>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa B - Argentyna, Nigeria, Korea Płd, Grecja

Status
Zamknięty.
vde 119

vde

Użytkownik
Na mózg ci się coś rzuciło?
chyba Tobie się rzuciło...
myslałem że na tym forum nie ma dzieci co kibicują Argentynom i za wszelką cenę ich bronią &quot;bo są najlepsi&quot; etc etc. A czemu by mieli nie miec 3 miejsca ? no powiedz ? Francja też miała w EURO 08 być pewniakiem do wyjscia z grupy i ? no własnie... a Argentyna przypomina mi taką południowoamerykańską Francję.. niby genialni, z duzym dorobkiem juz w przeszłosci, niby wielka firma a ledwo co łapią sie na mundial i na każdej imprezie rozczarowywują... Remis z Koreą i Nigerią całkiem realny jak nie porażka z Koreą, bo oni grają dość oryginalny futbol i nie jedną potęgę są w stanie pokonać , tymbardziej potęgę bez formy, Nigeria też mocna... To są MŚ, nawet z Kiwi trzeba sie liczyć !
PS: jak nie umiesz merytorycznie prowadzić dyskusji to zamilcz.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Czemu na temat Argentyny jest najwięcej spinek ?
Przypominam ,że nie grają zawodnicy ,a gra ZESPÓŁ=REPREZENTACJA ,a to już inna bajka. Tu liczy się zgranie wszystkich zawodników ,anie poszczególne umiejętności.
Argentynę można porównać do takiego Realu ,który ma dużo gwiazd ,a jego sukcesy są znikome. Tak samo Argentyna która ledwo się zakwalifikowała na mundial dopiero z 4 miejsca za Paragwajem i Chile.
Taki mądry cytat wam przytoczę od N.B. :
Armia baranów, której przewodzi lew jest lepsza niż armia lwów prowadzona przez barana.
Dlatego w 3 meczach Argentyny będę stawiał na ich porażkę bo kursy są ponad 5,50 ;-) ,a prawdopodobieństwo ,że wejdzie jest duże.
24 maja grają towarzyski mecz z Kanadą.
A co tych wszystkich do skreślają Grecję to też ich nie rozumiem.
Zobaczcie lepiej kto był najlepszym strzelcem w eliminacjach ,nie jakiś tam Rooney czy Torres tylko:
Bramek 10 Theofanis Gekas
Grecja

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Czemu na temat Argentyny jest najwięcej spinek ?
Przypominam ,że nie grają zawodnicy ,a gra ZESPÓŁ=REPREZENTACJA ,a to już inna bajka. Tu liczy się zgranie wszystkich zawodników ,anie poszczególne umiejętności.
Argentynę można porównać do takiego Realu ,który ma dużo gwiazd ,a jego sukcesy są znikome. Tak samo Argentyna która ledwo się zakwalifikowała na mundial dopiero z 4 miejsca za Paragwajem i Chile.

Taki mądry cytat wam przytoczę od N.B. :
Armia baranów, której przewodzi lew jest lepsza niż armia lwów prowadzona przez barana.

Dlatego w 3 meczach Argentyny będę stawiał na ich porażkę bo kursy są ponad 5,50 ;-) ,a prawdopodobieństwo ,że wejdzie jest duże.

24 maja grają towarzyski mecz z Kanadą.

A co tych wszystkich do skreślają Grecję to też ich nie rozumiem.
Zobaczcie lepiej kto był najlepszym strzelcem w eliminacjach ,nie jakiś tam Rooney czy Torres tylko:
Bramek 10 Theofanis Gekas
Grecja
ty strasznie złe podejście masz do Argentyny ;) fakt faktem jest ze Maradaona to ich najsłabszy punkt, ale myślę że tak czy inaczej na równym poziomie zagrają i to co na papierze wygląda że wygrają to wygrają, a przed meczami z bardziej wymagającymi przeciwnikami zaczną się pakować

co do Gekasa to przyjrzyj się komu strzelał brami, bo Polska też 10 strzeliła San Marino a jakoś niema jej na Mundialu, Torres nie był w szczycie formy, a Rooney to nie typ zawodnika który strzela bramki za bramkami lecz te decydujące gole

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
Dlatego w 3 meczach Argentyny będę stawiał na ich porażkę bo kursy są ponad 5,50 :wink: ,a prawdopodobieństwo ,że wejdzie jest duże.

24 maja grają towarzyski mecz z Kanadą
Śmiało , stawiaj , jutro grają z Kanadą kurs na ich porażkę jest ogromny , nie możesz zmarnować takiej szansy!!!
Jeśli prawdopodobieństwo porażki Argentyny było by duże bukmacherzy nie dawali by na to takich kursów , bukmacherzy liczą właśnie na takich frajerów którzy zajarali się kilkoma nie udanymi meczami Argentyny w eliminacjach które były pół roku.

a przed meczami z bardziej wymagającymi przeciwnikami zaczną się pakować
Za to twój mózg już dawno się spakował i odmówił ci posłuszeństwa , powiedz mi na jakiej podstawie twierdzisz że Argentyna nie ma szans z mocnymi rywalami?
pewnie zaraz powiesz że dlatego że rezerwy Argentyny wygrały z Haiti &#39;&#39;tylko&#39;&#39; 4:0 i to jest główny powód ???? albo to że nie wyszło im kilka spotkań w Kwietniu i we Wrześniu tamtego roku ????

Stawiajcie osły na porażkę Argentyny a ja się będę wzbogadzał na zwycięstwach ALbicelestes , jutro stawiam na Argentynę za 1000 zł po kursie 1.20 a wy śmiało nawalajcie na Kanadę.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Brat Boom trochę pomieszałeś najpierw zacytowałeś AKA SHAKAL(a) potem mnie i nijak ci to wyszło
ja ze swoje strony ci wyjaśnię kogo uważam za wymagającego przeciwnika, i z kim Argentyna ma duże szanse na odpadnięcie itp.

- po pierwsze nie wiem dlaczego wyskoczyłeś z Kanadą przecież nikt nie napisał że z nią przegra, a dyskusja toczy się o MŚ
- Anglii, Włochy, Hiszpanii, Francja, Holandia, Niemcy, Brazylia z tymi drużynami w play-off Argentyna będzie miała problemy, poza Brazylią i Holandią jestem pewien że gra tych drużyn opiera się w dużej mierze na przygotowaniu taktycznym, więc przyjmijmy że Argentyna zagra z którąś z tych drużyn w kolejnej fazie i wtedy myślisz że piłkarze tych drożyn pozwolą rozwinąć skrzydła indywidualnościom Argentyny, Hiszpanii będą kontrolować grę, Włosi będą faulować i odcinać od piłki, Niemcy zagrają fizycznie i tak dalej...
- nie wiem od kiedy interesujesz się piłką ale z tego co pamiętam to skład jaki teraz ma Argentyna jeśli chodzi o poziom pojedynczych piłkarzy wcale nie jest bardzo lepszy od tego jaki mieli na ostatnich czy przedostatnich MŚ mimo tego nie zachwycili, a za każdym razem byli w gronie faworytów, co może na zinterpretować jako fakt że nie jest to drużyna turniejowa, nie potrafi zagrać dobrze na zawołanie w tedy kiedy trzeba
- do tego sam wielki Diego Armando, widać od razu że niema pojęcia o byciu trenerem reprezentacji, może nie wiesz ale Reprezentacja to nie był jego debiut na ławce trenerskiej;

ciocia Wikipedia napisała:
Diego Maradona rozpoczął swą pracę trenerską w argentyńskim I ligowym zespole Deportivo Corrientes w 1994. Nie odniósł sukcesów, zajmując dopiero trzynaste miejsce w Primera División. Po roku przeniósł się do Racing Club, gdzie również nie wiodło mu się najlepiej, a w lidze uplasował się na 12. pozycji.

29 października 2008 Diego Maradona niespodziewanie został selekcjonerem reprezentacji Argentyny. Na ławce trenerskiej zadebiutował 19 listopada 2008 w meczu towarzyskim ze Szkocją (1:0).
dziwne tu mu się nie udało, ani tu, to raczej jako trener reprezentacji też nie da rady, gdyby na prawdę miał trochę pojęcia o taktyce to raczej już by to pokazał i nie trzeba bedzie czekać na MŚ żeby położył ASa na stół;

ja dziele trenerów na dwa rodzaje na taktyków i motywatorów; taktyków jak Fabio Capello, Otto Rehhagel przez Guus Hiddinka po José Mourinho i motywatorów takich jak Josep Guardiola, Fatih Terim czy Jürgen Klinsmann, każdy z nich coś osiągnął, a Maradona nie identyfikuje się z nimi ;)

M 0

msk82

Użytkownik
panowie bez spinki, argentyna tak czy siak wychodzi z grupy, w jakim stylu to juz inna sprawa, wiec po tych 3 meczach bedzie mozna cos wiecej powiedziec i wtedy kazdy bedzie stawiac wedlug swoich odczuc, co do reszty to nie widze tu wogole nigerii wiec o 2pozycje walcza koreance i greki

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Brat Boom - macie sporą cierpliwość do tego dzieciaka
Wiadomo, że Argentyńczycy majstra nie zdobędą bo ciąży na nich klątwa z 86 roku. Czy wyjdą z grupy...tego nie wiem..za darmo nic nie dostaną, a zdaje się, że od kilku mistrzostw reprezentacje Argentyny tak własnie myślą. To będzie mega underowa grupa - ofensywna nieporadnosc Argentinios, brak stylu Nigerii, obrona Greków i hard work Korei.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ciekawe skąd tyle pewności w Bracie Boom po takich eliminacjach ze strony Argentyny.
Nagle super grać nie będą, mają świetnych graczy lecz to drużyna jest jest najważniejsza, a jak było widać w El. oni jej nie tworzą.
Moim zdaniem najwyżej 1/8 dla Argentyny.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
mnie bardziej ciekawi kto wpadł na taki pomysł żeby Maradona został trenerem, przy takim składzie, zatrudnili by średniej klasy trenera z Europy i by mieli tytuł na tacy, a jak by się uprzeć to Scolari by dla nich opuścił Uzbekistan, a on ma pojecie do szkolenia reprezentacji i Mistrzostwo by im załatwił ;)

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Czasem by poukładać drużynę gwiazd, trener średniej klasy nie wystarczy przykład - Real. Średni trener Pellegrini nie poradził sobie pomimo świetnego składu.
Mourinho świetny trener, do którego respekt mają zawodnicy powinien sobie poradzić.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
na niepowodzenie Ralu wpływa więcej czynników niż tylko trener, średniej klasy szkoleniowiec w ich przypadku by wystarczył, tylko trzeba by zmienić mentalność drużyny, a po pierwsze to nie zmienić trenera co sezon ;)

Argentyna na ławce potrzebuje osobowości, twardego charakteru, a Maradona to nieporozumienie :razz: i co najgorsze ten jeden nie trafiony wybór może spowodować że drużyna która teraz by mila największe szanse na sukces w RPA nic nie osiągnie a z 4 lata różnie może być ;)

R 0

ruudvanbetka

Użytkownik
1. Argentyna - mimo ze nie do konca jeszcze poukladana to w grupie poradzi sobie na 100%
2. Nigeria - ostatnio prezentuje sie coraz lepiej i wywalczy ten awans kosztem Grekow
3. Grecja - sama defensywa nie ugra sie za wiele
4. Korea - slabsza nawet od grecji

gaga 10

gaga

Użytkownik
Któraś z drużyn z Czarnego Lądu może sprawić niespodziankę i patrząc na przeciwników wydaje się, że największe szansę ma na to Nigeria. Nie oszukujmy się zarówno Korea, jak i Grecja nie są zespołami, których można się obawiać. A i Argentyna wcale nie musi tutaj wszystkiego wygrać.

kulas122 0

kulas122

Użytkownik
Maradona to jest głupol ... żeby nie napisać ostrzej. Ten gość straszliwie mnie irytuje. Nie ma pojęcia o trenerce to po co się za nią bierze ? Jest pajacem. Jak z taką drużyną można ledwo wyjść z eliminacji do MŚ ? On mi uświadomił jak ważną rolę odgrywa trener/selekcjoner lub jego brak ( jak w przypadku Argentyny ). Gdyby Argentynę prowadził jakiś ogarnięty gość to mają spokojne warunki na mistrza. Nikt chyba nie dysponuje takim składem jak oni. Na każdej pozycji wymiatacz i gwiazda( oprócz bramkarza ).
Czemu w pierwszym składzie ma grać Aguero ? Jest chyba najsłabszym z piątki napastników w kadrze. Będzie grał bo dyma córkę Maradony ? Takie coś nazwano nepotyzmem ... No dobrze, ale ktoś powie, że Kun zasługuje na 1 skład bo jest wybitnym zawodnikiem. Jednak moim zdaniem bardziej na grę zasługuje Higuain i Milito. Gracze, którzy są w bardzo dobrej formie. Milito jest w takim gazie, że mógłby zostać królem strzelców. Jest w idealnym wieku i idealnej formie ... Ale córcia ... Przecież to dla niej, żeby wnuczek mógł zobaczyć jak tatko gra ... oj ...
Higuain ma 39 wyst 29 goli Milito 51 (30) Aguero 49 ( 22 ). Wynik deczko gorszy ... Gra chyba też ...
Też nie rozumiem legendy, która wytworzyła się wokół Maradony. &quot;Boski&quot; - sam sobie to pseudo wymyślił ? Kto mu to zrobił ? Czym takim się zasłużył ? Spędzeniem kariery w Napoli ? Czy strzelaniem dużej ilości bramek w Argentynie ? Zwyciężeniem mistrzostwa Włoch czy Pucharu Europy ? Musze powiedzieć, że nie zwykle prestiżowe nagrody. Ok, wygrał MŚ, ale czy każdy kto poprowadzi drużynę do zwycięstwa w jednym turnieju jest ogłaszany jednostką wybitną i jednym z najlepszych w historii ? Rozumiem, że byłby bohaterem w Argentynie. To byłoby zupełnie naturalne. Ale czym zasłużył sobie na bycie bohaterem w skali ogólnoświatowej ? I właśnie dzisiaj, przez to dziwne sfazowanie na Maradonę, człowiek niekompetentny prowadzi jedną z najlepszych reprezentacji. I teraz boję się, żeby ta reprezentacja pod jego &quot;dowódctwem&quot; nie osiągnęła jakiegoś sukcesu. A jest to wielce prawdopodobne, bo podejrzewam, że ta ekipa lepiej poradziłaby sobie bez niego niż z nim. On może tylko zaszkodzić. I w czasie tego hipotetycznego sukcesu Maradona mógłby znów błysnąć czego chyba bym nie strawił, bo ten człowiek nic konkretnego sobą nie reprezentuje.
A legendarny drybling przy którym minął iluś tam zawodników i strzelił bramkę. Jak widzę tą akcję to na twarzy pojawia mi się uśmiech. Zawodnicy usuwają mu się z drogi a on jednym jakże efektownym zwodem na zamach ich mija. ;-) Wręcz fenomenalne zjawisko. To co robi Messi to jest godne podziwu. Kopią go, popychają, ale on na 2m kwadratowych mija 3 zawodników utrzymuje się przy piłce i strzela bramkę. I jest to zagranie które powtarza. Nie raz mu się udało. On to potrafi ... I to jest mistrzostwo.
Argentyna potrzebowała bohatera i go sobie wykreowała tylko czemu ich bohater zdobył świat. Czym ? Ja się pytam czym ? ...

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Po braku szacunku i nastawieniu, z jakim odnosisz się do Maradony wnioskuję, że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem.
Ja nie jestem specjalistą tylko zwykłym kibicem (m. in. Argentyny), ale kilka moich uwag na szybko do tego co napisałeś:
1. Maradona nie jest głupolem ani pajacem, a na pewno nie jest bardziej głupi niż większość piłkarzy obecnych i byłych, chociaż na pewno jest kilku mądrzejszych.
2. Czy jest dobrym trenerem? Jeśli Argentyna zdobędzie mistrzostwo świata (co jest moim zdaniem dość prawdopodobne) albo dotrze do finału pewnie okaże się, że jednak jest wybitnym, nawet jeśli on będzie cały czas spał a drużyna zagra sama. Trener jest ważny, ale po pierwsze &quot;z gówna bata nie ukręcisz&quot;, a po drugie wielu &quot;słabych&quot; trenerów osiągało sukcesy z wybitnymi drużynami, więc tutaj nie zabierałbym głosu.
3. Nie takie &quot;wunderteamy&quot; jak Argentyna nie wychodziły z eliminacji, wychodziły ledwo-ledwo albo odpadały po fazie grupowej. Poza tym eliminacje w Pd. Am. mają swój specyficzny charakter związany np. z tym, że większość reprezentantów np. Argentyny i Brazylii gra w Europie i eliminacje przechodzi się minimalnym kosztem, w stylu &quot;byle do przodu&quot; (oprócz meczów prestiżowych takich jak z Brazylią).
4. Dlaczego Aguero? Może dlatego, że dyma córkę, a może nie tylko dlatego. Może dlatego, że gra w Atletico, &quot;małym&quot; klubiku który zdobył puchar, tak jak Maradona grał w &quot;małym&quot; klubiku, który zdobył puchar (co prawda później). Może dlatego, że Maradona jest przesądny. Może dlatego, że trudniej być &quot;wielkim&quot; piłkarzem w &quot;małym&quot; klubie, niż w &quot;dużym&quot;. A może dlatego, że na mundialach często gwiazdami są nie &quot;wielcy&quot;, lecz tacy jak on właśnie. Poza tym osobiście uważam, że Aguero w kadrze a nawet w pierwszym składzie nie wyklucza tego, że boski Diego wie, że Messi i Milito (choć nie tylko) &quot;robią różnicę&quot; i oni tą różnicę zrobią, jeśli będzie potrzeba. Bo jednak uważam, że boski Diego głupolem nie jest.
5. Nie wiesz, dlaczego &quot;boski&quot; Diego?... Dlatego uważam, że jesteś bardzo młody. Wstukaj w google &quot;Mano de Dios&quot; a doznasz iluminacji...
6. Co Diego zrobił? Czym się zasłużył? Kiedyś nie było komputerów i internetu, ale dzisiejsza wspaniała technika daje Ci możliwość wstukania w wyszukiwarce na youtube skromnej frazy &quot;Maradona&quot; i spędzenia kilku(dziesięciu) minut, które dadzą odpowiedzi na te pytania...
7. Legendarny drybling - uważasz zapewne, że drybling od połowy boiska zakończony bramką na mundialu w meczu Argentyny z Anglią to to samo, co przedryblować zawodników Zjednoczonych Kozia Wólka. Aha, no i Anglicy &quot;usuwali mu się z drogi&quot; Argentyńczykowi w tym meczu... zapewne był to wtedy w 1986 roku mecz przyjaźni, ale wpisz proszę w google &quot;wojna o falklandy-malwiny 1982&quot;
8. Przyjemnie patrzy się na Messiego, nowe cudowne dziecko Argentyny, ale na razie on co najwyżej dorównuje &quot;boskiemu Diego&quot;, ale może po tym mundialu się to zmieni... może przedrybluje Anglików już od swojego pola karnego ;)
To tyle na szybko, myślę, że historia jest zbyt obszerna i skomplikowana, by dało się wszystko wytłumaczyć od razu... ale być może lepsi specjaliści i eksperci ode mnie wypowiedzą się w tej kwestii.

Nie piszę tego aby się teraz wykłócać czy tym bardziej wyśmiewać... Myślę tylko, że trzeba brać pod uwagę także historię i inne kwestie które wymieniłem powyżej. Fakt, dziś Maradona wygląda trochę jak polski menel spod budki z piwem, może nie wzbudza już takiego szacunku jak kiedyś, ale nie każdy piłkarz jest Maradoną i nie każdy ma tatuaż &quot;Che&quot;, co też dobrze o nim świadczy...
Żeby nie było, że post nie na temat - uważam, że Argentyna spokojnie pierwsze miejsce w grupie, a potem Grecja lub Nigeria (Nigeria jeśli sędziowie będą nieuczciwie faworyzować Afrykę), na końcu zaś Korea.
Pozdrawiam serdecznie i życzę pozytywnych emocji i niezapomnianych wrażeń, o których świat będzie pamiętał, jak o boskim Diego z mundialu w Meksyku...

Y 0

yasq

Użytkownik
Argentyna potrzebowała bohatera i go sobie wykreowała tylko czemu ich bohater zdobył świat. Czym ? Ja się pytam czym ? ...

Tak z ciekawosci, ty w ogole kiedys widziales gre Maradony ? Bo co Diego mial jeszcze zrobic zeby zyskac twoj szacunek, wygrac mistrzostwa europy z Argentyna moze PNA ? Zostac najlepszym bramkarzem mistrzostw ? Zanim zaczniesz go krytykowac jako pilkarza moze najpierw zobacz jak gral ...

Co do el. i slabego wyniku Argentyny, to proponuje zobaczyc wyniki Brazyli z 2002 roku ! ????

S 381

szczurek

Użytkownik
Analiza Grupy B.
Argentyna - Wielka niewiadoma. Podobnie jak Francuzi, mogą zdobyć mistrzostwo, i mogą się zbłaźnić. Podobnie jak w przypadku Trójkolorowych, problem tkwi w szkoleniowcu. Diego Maradona to wielka postać futbolu, ale posada selekcjonera raczej nie jest odpowiednia dla niego. Siłą Argentyny będzie atak. Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez, Diego Milito, Sergio Aguero. Gwiazdy światowego futbolu. Wszyscy mają za sobą świetny sezon. I dwóch z nich usiądzie na ławce rezerwowych. Taki problem chcieliby mieć wszyscy trenerzy. Sam nie jestem w stanie wywróżyć kto wybiegnie w pierwszym meczu przeciwko Nigerii. Pewny występu może być tylko Messi. Argentyna ma także błyskotliwych skrzydłowych, Angela Di Marię, i Maxiego Rodrigueza. W środku pola za destrukcje odpowiada Javier Mascherano. I tym sposobem dochodzimy do obrony. Słabej obrony. Heinze - Demichelis - Samuel - Burdisso. Nie wiem czy jest to blok defensywny na miarę mistrzostwa. Do tego zaledwie przeciętny bramkarz, Sergio Romero. W meczach Argentyny można więc stawiać overy. Z tą ekipą grupe powinni wygrać, ale dalej będzie im ciężko.
Nigeria - Na PNA nie zachwycili, ale zdobyli trzecie miejsce. Wiemy że któraś z afrykańskich drużyn powinna wypalić. Myślę że to będą &quot;Super Orły&quot;. Z Argentyną raczej nie mają szans, ale z Koreą Południową i Grecją powinni sobie poradzić. W 1/8 zwycięzca grupy A, więc przy odrobinie szczęścia mogą dojść do ćwierćfinału. Personalnie, za całą gre odpowiada John Obi Mikel, który jest mózgiem drużyny. Z przodu Odemwingie, Obasi, Yakubu i Martins. Siła ofensywna jest więc całkiem niezła. Za obronę będą odpowiadać Yobo i Taiwo. Jak przystało na Afrykę, zaledwie przeciętny bramkarz Enyeama. Mogą namieszać w tym turnieju.
Korea Południowa - Drużyna typowo azjatycka. Jedenastu małych piłkarzyków, uwija się jak w ukropie, i stara się zabiegać rywala. Niekwestionowanym liderem drużyny jest Park Ji-Sung. Reszta to zgrani zawodnicy, w większości grający w rodzimej, Koreańskiej lidze. Mogą powalczyć z Grekami, ale ogromna przewaga fizyczna Nigeryjczyków, powinna sprawić że to Afrykanie wyjdą z grupy, a nie Korea.
Grecja - Drużyna znienawidzona przez większość tego forum, za swój ultra-defensywny styl gry. Ich taktyka opiera się na bronieniu bramki wszystkimi siłami, i strzeleniu jakiegoś gola na 1:0 z rzutu rożnego. Ich mecze są nudne jak flaki z olejem, i można spokojnie grać undery za grubą kasiore (może poza meczem z Argentyną). Na Euro 2004 wszyscy byli zaskoczeni grą Greków, ale teraz to nie przejdzie. Jedna indywidualność w postaci Sotiriosa Kyrgiakosa w obronie nic im nie da. Pozostali zawodnicy to w większości gracze przeciętniaków Europejskich, którzy najlepsze lata mają już za sobą, jak Angelos Charisteas, Theofanis Gekas czy Konstantinos Katsouranis. Nie daje im szans na wyjście z grupy.
1.Argentyna
2.Nigeria
3.Korea Południowa
4.Grecja

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom