psychol32
Użytkownik
Arnautović chciałby być jak Zlatan. Tylko na boisku jest dwa razy słabszy, a poza nim dwa razy głupszy.ZMaszczona Seta wg mnie celowo Arnautovica daje nadzieję na handel.no bez jaj tak trafić w piłkę na tym poziomie.
Arnautović chciałby być jak Zlatan. Tylko na boisku jest dwa razy słabszy, a poza nim dwa razy głupszy.ZMaszczona Seta wg mnie celowo Arnautovica daje nadzieję na handel.no bez jaj tak trafić w piłkę na tym poziomie.
Austria aby tylko drugiego nie strzelić.ZMaszczona Seta wg mnie celowo Arnautovica daje nadzieję na handel.no bez jaj tak trafić w piłkę na tym poziomie.
A co mowi giełda? Ktoś sprawdzi. ?Wy tak na poważnie... Stare chłopy a głupie, nie będzie remisu
Z 3 pkt mogą nie wyjść, moim zdaniem próbują wyrównać, tylko Ci co pograli remis teraz się doszukują że ktoś specjalnie nie strzelił.Ukraina nie próbuje wyrównać oni grają tak by przegrać tylko jednym golem.
Nikt niczego się nie doszukuje. Oni praktycznie nic nie zrobili by wyrównać. Może powiesz że gryźli trawę? Momentami to sobie klepali jak Japonia w meczu z nami na Mundialu.Z 3 pkt mogą nie wyjść, moim zdaniem próbują wyrównać, tylko Ci co pograli remis teraz się doszukują że ktoś specjalnie nie strzelił.
Zarobią buki na tym waszym remisie.
a co, gielda to jakis wyznacznik?A co mowi giełda? Ktoś sprawdzi. ?
Nie twierdzę że gryźli trawę. Ale nie uwierzę w to że celowo przegrali 1:0 by wyjść z grupy z 3 pkt. Mają na to teraz raczej marne szanse.Nikt niczego się nie doszukuje. Oni praktycznie nic nie zrobili by wyrównać. Może powiesz że gryźli trawę? Momentami to sobie klepali jak Japonia w meczu z nami na Mundialu.
tak mowilem, prawda?No jak Austria wygra 1-0 to tez bedzie ladnie, wszyscy wykiwani a Ukraina tez moze chyba awansowac jeszcze
Nie napisałem że celowo przegrali 0:1. W końcówce wyglądało to tak jakby woleli nie stracić drugiego gola niż strzelić na remis.Nie twierdzę że gryźli trawę. Ale nie uwierzę w to że celowo przegrali 1:0 by wyjść z grupy z 3 pkt. Mają na to teraz raczej marne szanse.
Nie pamiętam już kto, ale ktoś wyżej pisał, że Arnautovic celowo nie strzelił na 2:0 bo będzie remis 1:1. Arnautovic jest po prostu słaby, tak jak słaba była dzisiaj cała Ukraina. Widocznie zabrakło im kondycji, pomysłu na grę i umiejętności.
teorie wymyslane na forach, to ze ktos marnuje setke nie znaczy ze robi to specjalnie, Depay z Austria do pustej z dwoch metrow nie trafil,Morata zle trafil w pilke dobijajac karnego do pustaka,z Ukraincami juz w drugiej polowce z Macedonia cos bylo kiepsko, wydawalo sie ze sie oszczedzaja ale fizyczni Austriacy ich zniszczyli i przewaga techniki i kultury gry nic im nie pomoglaCo to uefa się gimnastykuje aby buki były zarobione. Wszystkie teorie spiskowe już przeszły i teraz ze względu na sytuacje w grupie będą się mnożyły kolejne teorie kto chce na kogo trafić.
takim cudem, ze Finlandia ma bilans -2 i 3 punkty a zostaje jeszcze grupa D gdzie remis w meczu Chorwacja - Szkocja daje 3 druzynie 2 punkty... Polska grupa, gdzie tez 3 druzyna moze miec 3 punkty badz mniej... i grupa smierci gdzie Portugalia moze dostac od Francji i miec -2. Takimi cudami moze Ukraina awansowac z 3 miejsca z 3 punktamiJakim cudem Ukraina ma awansować z taką ilością punktow? Cos mi się rzuciło w oczy gdzieś tu na forum. Nie czytałem wszystkich wpisów.