A kiedyś ją zawodziło już z 5 lat trafia do grup śmierci, następnie po wyjściu z grypy dostaje kolejnego wymagającego rywala w stylu Stuttgart czy Celtic, aż w końcu nikt słaby nie pozostanie i trafi na Arsenal, Schalke 04 czy PSV i tak ląduje w półfinale czy finale, no jeszcze Chelsea stanęła im kiedyś na drodze ale to już o finał.No to Barca szczescie nie zawiodlo ???? Grupa ogorkowa moglaby sie wydawac ale licze na Rubin ze znowu namieszaja ????
Denerwuje mnie jak ktoś wypisuje takie rzeczy. No trafiła na teoretycznie słabsze drużyny i co z tego? Jaką masz pewność, że nie będzie się bardziej męczyć z nimi, niż przykładowo Real z Milanem i reszta? W obojętnie jakiej grupie by się nie znalazła to i tak zaliczana byłaby to faworytów i koniec. Każdy wie, że z takimi drużynami gra się bardzo ciężko, bo stawiają autobus przed polem karnym i liczą na szybką kontrę (przykład zeszłoroczny mecz na Camp Nou zakończony porażką własnie z Rubinem Kazań 1-2)Barcelona jak zwykle ma farta w losowaniu.
Tak, szczególnie przed rokiem mieli farta, kiedy trafili według mnie do jednej z najmocniejszych grup ostatnich lat w LM z Interem, Rubinem i Dynamem.Barcelona jak zwykle ma farta w losowaniu.
Rzeczywiście straszna grupa :grin:, Inter zaczął grać w play-off, a gry Barcy z Rubinem i Dynamem niema co komentować bo męczyła się z nimi nie dla tego, że byli trudnymi rywalami tylko, że sami sobie na to pozwolili.Tak, szczególnie przed rokiem mieli farta, kiedy trafili według mnie do jednej z najmocniejszych grup ostatnich lat w LM z Interem, Rubinem i Dynamem.
Ok, to Twoja opinia. Moja jest taka, że gra się jak przeciwnik pozwala, a w tamtym sezonie każda z tych 4 ekip była na wysokim poziomie. Fakty są takie, że 2 zespoły z tej grupy znalazły się wśród 4 najlepszych w Europie.Rzeczywiście straszna grupa :grin:, Inter zaczął grać w play-off, a gry Barcy z Rubinem i Dynamem niema co komentować bo męczyła się z nimi nie dla tego, że byli trudnymi rywalami tylko, że sami sobie na to pozwolili.
Rzeczywiście straszna grupa :grin:, Inter zaczął grać w play-off, a gry Barcy z Rubinem i Dynamem niema co komentować bo męczyła się z nimi nie dla tego, że byli trudnymi rywalami tylko, że sami sobie na to pozwolili.
A spekulacje co do ustawiania wyników spotkań wcale nie są aż takie mylne, jak każdy wie losowanie nie polega na wrzuceniu 32 piłek i losowaniu, tylko stosowany jest odpowiedni klucz, a piłeczki powoli stają się dodatkiem. Widzieliście jak było z Werderem mimo że nie był ostatnią drużyną w koszyku od razy został przekierowany do grupy A, a to Tottenham po wylosowaniu wcześniej trzech drużyn Angielskich miał tylko dwie możliwości, komentatorzy ciągle podkreślali, że niema możliwości pomyłki bo nad tym czuwa system komputerowy. Myślę że w tej chwili UEFA ma takie możliwości żeby losowanie ustawić.
Barca przede wszystkim oprócz łatwiejszych rywali trafia na drużyny atrakcyjne z geograficznego punktu widzenie dla UEFA Grecja, Rosja, Dania wcześniej Ukraina to idealne kraje dla promocji piłki, a kogo najlepiej wysłać tam z marketingowego punktu widzenia: Barca, Real, MU, CFC. Najlepiej poczekajmy do losowania play-off w tedy wszyscy się przekonamy czy Barcelona rzeczywiście ma duże szczęście.
Nie mow mi ze ta druzyna nie ma szczescia, byl taki sezon w Champions League w ktorym w fazie pucharowej trafiali na takie pilkarskie "potegi" jak Celtic czy Schalke. Nie mow mi ze to nie jest glupie szczescie???Dajcie spokój z tym fartem Barcy... gdyby naprawdę farcili, to nigdy, by nie zachodzili tak daleko, jak zachodzą, co roku - prosta filozofia.