherdan Shaqiri, chociaż ten drugi jest rezerwoym w Bayernie to statystyki jego nie są złe, 7 goli i cztery asysty skrzydłowego w 27 występach nie wyglądają tak źle. W reprezentacji jest taką samą nie wiadomą jak Valencia. W ataku młody snajper Drmic który w poprzednim sezonie Bundesligi strzelił 17 goli i trzy asysty, jest rówieśnikiem wyżej wspomnianego Ricardo Rodrigueza. Wybaczcie że przytaczam głównie statystyki, ale one właśnie najlepiej definiują możliwości obu drużyn, Helweci na każdej pozycji mają jednego czy dwóch piłkarzy lepszych o co najmniej klasę. Reprezentanci Szwajcarii to zawodnicy głównie klubów Bundesligi ale są też jak Lichsteiner z Juventusu czy Inler i jego dwa koledzy z Napoli. Przykro mi ale w zespole z Ameryki południowej jest Valencia,Noboa i Caicedo a reszta to kompletne randomy i ja nie widzę tu żadnego powodu poza klimatem i wyżej wymienionymi trzema panami(choć nazwiska lepsze i ilość tych lepszych nazwisk po stronie Helwetów) żeby grać coś w stronę Ekwadoru. Na mnie ta drużyna i ich trener robią wrażenie , poza tym spójrzcie w ranking fifa w którym Szwajcaria jest na szóstym miejscu!!! Ekwador zaś dwudziesty trzeci. Obstawiam handi bo na papierze wygląda mi to na jednostronny mecz

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Benzema powyżej 1,5 bramek w fazie grupowej @ 1.60 Unibet ✅
Nie widziałem tego betu w temacie, a wydaję mi się, że jak dobrze pójdzie to może nawet dziś być pokryty. W sumie nie ma tu się co za bardzo rozpisywać, to powinien być najlepszy snajper Francji. Drużyna pokazała, że jest w formie i mam nadzieję, że bet będzie szybko pokryty.

Otrzymane punkty reputacji: +13
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador over 2,5 @ 2,30 WilliamHill✅
Jak dla mnie w tym meczu over, ekipa Ekwadoru nie jest jakoś mocna w defensywie, przykładem mogą być 3 bramki stracone z Australią, 3 z Meksykiem, w dodatku z kim jak nie ze Szwajcarią mają walczyć o wyjście z grupy, więc to bardzo ważny mecz. Helweci dobrze poukładani, potrafili wygrać nawet z Brazylią prezentując dobrą grę obronną przede wszystkim, chociaż zdarzają im się błędy. Dużo zależy też od scenariuszu spotkania, szybka bramka na początku meczu rozwiąże nam worek, jeśli nie to będzie ciężko...Najważniejszy mecz dla tych zespołów o II miejsce w grupie, moim zdaniem bardziej będzie zależeć Ekwadorczykom, co stanowi szanse na dobrą kontrę Szwajcarii, tak czy tak zapowiada się ciekawy mecz i myślę, że będą bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +9
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
15.06.2014; 18:00
Szwajcaria - Ekwador
Szwajcaria pierwszy spalony w meczu @ 1,88 Uni bet ⛔⛔⛔
Szwajcaria pierwszy rzut wolny w meczu @ 1,80 Uni bet ✅✅✅
W 14 min na spalonym złapany został Valencia (via livesports, chociaż ja tego nie zauważyłem), natomiast w 50 sekundzie fauluje Caicedo w środku pola✅. 1/2
Wiele o tym spotkaniu już napisano, dlatego w kilku żołnierskich słowach z mojej strony. Nie sądzę, że w pierwszym meczu w grupie E mogłoby pójść coś nie tak. Widzimy w dziale spore faworyzowanie gola drużyny z Ameryki Południowej i trudno się z tym nie zgodzić. Idę natomiast w stronę nieco odmiennego zakładu. Większa presja ciąży na pewno na Szwajcarii, która to jest wymieniana jako faworyt do awansu zaraz po Francji. I podobnie jak inni faworyci swoich spotkań na mundialu (Urugwaj czy Chile) powinni zacząć swój mecz z wysokiego C. Co za tym idzie nieustanne ataki i piłki z głębi pola, między innymi od Inlera, powinny zabić ten zakład bardzo szybko. Ściśle założony pressing przez ekipę Reinaldo Ruedy powinien się zakończyć szybkim faulem z ich strony i sukcesem drugiego zakładu.

B 2

bamba

Użytkownik
Ekwador wygra i obie druzyny strzela - 8.30 Betsafe ⛔
Dwie bardzo szybkie i dynamiczne druzyny z dobrymi skrzydlami. Ekwador bedzie czekal na wlasnej polowie na kontry, w nich na prawej stronie wyroznia sie Valencia, licze na niego ze objedzie kilka razy Szwajcarow dogra do srodka a tam jego koledzy wykoncza akcje. Europejczycy tez powinni cos strzlic bo Ekwador w obronie wcale nie jest mocny. Warunki atomsferyczne i uksztaltowanie terenu daje handicap druzynie z Ameryki Poludniowej. Jakby mecz byl grany w Europie wieksze szanse dawalbym Szwajcarom lecz dzisiaj w Brazyli licze na Ekwador i mecz obfitujacy w bramki.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Widzę że pojawia się coraz więcej wpisów odnośnie remisu w tym spotkaniu jak i underów Też jestem tego samego zdania jak w powyższych postach, uważam że dziś wreszcie padnie remis do tego under, sam pograłem za drobne DW 0:0, ponieważ uważam że jest duża szansa na taki rezultat, mam takie przeczucie. Ewentualnie obstawiałbym 1:1. Wszyscy myślą że dorobią się kasy na overach i BTS-ach do końca mistrzostw, ale ta passa musi się skończyć i myślę że tak się stanie już w tym meczu.
A czy jakikolwiek argumenty za Twoim postem przemawiają?
Co to znaczy, że passa się musi skończyć? Dlaczego ma się konczyc...Ja własnie uważam, że overy 1,5 i 2,5 beda prawie w kazdym meczu.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Będę powtarzał posty kolegów, ale również w meczu Szwajcaria - Ekwador idę w remis. Obawiam się teraz masówki, no ale statystyki są bezlitosne. Żeby w ośmiu kolejnych meczach nie padł żaden remis, to naprawdę dziwne. Kiedyś remisy muszą się zacząć, a ciężko twierdzić żeby Argentyna lub Francja dzisiaj sobie nie poradziły.
Szwajcaria to ekipa lubująca się w spokojnej, defensywnej grze. Klasyczne ustawienie 4-4-2 w defensywnym wariancie. Solidna linia obrony z Lichtsteinerem i Von Bergenem na stoperze i Diego Benaglio w bramce. Za środek pola odpowiedzialny będzie doświadczony Gokhan Inler. W eliminacjach średnia 0,6 straconych bramek w meczu. Na mundialu w RPA Szwajcaria dała wbić sobie zaledwie jednego gola, w Niemczech odpadła w 1/8 nie tracąc w całym turnieju gola ! Ottmar Hitzfeld potwierdza i pielęgnuje szwajcarski defensywny styl. Jest to jedna z najlepiej broniących ekip na świecie.
Na przeciwko nim Ekwador, który do wielkich imprez kwalifikuje się głównie meczami u siebie w wysokich górach, na nizinach radzą sobie o wiele gorzej. Nie mają za bardzo kim straszyć, bo jeśli największą gwiazdą ekipy jest będący totalnie bez formy Luis Antonio Valencia to faktycznie, musi być bieda. Może jedną bramkę uda im się wepchnąć, nie więcej. W każdym razie spróbuję ustrzelić tutaj wysoki kurs na remis. Być może prąd idzie dziś w dobrą stronę ;) Zgadzam się też z opiniami grania na undery.
Szwajcaria - Ekwador X @3,20 Bwin

tomeczekp90 157

tomeczekp90

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador
A więc zderzenie solidnych Helwetów z królami wyżyn - La Tri. Ekipa Hitzfelda na 20 ostatnio rozegranych spotkań aż 18 razy schodziła z boiska niezwyciężona. Sukcesywne budowanie odmłodzonego składu przyniosło oczekiwany efekt. Według samego Hitzfelda oraz piłkarskich ekspertów Szwajcarzy dostali w tej chwili złotą generację młodych piłkarzy, którzy wraz z doświadczoną defensywą mają walczyć na Mundialu co najmniej o ćwierćfinał. Boisko zweryfikuje ich możliwości i sam jestem ciekaw czy nie powtórzą błędu z ostatnich mistrzostw gdzie po wygranej na starcie z Hiszpanią, przegraną z Chile i bezbramkowym remisem z Hondurasem przekreślili sobie możliwość awansu do fazy pucharowej.
Drużyna Ekwadoru kojarzona jest w głównej mierze ze swoich wygranych w Quito na wysokości 2800 m.n.p.m., którym zawdzięcza swój awans na tegoroczny Mundial. W meczach towarzyskich potrafili zremisować z Holandią oraz Anglią, a więc ścisłą europejską czołówką. Gwiazdą zespołu i jej niekwestionowanym liderem jest Antonio Valencia z Manchesteru United. Na barkach tego zawodnika jako kapitana reprezentacji ciąży odpowiedzialność za kreowanie gry La Tri.
Mimo iż w wyjazdowych meczach eliminacyjnych na obcym terenie nie szło im za różowo, uważam że w tym spotkaniu mogą &quot;odpalić&quot; i ugrać coś dla siebie. Póki co drużyny z Ameryki Południowej wyłączając wczorajszą wpadę (wpadka to za drobne określenie) Urusów zwyciężały w swoich grupach (Brazylia z Chorwacją, Chile z Australią oraz Kolumbia z Grecją). Kibice Ekwadoru w druzgoczącej liczbie powinni dominować na trybunach - dodając skrzydeł grze swoich reprezentantów. Liczę na zespołowość Ekwadoru, ich grę do przodu i wsparcie trybun. Stawiam na zwycięstwo podopiecznych Ruedy.
Idąc overową tendencją dotychczas rozegranych meczów obstawiam również, że w meczu zobaczymy więcej niż 2 bramki.
Ekwador @3,25 ⛔
Pow. 2 (AH) @1,70 ✅
Szwajcaria czyste konto - NIE @1,44 ✅
Bet365

Edit: Żadna z drużyn nie pokazała wielkiej piłki. Ekwador sam sobie zawinął pętle na szyi nie wykorzystując dogodnej okazji w 93. minucie spotkania na objęcie prowadzenia tym samym doprowadzając do tragicznego dla nich kontrataku.

milanista_12 54

milanista_12

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador

Ja osobiścię widzę w tym meczu bardzo ciężkie zadanie dla drużyny europejskiej. Jest kilka czynników które zostały opisane wyżej które stawiają Ekwador w lepszej sytuacji . Drużyna z Ameryki południowej bardzo dobrze spisywała się w eliminacjach i zgromadziła tyle samo punktów co Urugwaj jednak została uplasowana na miejscu które dawało bezpośredni awans. Z jednej strony skład Szwajcarii w którym znajduję się kilka znanych nazwisk , ale z drugiej w moim widzeniu lepszy kolektyw . Widzieliśmy wczoraj starcie drużyny Urugwaju z Kostaryką , tam wygrała większa determinacja , sądzę że tak będzie i tym razem , kursy są idealne aby zagrać coś w stronę ,,gości,,.

Szwajcaria - Ekwador 2DNB 2.25 bet365 ⛔

Polecam i powodzenia !

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador
Ja osobiścię widzę w tym meczu bardzo ciężkie zadanie dla drużyny europejskiej. Jest kilka czynników które zostały opisane wyżej które stawiają Ekwador w lepszej sytuacji . Drużyna z Ameryki południowej bardzo dobrze spisywała się w eliminacjach i zgromadziła tyle samo punktów co Urugwaj jednak została uplasowana na miejscu które dawało bezpośredni awans. Z jednej strony skład Szwajcarii w którym znajduję się kilka znanych nazwisk , ale z drugiej w moim widzeniu lepszy kolektyw . Widzieliśmy wczoraj starcie drużyny Urugwaju z Kostaryką , tam wygrała większa determinacja , sądzę że tak będzie i tym razem , kursy są idealne aby zagrać coś w stronę ,,gości,,.
Szwajcaria - Ekwador 2DNB 2.25 bet365
Polecam i powodzenia !
skad teza ze w tym meczu wygra wieksza determinacja i bedzie ona po stronie Ekwadoru ? tzn ze Szwajcarzy nie beda zdeterminowani? tamten mecz Urugwaju z Kostaryka byl o tyle inny ze Kostaryka nic nie musiala, bo byli sporym underdogiem i nikt nie oczekiwal od nich wygranej przy roznicy potencjalow. Tutaj jest wyrownanie i porownywanie tych dwoch spotkan jest bez sensu

Z 23

zaglebie23

Użytkownik
Typ: Ekwador +0,5 1.600 + Francja 1.30 (dubel) @ 2.08 (bet365)
Opis: Dotychczasowe mecze obfitowały w sporą ilość goli, średnio ponad 3 gole na mecz. Dzisiejsze spotkanie , które rozpocznie się o godzinie 18 odbędzie się w Brasilii, stolicy Brazylii. Obiekt położony jest na wysokości ok. 1000 m n.p.m. co może być dodatkowym atutem po stronie Ekwadorczyków. W eliminacjach Ekwador swoje spotkania rozgrywał na obiekcie położonym 2800 m n.p.m. i wygrał u siebie 7 spotkań i tylko 1 zremisował. Pokazuje to, że wyśmienicie czują się na obiektach położonych wysoko, jednak na wyjeździe nie wygląda to kolorowo. Nie wygrali oni ani razu i zdobyli zaledwie 3 punkty na 18 możliwych. Taktyka Ekwadoru opiera się na grze defensywnej, we wspomnianych eliminacjach stracili 18 goli, najmniej po Kolumbii i Argentynie. „La Tri” mało strzelają mało goli, ale mało też tracą. Swoją grę opierają na kontrach, wykorzystują szybkich skrzydłowych Valencię i Montero. Może teraz króciutko o Szwajcarach. Zajmują oni wysoką pozycję w rankingu Fifa ( 6 ). Jest to drużyna bardzo poukładana , zgrana, mająca wyśmienitego szkoleniowca ( Ottmar Hitzfeld ), który prowadzi kadrę już od kilku lat. Helweci mają bardzo doświadczony skład, na każdej pozycji mają zawodnika znanego z występów w renomowanym europejskim klubie. Szwajcarzy ostatnio są w wielkiej formie, mało spotkań przegrywają. Ja jednak uważam, że przy warunkach panujących w Brazylii więcej atutów ma drużyna Ekwadoru. Spodziewam się remisu, jest to typowy mecz 50/50 ze wskazaniem na drużynę z Ameryki Południowej.
Kolejnym betem jest typ Francję, tutaj króciutko. Uważam , że Francja jest zdecydowanym faworytem, przed mundialem rozbili w meczu towarzyskim Jamajkę 8-0. Widać, że drużyna jest zgrana, jest tzw. Team spilit. Francuzi powinni zacząć mocno i zdecydowanie mundial , zwyciężając nad Hondurasem. Po wczorajszej niespodziance w spotkaniu Urugwaj – Kostaryka dzisiaj nie spodziewam się żeby Honduras zagroził Francuzom.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Francja(-1,5) - Honduras 1 @ 1,85✅
Jak dla mnie kurs bajka, no bo kto będzie ryzykował grę na 1-0, gdy na tym poziomie można nadziać się łatwo na kontrę, a Francja ze zdobywaniem bramek nie powinna mieć problemu. Skład dobry, ich gra w ostatnich meczach wyglądała bardzo dobrze i mają ciąg ofensywny, myślę, że ten mecz będzie dobry na otwarcie, by wszyscy nabrali pewności i myślę, że trochę postrzelają. Nie wiem jak wygląda Hondurasu patrząc na ich wyniki to obrony żelaznej nie mają. Jak dla mnie warto.

Otrzymane punkty reputacji: +1
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Francja - Honduras
TYP : Francja over 1,5 gola ++++
kurs 1,45

Według mnie ten typ powinien siąść bez większego problemu.
Francuzi po ostatnim koszmarnym mundialu są teraz drużyną znacznie lepszą.
Wyglądają znów jak zespół.
Jestem zdania, że Kostaryka wczoraj zrobiła niespodziankę i nie sądze zeby to się powtórzyło.
Według mnie Francja dziś wygra i zdobędą min dwa gole.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dwa słowa o ekipie Francuskiej, bo jak zwykle bardzo ciekawi mnie co pokażą Trójkolorowi, nie tylko z powodów czystosportowych ????
Zawsze miałem problem z dokładniejszym określeniem stylu gry Francuzów. Jest taki... Francuski. Hybryda, wypadkowa różnych sposobów konstruowania gry. Grają technicznie, ale nie tak technicznie jak Hiszpanie, dynamicznie, ale nie tak dynamicznie jak Niemcy. Kiedy ekipa jest w dobrej formie, wpływa to bardzo pozytywnie, bo potrafią się dostosować do rywala. Natomiast jeśli drużynie się nie klei, gra staje się bezbarwna i bez pomyślunku. Zobaczymy jak będzie teraz, Francuzi w meczach kontrolnych pokazywali się z dobrej strony, zwycięstwo Szwajcarii wymaga od Francuzów zwycięstwa dzisiaj.
Przegląd kadry zacznę od tyłu, w bramce Hugo Lloris. Bramkarz solidny, acz nienależący do ścisłej światowej czołówki. Swoje jednak powinien wyłapać bez popełniania większych błędów.
Obrona wygląda na solidny monolit. Zwłaszcza środek, w którym Deschamps może przebierać w wybitnych stoperach. Dzisiaj zagra para Varane - Sakho, na ławce zostaną Koscielny i Mangala. Boki zajmą Evra i Debuchy. Szczególnie istotny będzie występ tego drugiego, bo całą siłę jaką ma Honduras, ma na lewym skrzydle boiska, i stamtąd sunie ponad 50% wszystkich akcji ekipy. Na tym skrzydle operują Emilio Izaguirre i Maynor Figueora (choć Figueora może też grać na stoperze). Wydaje mi się że taka defensywa nie powinna tracić wielu bramek w przekroju całego turnieju, a na pewno Honduras jej sforsować nie da rady. Druga linia wydaje się być równie imponująca, z Pogbą na czele oraz błyskotliwymi Griezmannem i Valbueną na skrzydłach. W ataku oczywiście Karim Benzema, zawodnik nieco chimeryczny, ale jeśli jest w formie to niezwykle niebezpieczny. Jeśli Deschamps zdoła poskładać te klocki w całość, i zrobić z indywidualności drużynę, to mogą zajść daleko. Wygrany baraż z Ukrainą bardzo dobrze wpłynął na morale tej ekipy. Myślę że w pierwszym meczu postarają się wygrać jak najwyżej, nie zlekceważą rywala, i wysoko pokonają Honduras.
Francja - Honduras (EH 0:1) @1,91

L 0

liladizzy

Użytkownik
Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale jesli tak to przepraszam i prosze o przeniesienie. Dzisiaj postawiłem na bwin.pl 2 funty na to iż padnie gol strzelony przez bramkarza (samobóje się liczą). no i padł. Na officialnej stronie fify jest napisane iż gol jest samobójczy lecz na stronie bwin gol zaliczony zostal benzemie... Jak mam dociekac wygranej - i to nie malej bo az 110 funtów? mam zrobione wszystkie skriny.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale jesli tak to przepraszam i prosze o przeniesienie. Dzisiaj postawiłem na bwin.pl 2 funty na to iż padnie gol strzelony przez bramkarza (samobóje się liczą). no i padł. Na officialnej stronie fify jest napisane iż gol jest samobójczy lecz na stronie bwin gol zaliczony zostal benzemie... Jak mam dociekac wygranej - i to nie malej bo az 110 funtów? mam zrobione wszystkie skriny.
Przedstaw im oficjalny raport FIFY
http://resources.fifa.com/mm/document/tournament/competition/02/37/28/99/eng_10_0615_fra-hon_fulltime.pdf

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Szwajcaria - Francja Benzema gol @ 2,1 3/10
Widzieliście co Benzema zrobił z Hondurasem? Pomyślicie sobie &quot;e tam, Honduras... też mi przeciwnik&quot;. No dobra... ale ktoś jeszcze się wyróżniał z ekipy Francji? Na pewno nie w takim stopniu. Benzema strzelił hat-tricka teoretycznie, jednak ten trzeci gol został zaliczony jako samobój (no i słusznie). Miał też bardzo dobrą szansę, ale z 5 metra strzelił w bramkarza (trudno sytuacja, bo nie mógł nawet zamachu zrobić, nie było miejsca).
Kto jak nie Benzema ma strzelić gola? Tym bardziej, że to on zapewne będzie wykonywał rzuty karne (z Hondurasem to właśnie on wykonywał).

interista18 773

interista18

Użytkownik
Szwajcaria - Francja

Drugie podejście do rożnych na tych mistrzostwach, mam nadzieję że z podobnym skutkiem jak podczas meczu Anglia-Włochy.
Mecz dopiero w piątek wieczorem, ale zamieszczam już teraz, bo nie wiem jak z czasem będzie.
Moim pierwszym pomysłem na ten mecz były rożne i na tym się skupię.
Francja w pierwszym swoim meczu sporo grała skrzydłami, zarówno Evra jak i Debuchy często włączali się do akcji ofensywnych. Z Hondurasem nabili tych rożnych osiem, więc całkiem sporo. W trzech sparingach przed mundialem nabijali kolejno: 9, 7 i 4.
Szwajcarzy mają na skrzydłach Stockera i Shaqiriego, a jeśli dodać do tego prawego obrońcę Lichsteinera, który znany jest w Serie A ze swoich ofensywnych wejść, czego efektem były dwie bramki i osiem asyst w ubiegłym sezonie, daje nam dość dobry obraz gry Szwajcarów w bocznych strefach boiska.
Z Ekwadorczykami nabili osiem kornerów, także jest to bardzo dobry wynik.
Najprawdopodobniej będzie to mecz o pierwsze miejsce w grupie, więc walka będzie na całego i nie ma mowy o jakimś odpuszczaniu. Szczególnie, że wygrany tej grupy spotka się najprawdopodobniej z Nigerią bądź Bośnią, zaś drugi zespół zmierzy się z Argentyną, więc jest o co walczyć.
Linia dość spora, ale moim zdaniem jedenaście rożnych spokojnie jest do ogarnięcia dla obu drużyn.

powyżej 10,5 rzutów rożnych @ 1,95 Betsson ⛔

Do góry Bottom